• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

WOO Network (WOO) Nedir, Nasıl Alınır?

WOO Network (WOO) Nedir, Nasıl Alınır?

WOO Network (WOO) Nedir, Nasıl Alınır?

Derin bir likidite ağı olan WOO Network, Kronos Research tarafından kuruldu. Tüccarlar, borsalar, kurumlar ve DeFi platformları için sınıfının en iyisi likidite, alım satım yürütme ve getiri yaratma stratejilerini oldukça ucuz ve hatta ücretsiz hale getirir.

Likidite ağının bir parçası olarak WOO Network, kontrollü ve merkezi olmayan borsalar sağlar. Düşük maliyetli ticaret, yapılandırılabilir çalışma alanları ve önemli miktarda likidite, WOO X’in (CEX) tüm özellikleridir. Normal bir borsanın emir defterini taklit etmek için WOOFi (DEX), yeni bir Sentetik Proaktif Piyasa Yapım tekniğini tanıttı. Projenin yerel simgesi olan WOO, ticaret sitesinin kullanıcıları tarafından alınıp satılmaktadır, kazanılmaktadır ve stake edilmektedir. WOO, Binance’de bir kredi veya banka kartı ile satın alınabilir veya diğer kripto para birimleri ile takas edilebilir. WOOFi’de, teşvikler için WOO’yu da kullanabilirsiniz.

WOO Network Nedir?

WOO Network (WOO), üyeleri benzersiz içerik oluşturdukları için ödüllendiren dünyanın ilk sosyal medya ağıdır. WOO, kullanıcıları bir “Woo Puanları” sistemi kullanarak yüksek kaliteli içerik üretmeye ve paylaşmaya teşvik eder. Üyeler bu Woo puanlarını hediye kartları, indirimler ve benzersiz içeriğe erişim gibi teşvikler için kullanabilirler. WOO Network, sansür veya sınırlama olmaksızın herkesin internete erişmesine izin veren merkezi olmayan bir ağdır. Ağdaki herhangi bir sağlayıcıdan veri veya bant genişliği satın almak için kullanılabilen WOOCoin, ağa güç sağlar. Sansüre dayanıklı olması gerektiği için hiç kimse WOO Network erişimi durduramaz veya sınırlayamaz. Ağ ayrıca son derece sağlam olacak şekilde tasarlanmıştır; bu, belirli bölümleri çevrimdışı olsa bile çalışmaya devam edebileceği anlamına gelir. WOO Network, açık kaynaklı bir projedir ve bu, herhangi birinin gelişimine katılabileceğini ima eder. Proje şu anda beta aşamasında ve ekip ağı geliştirmeye ve ek özellikler eklemeye çalışıyor.

Woo Network’ün Gelişimine Ne Yol Açtı?

Blockchain ekosistemi, Bitcoin’in piyasaya sürülmesinden bu yana hızla büyümeye devam etti ve kripto para borsalarının şu anda ne kadar hayati olduğunu görmek çok kolay. Ancak 2016 yılında imkanlar kısıtlıydı. Binance yalnızca Temmuz 2017’de başladı ve o zamanlar Otomatik Piyasa Yapıcılar (AMM) yoktu. Sonuç olarak, birçok kullanıcı doğrudan diğer kullanıcılardan Bitcoin (BTC) ve diğer dijital varlıkları satın almak için eşler arası (P2P) pazaryerlerini veya tezgah üstü (OTC) borsaları kullandı. Artık seçim yapabileceğiniz birkaç kripto borsası mevcut. WOO Network bu ekosistemin bir parçası olmasına rağmen, onu diğer kripto borsalarından ayıran benzersiz özelliklere sahiptir.

WOO Network Nasıl Çalışır?

WOO Network ve Kronos Research, likiditeyi toplamak ve entegre etmek için nicel ticaret ve riskten korunma taktiklerini kullanır. Likidite, Ethereum, BNB Chain, Polygon ve Avalanche dahil olmak üzere çeşitli merkezi ve kurumsal ticaret platformları ve DeFi ağları aracılığıyla toplanır. WOO X ve WOOFi’de istemciler, API veya GUI kullanarak doğrudan ağa katılır. Diğerleri bağlanmak için 1 inç, 0x veya Paraswap gibi DeFi platformlarını kullanır. WOO Network, dYdX gibi diğer platformlardan piyasa yapıcılar için bir mekan olarak da kullanılabilir. Düşük maliyetli riskten korunma, sıfır ücret konsepti ve alıcı siparişleri için cazip koşullar ile mümkün olmaktadır.

Binance 20 komisyon indirimi

WOO Nasıl Satın Alınır?

Binance’de WOO satın almanın iki yöntemi vardır:

  • Başlangıç ​​olarak, kredi veya banka kartıyla çeşitli fiat para birimleri satın alınabilir. Binance’in Banka/Kredi Kartı ile Kripto satın al sayfasına gidin, para biriminizi seçin ve ardından alttaki alanda WOO’yu seçin.
  • WOO, BUSD ve BNB gibi kripto para birimleriyle de değiştirilebilir. Tüm olası ticaret çiftlerinin bir listesini elde etmek için, Borsa görünümüne gidin ve ticaret çifti arama alanına WOO yazın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250