• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Gnosis (GNO) Nedir, Nasıl Alınır?

Gnosis (GNO) Nedir, Nasıl Alınır?

Gnosis (GNO) Nedir, Nasıl Alınır?

Martin Koppelmann ve Stefan George, 2015 yılında bir Ethereum girişim üretim şirketi olan ConsenSys’in bir parçası olarak Gnosis’i başlattı. Gnosis, Nisan 2017’de finansman sağlamayı ve Cebelitarık merkezli bağımsız bir şirket olarak kendini kurmayı başardı. Gnosis şu anda dünya çapında 50’den fazla kişiyi istihdam ediyor ve Berlin’deki Full Node ortak çalışma tesisinde bir geliştirme merkezine sahip.

Gnosis Nedir?

Gnosis dApp, Ethereum Ağı tabanlı bir tahmin piyasası platformudur. Ocak 2015’te piyasaya sürülen Gnosis, kullanıcıların bir sonraki maçını hangi spor takımının kazanacağı veya yerel bir seçimi kimin kazanacağı gibi herhangi bir olay hakkında spekülasyon yapmalarına olanak tanıyor. Gnosis, merkezi olmayan bir ağ üzerinde çalışarak ve kullanıcıların istedikleri zaman kendi pazaryerlerini oluşturmalarına olanak tanıyarak kullanıcıları için benzersiz bir deneyim ve güvenli bir platform sağlar.

GNO belirteci, Gnosis ağını yönetmek ve sürdürmek için kullanılır. Kullanıcılar, Gnosis ağındaki çeşitli etkinliklere, özellikle de piyasa olayları ve spekülasyonlara katılarak değer kazanır. GNO’ya sahip olan kullanıcılar, GNO akıllı sözleşmelerini kullanabilir, ağ üzerinde işlem yapabilir ve yönetim seçimlerinde oy kullanabilir. Gnosis’in bilgi bulma özelliği de kullanıcı deneyimine değer katar.

Gnosis’in Kurucuları Kimlerdir?

Gnosis ağı 2015 yılında Martin Koeppelmann ve Stefan George tarafından kuruldu. Sistem aynı zamanda Ethereum tabanlı bir inkübatör olan ConsenSys sistemi tarafından desteklenen ilk projelerden biriydi.

Martin Koeppelmann, Hasso Plattner Enstitüsü’nden BT sistemleri mühendisliği diplomasına sahiptir. Derecesini aldıktan sonra, şu anda CEO olarak görev yaptığı Gnosis ağını kurmadan önce bağımsız bir yüklenici olarak çeşitli kuruluşlarla çalışmaya devam etti. Stefan George, blockchain endüstrisinde eşit derecede üst düzey bir profesyoneldir. Hasso Plattner Enstitüsü’nde yüksek lisansını yapmadan önce, Potsdam Üniversitesi’nden sistem mühendisliği alanında lisans derecesi olan ilk derecesini aldı. Yüksek lisans derecesini almak için çalışırken Sap laboratuvarlarında araştırma stajyeri ve fairlay.com adlı Bitcoin fiyatlarını tahmin eden bir platform olarak görev yaptı. Daha sonra, aynı zamanda CTO olarak da hizmet verdiği Gnosis sistemini ortaklaşa kurmaya devam etti.

Binance 20 komisyon indirimi

Gnosis’i Nasıl Satın Alabilirim?

Gnosis ağının bir tahmin piyasası sağlaması, blok zinciri endüstrisindeki oyunu değiştirdi. Platformu sayesinde kullanıcılar, dijital varlıklara sahip olmanın normal niteliklerinin keyfini çıkarırken, kripto para birimi tahmin pazarlarını geliştirebilirler. Bu nedenle, birkaç kişi Gnosis ağına yöneldi ve böylece onu daha yaygın bir platform haline getirdi. Şu anda, GNO jetonları çeşitli borsalarda mevcuttur ve aşağıdaki adımlar izlenerek kolayca satın alınabilir.

  1. kripto ticaret platformunda bir hesap oluşturun,
  2. sağlanan seçenekler aracılığıyla fiat para miktarını kripto hesabına aktarın.
  3. İşlem onaylandığında, GNO jetonlarınızı satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250