• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

PAX Gold (PAXG) Nedir, Nasıl Alınır?

PAX Gold (PAXG) Nedir, Nasıl Alınır?

PAX Gold (PAXG) Nedir, Nasıl Alınır?

Altın, dünyanın en eski ve en başarılı para birimi biçimlerinden biridir. Günümüzün merkezi olmayan dijital kripto para birimi ve diğer teknik yenilikler çağında bile, altın her zamanki gibi öne çıktı. Bununla birlikte, altın sahibi olmak, çoğu bireysel yatırımcı için hala oldukça zor ve erişilemez. Bunu değiştirmeyi uman bir kripto şirketi PAX Gold (PAXG). PAX Gold, altını demokratikleştirmeyi ve ortalama yatırımcı için mülkiyeti daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor.

PAX Gold Nedir?

PAX Gold, yatırımcılara gerçek altın üzerinde dijital mülkiyet sağlayan altın destekli bir kripto para birimidir. Proje, basitçe altın fiyatlarına maruz kalma sağlamak yerine, yatırımcıların PAXG jetonlarını altın için kullanmalarına izin veriyor ve her jeton bir ince ons fiziksel altın için kullanılabilir. PAXG jetonları ayrıca diğer kripto para birimleri için takas edilebilir veya hatta fiat para birimine dönüştürülebilir.

PAX Gold, fiziksel altının depolanması, güvence altına alınması ve taşınması gibi zorlu süreçleri ortadan kaldırarak yatırımcıların altına sahip olmalarını kolaylaştırır. Projenin fraksiyonel doğası, yatırımcıların kısmi altın hisseleri satın almalarına da izin vererek, yüksek altın maliyetini perakende yatırımcılar için daha az engel haline getiriyor. Fiziksel altın sahipliği ile kripto para biriminin hızı ve hareketliliği arasında köprü kurarak PAX Gold, günümüz altın piyasasının birçok sorununu çözebilir.

PAX Gold Nasıl Çalışır?

PAX Gold, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 jetonudur. Bu, Ethereum blok zincirinin kapsamlı cüzdanlar, borsalar, DeFi platformları ve diğer uygulamalar ağında PAXG belirteci taşınabilirliğini sağlar.

Jetonlar stake edilebilir, takas edilebilir veya gerçek altın için kullanılabilir. Ve bu gerçek altın, piyasadaki en kaliteli altından bazılarıdır: Londra Külçe Piyasası Birliği tarafından akredite edilmiş altın külçeleri. Bu altın külçeler daha sonra dünyanın en güvenli altın kasalarından bazılarında tutulur. Altının ve depolamanın yüksek kalitesine rağmen, PAX Gold şaşırtıcı bir şekilde herhangi bir saklama veya depolama ücreti almıyor. Alınan tek ücret %0.02 işlem ücretidir.

PAX Gold, altının ötesinde şeffaf ve güvenilir bir şekilde çalışmak için de çaba göstermektedir. Hem PAX Gold hem de ana şirketi Paxos Trust, New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından resmi olarak düzenlenir. Ayrıca PAX Gold, müşterinin ve şirketin varlıklarını ayrı tutar ve böylece Paxos’un iflas etmesi durumunda müşterinin korunmasını sağlar. PAC Gold’un politikaları ve düzenlemeleri, yatırımcılara ekstra bir güvenlik ve gönül rahatlığı katmanı sağlar.

PAX Gold’u tanımlayan son bir özellik de kullanım kolaylığıdır. PAXG’yi satın almak, kullanmak, takas etmek veya stake etmek inanılmaz derecede kolaydır. PAX Gold, zor bir geri ödeme süreci yaratarak geri ödemenin cesaretini kırmaya çalışmaz. Bu kullanım kolaylığı, PAX Gold’un altın mülkiyetini demokratikleştirme misyonunu gerçekleştirmesine yardımcı olmasında çok önemli olmuştur.

Binance 20 komisyon indirimi

PAX Gold Nasıl Satın Alınır?

Binance, yalnızca kripto para birimleri için bir ticaret platformudur. Binance, kolaylaştırılmış alım/satım sürecimizi kullanarak kripto para birimlerini hızlı bir şekilde alıp satmak için güvenli ve güvenli bir platformdur.

  1. Bir hesap için kaydolun
  2. Kimliginizi dogrulayin
  3. PAX Altın Satın Al

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505