• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

JUST (JST) Nedir, Nasıl Alınır?

JUST (JST) Nedir, Nasıl Alınır?

JUST (JST) Nedir, Nasıl Alınır?

Bugün bu yazıda Just (JST) Token’ın analizini ve incelemesini yapacağız. Bu kripto para biriminin temellerine bakacağız ve 2022 ve sonrası için değerli bir yatırım olup olmadığına karar vereceğiz. Piyasada 17.000’den fazla kripto para birimi var, yeni gelenlerin hangi kriptoya yatırım yapacaklarına ve hangilerinden kaçınacaklarına karar vermeleri çok zor. Bu nedenle Just (JST) Token inceleyeceğiz.

JUST Coin Kimin?

JUST (JST), Alibaba, IBM, Tencent ve diğer birinci sınıf internet şirketlerinden kişilerin bulunduğu JUST Vakfı tarafından yönetilmektedir. Söz konusu projenin finansal analiz ekibinde yer alanlar, pek çok global yatırım bankasından gelmektedir. Önde gelen kişilerden bazıları Terance F (blockchain uzmanı, eski Barclays ve IBM çalışanı), C Wu (borsa uzmanı ve kripto cüzdanı), Elvis Zhang (tecrübeli bir blockchain araştırmacısı) ve GL Kong (tecrübeli bir blockchain mühendisi) olarak karşımıza çıkmaktadır.

Just Token

JUST, TRON blok zinciri üzerine inşa edilmiş popüler bir yeni merkezi olmayan finans (DeFi) platformudur. Teklife JustStable merkezi olmayan istikrarlı para ödünç verme platformuna dayanan bir dizi ürün dahildir. Just (JST) platformu, Tron Blockchain’e dayalı DeFi’ye odaklanan birkaç Ürün ve hizmet sunar. Şunları içerir;

1) Adil Kararlı – JST sahipleri, merkezi olmayan özerklik ve gerçek adalet ile sonuçlanan USDJ para birimi sisteminin yönetimine katılmaya uygundur. Gelişen TRON ekosistemine ve merkezi olmayan uygulamalara (DApp’ler) erişimi olan herkes finansal olarak kazanmaya devam ediyor. Herkes ücretsiz bir hesap için kaydolabilir ve dünyanın her yerinden herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerden USDJ satın alabilir.

2) Just Lend – Kullanıcılar, TRON’un Ocak ayında başlatılan ilk resmi borç verme platformunda borç para alabilir, borç para verebilir, varlık yatırabilir ve faiz kazanabilir. Tedarikçi yatırımlarından avantajlı getiriler elde ederken, tedarik ve finansman gereksinimlerini otomatik olarak eşleştirin. JustLend, yüksek performanslı TRON ağını kullanarak işlemlerin hızlı ve makul bir maliyetle tamamlanmasını sağlar.

3) Just Cryptos – JUST ekosistemine güç sağlamak için Just Cryptos, TRON ağından ve diğer halka açık zincirlerden gelen premium kripto para birimlerini birbirine bağlayan ve TRON’a token değeri getiren bir köprü oluşturur. Poloniex’te tüm varlıklar kaydedilir ve alınıp satılabilir. Herkes bir varlığın genel arzını, toplam rezervini ve dökümünü görebilir.

Binance 20 komisyon indirimi

JUST Coin Nereden Alınır?

JUST (JST), Huobi Global borsasında JST/ETH, JST/USDT ve JST/BTC gibi pariteler ile işlem görmektedir. JUST, aynı zamanda Binance, Poloniex, KuCoin, Bybit, Bitfinex, Bithumb, FTX, Coinone, OKX ve MEXC gibi kripto para borsalarında listelenmektedir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505