• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Neutrino USD (USDN) Nedir, Nasıl Alınır?

Neutrino USD (USDN) Nedir, Nasıl Alınır?

Neutrino USD (USDN) Nedir, Nasıl Alınır?

Neutrino platformu, fiyatı birden fazla varlığa bağlı olan ve tümü birkaç ana ağda DeFi işlemlerine hizmet etmek için bir araç takımı olarak durmasını sağlayan bir sabit paradır. Sistem, sabit paralar oluşturmak için karmaşık algoritmaların bir derlemesini kullanır. Kripto dünyasındaki stabilcoin, emtialar ve fiat para birimleri gibi gerçek dünya varlıklarına sabitlenmiş değerlere sahip tokenlerdir.

Son zamanlarda, sabit paralar, finansal bir araç olarak kullanılmaları nedeniyle DeFi işlemleri dünyasında büyük popülerlik kazanmıştır. Kullanıcılara, bazıları diğer kripto para birimleriyle karşı karşıya kalanlardan daha az riskle blok zinciri varlıkları için bir denge deposu olarak stabilcoinlerin kullanımını kesen çeşitli kullanım durumları sağlanır. Buna ek olarak, kullanıcılar, eğer gerekliyse, istikrarlı paralarını Dolar gibi itibari para birimleriyle uygun maliyetlerle kolayca değiştirebilecekler. Bunun bir sonucu olarak, istikrarlı para girişimleri için kripto-finansal çalışmalarda bir artış oldu. Bu mevcut jetonlar arasında Neutrino USD platformu da var. Neutrino stablecoin’in ortaya çıkan ilk alt kümesi, $WAVES Token tarafından teminatlandırılmış bir token olan USD Neutrino’ydu. Waves ağı sırayla Neutrino USD’ye güç sağlar.

Neutrino USD’nin (USDN) Kurucuları Kimlerdir?

Neutrino USD ağı, sektördeki kullanıcılara Defo, kolay birlikte çalışabilirlik ve stratejik karlılık için blok zinciri tabanlı diğer birçok avantaj sağlamak için Waves protokolü tarafından oluşturuldu. Waves protokolü, bir Rus teknoloji girişimcisi ve blockchain teknolojisi dünyasında saygın bir profesyonel olan Aleksandr Ivanov tarafından kuruldu.

Ivanov’a genellikle dijital dünyadaki başarıları ve eğitim konusundaki hünerleri nedeniyle saygı duyulur. Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi’nden (MSU) teorik ve matematiksel fizik diplomasına sahiptir. Daha sonra Leipzig Üniversitesi’nden ek bir yüksek lisans derecesi almaya devam etti. Okulda geçirdiği sürenin ardından, Forex piyasasında işlemlerin yürütülmesi ve kontrolü için botların programlanmasında aktif olarak yer aldı. Daha sonra ticaret operasyonlarını ve bankalar tarafından kullanılacak sinir ağı ticaret sistemlerini keşfetmeye devam etti. Son on yılda, elektronik ödeme algoritmalarından yararlanarak çeşitli işletmelerin çalışma şekillerini ve kamu yönetim sistemlerini iyileştirmelerine yardımcı olma konusunda aktif rol almıştır.

Neutrino USD (USDN) Ne İçin Kullanılır?

Neutrino USD platformu, fiat para birimine ve gerçek varlıklara sabitlenmiş bir token olup, büyük bir kısmı $ Waves protokolünden oluşan, onu destekleyen varlıkların fiyatları gibi bir istikrar düzeyi sağlar.

Sistem, USD desteğiyle 1:1 oranını koruyor, esasen değerlerini aynı noktaya yerleştiriyor ve bu nedenle, jeton fiyatlarında herhangi bir bozulma varsa, sistemin sözleşmesi bunu dengeler. Örneğin, fiyat bir doların altına düşerse, algoritma tokenleri kullanıcılara daha ucuza satar ve böylece gelecekteki karlılık avantajlarından yararlanmalarını sağlar. Ve eğer işler 1 doların üzerine çıkarsa, sistem, platformu gelecekteki fiyat indirimlerinden yalıtmak için ayrılmış bir fon sağlar.

Binance 20 komisyon indirimi

Neutrino USD Nasıl Satın Alabilirim?

Stabilcoinlerin kripto para birimleri dünyasına girmesinden bu yana, ticaret daha güvenli hale geldi ve jetonların hemen fiat para birimine dönüştürülmesine gerek kalmadı. Stabilcoinlerin kullanımı, her türlü kripto para birimi yatırım kayıplarına karşı bir düzeyde yalıtım sağlar. Hal böyle olunca kripto dünyasındaki çoğu insan, dijital varlıklarını uzun vadede korumak için Neutrino USD gibi sabit sayım kullanımına başvurdu. Artık USDN jetonları çeşitli platformlarda mevcuttur ve aşağıdaki prosedürlerle kolayca satın alınabilir.

  1. Kripto ticaret platformunda bir hesap oluşturun,
  2. Finansman seçenekleri aracılığıyla kripto hesabınıza belirli bir miktarda itibari para aktarın.
  3. İşlem onaylanana kadar bekleyin ve ardından USDN jetonlarınızı satın almaya devam edebilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505