• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Nervos Network (CKB) Nedir, Nasıl Alınır?

Nervos Network (CKB) Nedir, Nasıl Alınır?

Nervos Network (CKB) Nedir, Nasıl Alınır?

Nervos Network (CKB) nedir? Nervos Network (CKB) Coin, Nervos genel ağında çalışan bir kripto para birimidir. CKB Co ile Nervos ağ tüm blok zinciri boyunca erişebilme olanağı sağlar. Kendi Blockchain’ine sahiptir. CKB Coin, kamuya açık ve geniş bir kitleye hitap eden bir projedir.

Nervos Network (CKB) Nedir?

Projenin amacı; ASIC’in iş kanıtlarını sunarak kullanıcılarına kadar güvenli olmamalarına. CKB Coin, küresel internetin en hızlı çözümünü sağlamayı hedeflemektedir. Aynı zamanda, CKB Coin blok zincirinin herne aynı şekilde kullanım verir. CKB Coin, kendi blockchain ağına sahiptir.

CKB Coin Avantajları

  • Nervos Network (CKB) Coin, Nervos en hızlı ağ üzerinden yatırımcılarına hizmet sunar.
  • Nervos ağından GIF ve İzBlazer yarışmalarına katılarak yatırımcının GIF veya IzBlazer için verilen görevin herhangi birini yapması istenmektedir. Yarışmaya katılan yatırımcıların yaptıkları IzBlazer ya da GIF işlemi beğenilirse o yatırımcıya coin verilmektedir.
  • CKB Coin ile dakikalar içinde takas ve sınır ötesi cüzdan işlemleri gerçekleştirebilir. CKB Coin, bu işlemleri yatırımcılarına hem düşük komisyon ücreti hem de hız sunmaktadır.
  • Tek ve önemli dezavantajı; çevreci olmayan bir yapıya sahip olmasıdır. Çünkü, Pos konsensüs yerine Pow konsensüs’ü benimsenir ve stake edilememektedir.

Nervos Network (CKB) Nasıl Çalışır?

Nervos Network, PoW blok zincirinin güvenliğini zincir dışı ölçeklendirme çözümünün ölçeklenebilirliği ile birleştirir. Bu çok katmanlı yaklaşım, Nervos Network CBK’yı (Common Knowledge Base) kullanır. Bu genel blok zinciri, durumu ve hesaplamayı ayırır. Nervos’un pazar genelinde tam birlikte çalışabilirliği nasıl sağlayabildiği aşağıda açıklanmıştır.

Katman 1

Ortak Bilgi Bankası, katman 1 blok zinciri olarak çalışır. Bu blok zinciri, ağ için ortak bilgi saklama sağlar. Blok zincirinin durumunun saklanmasını ve tanımlanmasını sağlar. Ortak Bilgi Bankası, değişmez bir dağıtılmış defterdir.

Katman 2

Bu denklemdeki ikinci katman, hesaplama katmanıdır. Bu zincir dışı çözüm, çoğu işlemi işler ve yeni durumlar oluşturur. Geliştiriciler, işlevlerini bu katman üzerinde programlayabilir ve yürütebilir.

Binance 20 komisyon indirimi

CKB Coin Nasıl Alınır?

CKB Coin, Binance, Huobi Global, CoinTiger ve Gate.io gibi popüler ve işlem hacmi geniş borsalarda yer alır. Bu coine sahip olabilmek için yapılması gerekenler;

  1. Öncelikle, CKB Coin’in listelendiği borsalardan istediğiniz herhangi birinin internet sitesine girmeniz gerekir.
  2. Daha sonra, borsaya kayıt olunması gerekir ve kimlik doğrulama işlemlerinizi tamamlayın. Eğer daha önce hesabınız varsa giriş yapmanız gerekir.
  3. Kimlik doğrulamasının ardından açılan yeni hesabınıza yatırım yapacağınız tutarı yatırınız.
  4. Yatırılan tutarın hesaptaki bakiyeye yansımasının ardından CKB Coin’in yer aldığı borsa işlem sayfasına giriniz.
  5. En son adım olarak tercihinize bağlı olarak anlık değeri üzerinden veya istenilen tutarı girerek CKB Coin’i kolayca satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505