• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Golem (GLM) Nedir, Nasıl Alınır?

Golem (GLM) Nedir, Nasıl Alınır?

Golem (GLM) Nedir, Nasıl Alınır?

Golem, insanları bilgi işlem kaynaklarının satın alınabileceği ve bitcoin ile takas edilebileceği bir pazar yeri işletmeye teşvik ediyor. İlk Ethereum tabanlı girişimlerden biri olan Golem, diğerlerinin yanı sıra CGI işleme, yapay zeka ve kripto para madenciliği de dahil olmak üzere çeşitli hesaplamalar için alıcıları ve satıcıları birbirine bağlayabilen bir tür süper bilgisayar olarak tasarlandı.

Golem Nedir?

Golem, dünyanın ilk tamamen merkezi olmayan süper bilgisayarıdır ve bilgi işlem gücünde dünya çapında bir pazarın yolunu açar. Golem, geliştiricilerin uygulamalarını güvenli bir şekilde paylaşmalarına ve bunlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için özelleştirilebilir araçlarla birleştirildiğinde, bilgi işlem işlerinin yapılandırılma ve yapılma şeklini tamamen değiştirir.

Golem, merkezi olmayan mikro hizmetleri ve eşzamansız iş yürütmeyi mümkün kılarak gelecekteki İnternet servis sağlayıcıları ve yazılım geliştirme için önemli bir yapı bileşeni olmaya hazırlanıyor. CGI işleme, bilimsel hesaplama ve makine öğrenimi gibi karmaşık sistemler, hesaplamaların maliyeti önemli ölçüde düştüğü için herkes için daha erişilebilir hale gelir.

Golem, uygulama sahiplerinin ve bireysel kullanıcıların (“istek sahipleri”) diğer kullanıcıların (“sağlayıcıların”) bilgisayarlarından kaynak kiralamasına olanak tanıyan eşler arası bir ağdır. Bu kaynaklar, değişen miktarlarda bilgi işlem süresi ve yeteneği gerektiren etkinlikleri tamamlamak için kullanılabilir. Bu kaynaklar artık kısıtlı ağlar, tescilli ödeme yöntemleri ve sabit kodlu provizyon prosedürleriyle sınırlı olan merkezi bulut sağlayıcıları tarafından sağlanmaktadır. Talep edenler, tedarikçiler ve yazılım geliştiriciler arasında doğrudan ödemelere izin veren Ethereum tabanlı bir işlem sistemi de Golem’in yerleşik özellik setine dahil edilmiştir.

Golem’in Kurucuları Kimdir?

2016 yılında Julian Zawistowski, Andrzej Regulski, Piotr Janiuk, Aleksandra Skrzypczak İsviçre’de Golem Fabrikasını kurdu. Golem Network konsepti ilk olarak Kasım 2014’te DevCon 0’da tanıtıldı. Merkezi olmayan platform, bilgisayar yoğun uygulamalar için dünyanın ilk proxy içermeyen, sansüre dayanıklı ortamı olmayı hedefliyor. Ekip, konsepti DevCon 0’da açıkladıktan sonra Golem Ağı’nı kurmak için özenle çalıştı ve 11 Kasım 2016’da halka açık bir kitle fonlaması etkinliği başlattı.

2019’da ekip, birleşik öğrenimlerine dayalı olarak evrensel dağıtılmış hesaplama için daha kapsamlı bir platform geliştirmek için tamamen yeni bir mimariye ihtiyaçları olduğunu fark etti. Sonuç olarak, yeni bir üstün mimari ve yeni bir inşaat yöntemi geliştirildi ve kullanıcıların Golem’in üzerinde sonsuz sayıda yaratmalarına izin verdi. Golem Network ekibi, 2020 dönemi boyunca tamamen yeni bir protokol, mimari ve kod tabanı oluşturmakla görevlendirildi.

Binance 20 komisyon indirimi

Golem Nereden Satın Alabilirsiniz?

GLM, artık kripto para birimi ve sabit madeni para eşleşmeleri de dahil olmak üzere artan sayıda borsada işlem yapmak için kullanılabilir. Binance en fazla eşleşmeye sahip, ancak Huobi Global ayrıca Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) seçeneklerine de sahip.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505