• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Kava (KAVA) Nedir, Nasıl Alınır?

Kava (KAVA) Nedir, Nasıl Alınır?

Kava (KAVA) Nedir, Nasıl Alınır?

Kava, Cosmos’un hızının ve birlikte çalışabilirliğinin Ethereum’dan gelen geliştirme gücüyle bir karışımını kullanan bir Katman-1 blok zinciri protokolüdür. KAVA’nın yazılım protokolü, kullanıcılarının geleneksel bir finansal aracıya ihtiyaç duymadan varlıkları ödünç almasını ve ödünç vermesini mümkün kılmak için birden fazla kripto para birimi kullanır.

Şu anda üzerinde çalışılan çeşitli kripto projeleri arasında KAVA, gelişmekte olan bir merkezi olmayan finans (DeFi) projesi olarak kabul ediliyor. Bir farka dikkat çekmek gerekirse, çoğu DeFi projesi Ethereum üzerinde yürütülürken Kava, ekibinin tartışmasız ek işlevsellik eklediğine inandığı Cosmos üzerine inşa edilmiştir.

KAVA’nın iki ortak zinciri; Ethereum Co-Chain ve Cosmos Co-Chain, bir çevirmen modülü ile bağlanır. Bu modül, en çok kullanılan iki blok zinciri geliştirme ortamını tek, ölçeklenebilir bir ağ içinde bir araya getirirken sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmalarını sağlar.

Kava’nın Kurucuları Kimdir?

Kava Network’e katkıda bulunan ana ekip Kava Labs’dir. Brian Kerr tarafından ortaklaşa kuruldu; ayrıca Snowball ve DMarket dahil olmak üzere birçok dijital varlık odaklı şirket için bir danışman. Ruaridh O’Donnell; Yüksek Lisans Fizik mezunu ve Levelworks’te eski mühendis ve veri analisti. Onlarla birlikte şu anki CEO Scott Stuart da Kava Network’ün kurucularından biri.

Kava Nasıl Çalışır?

Kava Network’ün Ortak Zincirleri, Ethereum akıllı sözleşme geliştirmenin esnekliğini ve hızını, Cosmos SDK’nın birlikte çalışabilirliği ile tek bir ağda birleştirir. Sadece bu değil, aynı zamanda tamamen güçlü ultra hızlı Tendermint konsensüs motoruna da erişebilir.

Üzerine inşa edilen projeler kadar iyi bir ağ yaratmaya doğru yürüyen Kava, esnek dağıtım, sorunsuz birlikte çalışabilirlik ve inanılmaz zincir içi teşviklerle Web3 geliştiricileri için en iyi ağı yaratıyor. Vizyonu bir olasılık haline getirmek için KavaDAO; Kava Ağı’nı tam olarak yönetmek için merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) da mevcuttur.

Kava’nın Temel Özellikleri

Kripto ekosistemine projeler kadar iyi bir ağ sağlayan bir platform sağlamaya olan bağlılığını sürdüren KAVA, aşağıdaki 3 temel özelliği sağlamaya devam ediyor:

  • Esnek Dağıtım: EVM uyumlu Ethereum Cosmos Co-Chain ya da Co-Chain kullanarak dünyada en çok kullanılan iki izinsiz yürütme ortamından birini oluşturun ve dağıtın. Seçim sizin.
  • Zincir Üzerinde Teşvikler: Devrim niteliğinde, merkezi olmayan bir zincir üstü teşvik modeli, en iyi projelerin ve geliştiricilerin GameFi, DeFi ve NFT’ler dahil her Web3 dikeyinde ödüllendirilmesini sağlamaktadır.
  • Sorunsuz Birlikte Çalışabilirlik: Aynı ağda Cosmos SDK protokolleriyle sorunsuz bir şekilde birlikte çalışan, projenizi her önemli varlığa ve milyonlarca kullanıcıya bağlayan Solidity akıllı sözleşmelerini dağıtın.
Binance 20 komisyon indirimi

Kava (Kava) Nasıl Alınır?

Binance kripto yatırım uygulamasını kullanarak ilk KAVA satın almak için bu üç aşamalı süreçleri kullanın;

  1. Binance hesabına kaydolun: Kayıt sayfasına geçerli bir e-posta adresi ve bir kullanıcı adı girmeniz gerekir. E-posta kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınızın güvenliğini sağlayabilmek için güçlü bir şifre belirlemeniz gerekir.
  2. Hesabı doğrulayın: Binance platformunda KAVA satın almak için KYC’nizi tamamlamanız gerekir. Tek yapmanız gereken belgeleri yüklemek ve hesabınız 15 dakika içinde kurulacak.
  3. KAVA satın al: Hesap doğruladıktan sonra, bir miktarda fiat para birimi yatırabilir ve kripto yolculuğunuza başlayabilirsiniz!

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250