• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Rally (RLY) Nedir, Nasıl Alınır?

Rally (RLY) Nedir, Nasıl Alınır?

Rally (RLY) Nedir, Nasıl Alınır?

Rally, içerik oluşturucuların ve toplulukların kendi sosyal belirteçlerini ve NFT’lerini kolayca başlatmalarına olanak tanıyan bir platformdur. Rally’nin ana hedefleri, içerik oluşturucuları güçlendirmek, hayranlar ve içerik oluşturucular arasında daha anlamlı etkileşimler oluşturmak ve hem içerik oluşturucular hem de hayranlar için daha fazla parasal değer yaratmaktır.

Bu sosyal belirteçler, her bir içerik oluşturucunun arzu ve hedeflerine göre özelleştirilebilir ve uyarlanabilir. Jetonlar, sahiplerinin özel etkinliklere veya ödüllere erişmesine, jetonları deneyimler ve ürünler için kullanmasına ve hatta jetonu satmasına/takas etmesine izin verir. Sosyal belirteçlerin nasıl kullanılabileceğine bir örnek, sadakat ödülüdür. Bir içerik oluşturucu, en sadık hayranlarına ve onları en uzun süredir takip edenlere sosyal jetonlar verebilir. Hayranlar daha sonra bu jetonları özel anlaşmazlık sohbetleri gibi avantajlara erişmek, yüz yüze bir buluşma ve selamlama için kullanmak ve hatta jetonları diğer hayranlara satmak için kullanabilir. Rally, sosyal belirteçlerin ötesinde, kullanıcıların NFT’leri kolayca başlatmasına, yönetmesine ve satmasına olanak tanıyan bir NFT pazarı da sunar.

Rally Nasıl Çalışır?

Rally Sosyal Token

Sosyal token, bir yaratıcı veya topluluk etrafında dönen bir jeton ve sanal ekonomidir. Bir etkileyici, hayranların daha sonra satın alabileceği, kazanabileceği veya kazanabileceği kendi sosyal simgelerini oluşturabilir. Bu belirteçler sahiplerine bir dizi fayda sağlar, sıkı bir topluluğu teşvik eder ve sahibine parasal değer sağlar.

Rally’de bir token oluşturmak için, kullanıcıların Rally platformuna katılmak için bir uygulama göndermeleri yeterlidir. Onaydan sonra, kendi özel ihtiyaçlarını karşılamak için Token’larını çeşitli şekillerde kurabilirler. İçerik oluşturucular belirteçlerini, teknik özelliklerini, avantajlarını ve daha fazlasını özelleştirebilir. Sosyal jetonlar ayrıca diğer sosyal jetonlarla takas edilebilir veya Rally’nin yerel jetonu olan RLY’ye dönüştürülebilir.

Rally’deki NFT’ler

Kullanıcılar, NFT’leri kolayca başlatmak için Rally NFT pazarını da kullanabilir. Kullanıcılar üç damla türünden birini kullanabilir:

  • Açık Sürüm: İnsanların basabileceği sınırlı sayıda NFT
  • Şimdi Satın Alın: İnsanların satın alması için önceden basılmış NFT’ler
  • Açık Artırma: Sabit bir fiyattan ziyade bir açık artırma süreciyle satılan NFT’ler

NFT’ler ayrıca takas edilebilir, diğer kullanıcılara gönderilebilir veya Rally NFT Marketplace’te satılabilir.

Kullanım Kolaylığı

Rally’de bir NFT veya Social Token başlatmak için programlama veya kodlama gerekmez. İçerik oluşturucular, çok düşük bir kripto ve teknoloji anlayışıyla jetonlarını başlatabilir ve yönetebilir. Bu, Rally’yi teknik becerilerinden bağımsız olarak herkes için erişilebilir kılar.

Düşük Gaz Ücretleri ve Çevresel Etki

Rally bir yan zincir üzerine inşa edildiğinden ve açık bir ağ gerektirmediğinden, maliyetli zincir içi gaz ücretlerinden kaçınabilir ve son derece düşük karbon ayak izi ile çalışabilirler – bir jeton veya NFT, tweet göndermekle aynı miktarda emisyon üretir. . Bir yan zincir kullanmanın dezavantajı, Rally’nin tamamen merkezi olmayan olmaması ve bunun yerine geleneksel web şirketlerinin merkezi sunucularına benzer bir şekilde çalışmasıdır.

Binance 20 komisyon indirimi

Rally Coin Nedir?

RLY Parası, Rally’nin yerel parasıdır. RLY, sosyal belirteçleri ayarlamak, NFT’leri ayarlamak ve platformla işlem yapmak için kullanılır. Sosyal jetonlarını nakde çevirmeyi umanlar, önce onları RLY’ye dönüştürmeli ve ardından RLY’yi USDT gibi diğer kriptolarla takas etmelidir.

Kullanıcılar sosyal jetonlarını sattıklarında, dönüştürdüklerinde veya takas ettiklerinde ayrıca bir ücret alınır. Ücret RLY olarak alınır ve yaratıcılara verilir. Bu hem kullanıcıları tokenlerini satmaktan caydırır hem de yaratıcılara ekstra bir para kazanma biçimi sağlar. RLY ayrıca her ay en aktif topluluklara, içerik oluşturucuları sosyal simgelerini iyi kullanmaya ve aktif toplulukları teşvik etmeye teşvik eden bir bonus olarak ödüllendirilir. Bir içerik oluşturucunun sosyal jetonları ne kadar aktif olursa, RLY kazanma olasılığı o kadar yüksek olur.

Rally Coin Nasıl Alınır?

Binance RLY satın alabilirsiniz. Binance, yatırımcıların aralarından seçim yapmaları için hem spot hem de sözleşmeli ticaret sunar.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250