• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

IOST (IOST) Nedir, Nasıl Alınır?

IOST (IOST) Nedir, Nasıl Alınır?

IOST (IOST) Nedir, Nasıl Alınır?

IOST, 2018’de en çok ses getiren haber olan birçok blok zinciri ağının ölçeklenebilirlik sorununa yönelik bir Çin çözümüdür. IOST, çok sayıda dapp ve dapp kullanıcısı sunar. diğer “Big 4” blok zincirleri. Şu anda en popüler IOST uygulamaları kumar, oyunlar ve borsalardır. Ekibin 2019 için 100 milyondan fazla kullanıcı kazandırmak da dahil olmak üzere büyük planları var. Bunu yapmak için, Dapp kullanımını artırmaya ve çeşitli kuruluşlarla ilişkilerini genişletmeye devam etmeleri gerekecek. Diğer borsalarla işbirliğine devam etmeyi ve “dünyanın ilk ölçeklenebilir VE merkezi olmayan blok zinciri projesini” oluşturmak için ekiplerini geliştirmeyi planlıyorlar.

IOST Nedir?

IOST kendisini, kendi düğümleri, cüzdanları ve “yeni neslin” “inanılırlık kanıtı” fikir birliği mekanizması ile ultra hızlı, tamamen gelişmiş ve merkezi olmayan bir blok zinciri ve ekosistem olarak tanıtıyor.

IOST mühendisleri, merkezi olmayan bir ekosistemde yüksek güvenlik ve ölçeklenebilirlik standartlarını karşılayabilecek çevrimiçi hizmetler için en iyi platformu oluşturmak istiyor. Platform, hızlı ve güvenilir bir altyapı isteyen servis sağlayıcılara ve blok zinciri geliştiricilerine yöneliktir.

IOST Kurucuları Kimlerdir?

Jimmy Zhong, Terrence Wang, Justin Li, Ray Xiao, Sa Wang ve Kevin Tan, projeyi Ocak 2018’de geliştirdi. Zhong ayrıca Amerika Birleşik Devletleri ve Çin’de ek dijital şirketler yarattı. Öğrencilerin ders notlarını değiş tokuş edebilecekleri bir platform olan ilk firmasını, henüz lisanstayken 40 milyon dolara satışa çıkardı. Daha sonra, diğer girişimlerin yanı sıra IOST’nin kurucu ortağı olduğu Pekin’e döndü.

Wang’ın geçmiş deneyimi, Uber için bir yazılım geliştiricisi olarak çalışmayı içerir. Princeton Üniversitesi’nden bilgisayar bilimleri alanında lisans derecesine ve bilgisayar bilimleri alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Li, daha önce Goldman Sachs’ta kurumsal finansman olarak görev yaptı ve ayrıca Mobike’da veri analisti pozisyonu için çalıştı. Bilgisayar bilimi ve uygulamalı matematik mezunuydu. Tan, o sırada Ethercap’ın kurucularından biriydi ve Tsinghua Üniversitesi’nden mezun oldu ve bilgisayar bilimi diploması aldı. Akıllı kiosklarda uzmanlaşmış bir AI işletmesi olan Dora, Xiao, Jimmy ve Sa tarafından ortaklaşa kuruldu. Üniversitede bilgisayar bilimi ve nicel ekonomi alanlarında uzmanlaştı.

IOST’yi Benzersiz Yapan Nedir?

IOST’nin blok zinciri mimarisi açık kaynaklıdır ve bir gün internet hizmetlerinin omurgası olarak hizmet etme hedefiyle güvenli ve ölçeklenebilir olacak şekilde oluşturulmuştur. IOST ekibi, işlem işlemenin güvenli ve verimli olduğunu garanti etmek için bir “inanılırlık kanıtı” fikir birliği yöntemini tanıttı.

IOST’nin ele almaya çalıştığı en acil sorunlardan biri, büyük şirketlerin ölçeklenebilir olmadıkça müşteriye dönük bir ortamda blok zincirlerini nasıl benimseyemeyecekleridir. Bu soruna bir çözüm olarak Hizmetlerin İnterneti Simgesi önerilmiştir.

Ethereum, geliştiriciler için en yaygın kullanılan akıllı sözleşme platformudur. Ayrıca, her ikisi de yaygın olarak kullanılan, son derece ölçeklenebilir akıllı sözleşme sistemleri olan EOS ve TRON ile karşılaştırılabilir. IOST ve rakipleri arasındaki en büyük fark, Ethereum için 20, Tron için 2.000 ve EOS için 4.000 ile karşılaştırıldığında saniyede 100.000 işlem gerçekleştirmeyi vaat etmesidir.

Binance 20 komisyon indirimi

IOST Nereden Satın Alabilirsiniz?

IOST’yi çok sayıda değişim platformundan satın alabilirsiniz. Binance, IOST token ticaretinde en önde gelen isimdir. Diğer bazı önemli isimler arasında Bittrex, CoinEx, Livecoin ve Bitrue bulunmaktadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250