• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Syscoin (SYS) Nedir, Nasıl Alınır?

Syscoin (SYS) Nedir, Nasıl Alınır?

Syscoin (SYS) Nedir, Nasıl Alınır?

Kullanıcılara merkezi olmayan bir pazar yeri ve sıfıra yakın maliyetli işlemler sağlayan Syscoin, mal satın alma sürecini daha ucuz ve daha verimli hale getirmek için blok zinciri teknolojisini kullanıyor. Aracılara olan ihtiyacı ortadan kaldıran Syscoin ağı, platformunda Blockmarket, Masaüstü Cüzdanı ve yerel para Syscoin (SYS) dahil olmak üzere bir dizi ürün ve özelliğe sahiptir. Peki Syscoin nasıl çalışır?

Syscoin (SYS) Nasıl Çalışır?

Aslen 2014 yılında Sebastian Schepis tarafından piyasaya sürülen Syscoin’in ilk sürümü, bir Bitcoin çatalı aracılığı ile oluşturuldu. “Küresel ağ, dağıtılmış bir defter, merkezi olmayan bir veritabanı ve bir blok zinciri olarak tanımlanmaktadır. Ayrıca bir kripto para birimi, bir altcoin, bir dijital para birimi ve ticareti yapılabilen bir tokendir” Syscoin, kullanıcılara bir e-ticaret platformuna bir kripto alternatifi sunmaktadır.

Bir sonraki sürüm olan Syscoin 2.1, Bitcoin ile birleştirilmesine izin veren bir algoritma benimsedi. Genel madencilik, birleştirilmiş madencilik performansından ödün vermeden aynı anda iki ya da daha fazla kripto madenciliği eylemi anlamına gelir. Birleştirilmiş madencilik ile madenciler, aynı anda birden fazla zincirdeki blokları çıkarabilmek için hesaplama güçlerini kullanabilirler. Blockmarket Desktop 3.2 daha sonra Ocak 2019’da piyasaya sürüldü.

Teknik özellikler açısından, teknik incelemesine göre, Syscoin “OP1 ila OP16 standart komut dosyası işlem kodlarını kullanan Bitcoin komut dosyası sistemi üzerine kurulmuş bir dizi akıllı sözleşmeye sahip izinsiz blok zinciri tabanlı bir kripto para birimidir”.

Syscoin (SYS) Nedir – Ana Özellikler

Blockmarket, Syscoin’in en önemli özelliğidir. Syscoin blok zinciri teknolojisi üzerine kurulu, kullanıcıların bilgisayarlardan giysilere ve mobilyalara kadar her şeyi sıfır veya sıfıra yakın bir ücret karşılığında alıp satmalarını sağlayan küresel bir ticaret platformudur. İşletmeler, kendi ürünlerini satan Blockmarket’te sanal mağazalar kurabilir ve ayrıca bir komisyon karşılığında diğer mağazaların ürünlerini yeniden satabilir.

Kullanıcılar, Syscoin’de (SYS) veya Zcash veya Bitcoin dahil olmak üzere bir dizi başka kriptoda pazardaki mallar için ödeme yapabilir. Blockmarket’e erişmek için kullanıcıların Blockmarket Destop Cüzdanını indirmeleri gerekir. Eylül 2017’de piyasaya sürülen kullanıcılar, Changelly ve Flypme gibi cüzdan içi borsalar aracılığıyla 32’den fazla kripto para birimi alışverişi yapabilir.

Kullanıcılar ayrıca pazardaki satın alımlarını güvence altına almak için çeşitli ürünlere erişebilir. Örneğin bir emanet hizmeti, bir e-posta sistemi alıcıların ve tüccarların şifreli mesajlar göndermesine izin verirken, “satış şartları karşılanana ve alıcı satıcıya ödeme yapana kadar” bir alıcının jetonlarını emanette tutar. Syscoin, Microsoft Azure, Matic Network ve Corion vakfı dahil olmak üzere birçok büyük şirketle ortaklıklara sahiptir. Yetkin ekibi ve gelecekteki heyecan verici gelişmeler nedeniyle nispeten iyi bilinen bir kripto haline geldi.

Binance 20 komisyon indirimi

SYS’yi Nereden Satın Alabilirim?

Syscoin en az 10 kripto para borsasında satın alınabilir: Binance, Gate.io, Nominex, BKEX, Bittrex, AEX, CoinEx, WazirX, Hotbit, StakeCube.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250