• BITCOIN/TL
    2148565,371
    % 0,42
  • ETHEREUM/TL
    103246
    % -0,63
  • RIPPLE/TL
    17.7
    % 2,31
  • BITCOIN CASH/TL
    16501.03,613
    % -0,32
  • LITECOIN/TL
    2745.49
    % -0,29
  • COSMOS HUB/TL
    284.22
    % -1,50
  • CARDANO/TL
    16.76
    % 1,11
  • TETHER/TL
    32.58
    % 0,18

Hive (HIVE) Nedir, Nasıl Alınır?

Hive (HIVE) Nedir, Nasıl Alınır?

Hive (HIVE) Nedir, Nasıl Alınır?

20 Mart 2020’de yayına giren Hive, Delegated Proof of Stake (DPoS) protokolüne dayanan blok zinciri tabanlı bir finansal deftere sahip merkezi olmayan bir bilgi paylaşım ağıdır. CoinMarketCap şu anda 227.351.783 USD canlı piyasa değerlemesi ile 182. sırada.

Hive Nedir?

Hive, büyük miktarda veri depolamak ve zamana dayalı para kazanma için kullanılabilir hale getirmek için tasarlanmıştır. İçerik üreticileri, video oyunları, erişim kontrolü, yoklama yapıları ve mikro krediler için para kazandıran ödüller içeren sosyal medya, bazı tipik uygulamalardır.

Blok zincirinin performansının, para biriminin ve platformların yaygın olarak benimsenmesi amacıyla ölçeklenmesi amaçlanıyor. Hive, şarj yanıt süresini ve ücretsiz işlemleri birleştirerek dünyanın her yerindeki insanlar tarafından kullanılan önde gelen blok zincir teknolojilerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Hive Hakkında

Hive, çok çeşitli bilgi paylaşım uygulamalarını destekler. Çok sayıda Dapp, API ve ön uç, verilerin, para transferlerinin ve belgelerin genel ve doğrudan kullanılabilirliğine katkıda bulunur ve ekosistemin içerik oluşturucuları, müşterileri, hissedarları ve inşaat işçilerini karşılamasını sağlar.

Ölçeklendirme kısıtlamalarının üstesinden gelmek için, bir uygulamanın destekçileri, diğer uygulamalardan kaynaklanan ağ sorunları hakkında endişelenmeden, ikinci katmanda tercih ettikleri uygulamaları güçlendirmek için ihtiyaç duyulduğunda ek CPU kaynakları tahsis edebilirken, dağıtılmış veri bütünlüğünü sağlamak için ortak bir birinci katman blok zinciri omurgasından yararlanmaya devam edebilir. . Bu ölçeklenebilirlik, yazılım geliştiriciler için farklı bir rekabet ortamına da olanak tanır.

Hive Kurucuları Kimdir?

Kevin Guo, görsel zeka konusunda uzmanlaşmış, eksiksiz bir makine öğrenimi şirketi olan Hive’ın Kurucu Ortağı ve CEO’sudur. Kevin, Hive’dan önce Peter Thiel ile büyüme aşamasındaki teknoloji yatırımcısı olarak çalıştı ve Lightspeed Venture Partners’da yaz iş arkadaşıydı. Aynı zamanda yüzlerce hakemli yayının da yazarıdır.

Hive Benzersiz Kılan Nedir?

Hive’ın yüksek işlem hacimleri için desteği, 3 saniyelik hızlı blok süreleri ve ücretsiz para transferleri ile birleştiğinde, onu çoğu blok zinciri ağını tıkayacak tamamen ilgi çekici uygulamalar oluşturmak için mükemmel bir platform haline getirir. Ayrıca, uygulama yüklemesini farklı yan zincirler arasında dağıtmak için ikinci bir evrişim katmanına ayırt edilebilir bir şekilde odaklanarak, geleneksel artan bağlantı sınırlarının ötesinde ölçeklendirmeye izin verir.

Ölçeklendirme kısıtlamalarının üstesinden gelmek için, bir uygulamanın destekçileri, diğer uygulama mağazalarından gelen ağ sorunları hakkında endişelenmeden, dağıtılmış bütünlüğü sağlamak için ortak bir birinci katman blok zinciri omurgasından yararlanmaya devam ederken, tercih ettikleri uygulamaları güçlendirmek için ikinci katmanda gerektiği gibi ek CPU kaynakları tahsis edebilirler. Bu bulut bilişim aynı zamanda yazılım geliştiriciler için benzersiz bir rekabet ortamı sağlar.

Binance 20 komisyon indirimi

Hive Nereden Satın Alabilirsiniz?

HIVE artık kripto para birimi Binance, Huobi Global, Mandala Exchange, Upbit ve Gate.io ile artan sayıda sinyalde kullanılabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505