• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Revain (REV) Nedir, Nasıl Alınır?

Revain (REV) Nedir, Nasıl Alınır?

Revain (REV) Nedir, Nasıl Alınır?

Revain, insanlara bazı blockchain projeleri için küratörlü, dürüst, faydalı incelemeler yapma ve okuma fırsatı vermeyi amaçlıyor.

Revain Nedir?

Giderek daha fazla sayıda blok zincirinin, blok zinciri projelerinin ve kripto para birimlerinin olduğu bir dünyada, bazen hem bunlara ayak uydurmak hem de neye dikkat etmeye değer olduğunu bilmek zor olabilir. Neyin meşru bir inceleme olduğu ile neyin şilin olduğu arasındaki farkı bilmek zor olabilir. İnsanların neye baktıklarını bilmeden kripto reklamları için ödeme yapmalarına izin veren bazı web siteleri olduğunu düşündüğümüzde, yapıcı eleştiri ve dürüst geri bildirime sahip olmak, potansiyel olarak potansiyel kripto yatırımcıları için bir nimet olabilir.

İşte burada Revain devreye giriyor. 2018’de Moskova’dan bir grup teknoloji uzmanı tarafından başlatıldı ve liderliğindeki Rinat Arslanov, şu anda Dubai’de, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunuyor. Revain, aslında, insanların Ethereum blok zincirine dayalı kripto belirteçlerini incelemeleri için çevrimiçi bir platformdur. Buradaki fikir, hem yatırımcıların hem de geliştiricilerin, insanların projeler hakkında dürüstçe ne düşündüklerini görmelerini sağlamasıdır. Bir yatırımcı, parasını bir tokene harcayıp harcamamaya karar verebilir ve geliştiriciler, ürünlerini daha çekici hale getirmek için neyi değiştirmeleri ve iyileştirmeleri gerektiğini bulabilir.

Revain, REV kripto para birimi tarafından desteklenmektedir. Revain, Ethereum blok zincirinde çalıştığından, REV teknik olarak bir kripto paradan ziyade bir simgedir. Bununla birlikte, orada REV parasına referanslar göreceksiniz. REV bir yardımcı program belirtecidir ve onu elinde tutan kişiler inceleme yazabilir.

Buradaki fikir, güvenilir, saygın gözden geçirenlerin inceleme yazmak için ücretli ödüller almasıdır. Sistem, insanların “doğal” bir dil kullanıp kullanmadığını ve incelemelerinde çok duygusal olup olmadığını kontrol etmek için filtreler kullanır, bu da Revain’in sistemin incelemelerini daha adil, daha dürüst, daha kullanışlı ve daha iyi hale getirmeye yardımcı olduğunu söylüyor. Revain ağına dayalı başka bir kripto daha var, RVN, en azından sabit bir para olması amaçlanıyor, ancak bu makalenin amaçları doğrultusunda REV hakkında konuşacağız.

Revain İyi Bir Yatırım Mı?

Kripto para birimi söz konusu olduğunda, satın almak için en iyi zamanın, bir kriptonun yeni zirvelere ulaşmak ve yatırımcıların karlarını en üst düzeye çıkarmak için daha fazla fırsatı olduğu düşüş sırasında olduğuna dair bir teori var. Eğer bu doğruysa, çok fazla düşüşte olan REV iyi bir yatırımdır. Öte yandan, bir süredir kötü performans gösteriyor, bu nedenle revain’e yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız en iyisi olacaktır.

Binance 20 komisyon indirimi

Revain Nasıl Satın Alınır?

Revain (REV) aşağıdaki borsalarda mevcuttur:

Binance – Bu borsa şu anda yüzlerce jetonun kripto para birimi ticaretini sunuyor. Genellikle yeni jetonlar için satın alma fırsatları sunan ilk kişidir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250