• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Velas (VLX) Nedir, Nasıl Alınır?

Velas (VLX) Nedir, Nasıl Alınır?

Velas (VLX) Nedir, Nasıl Alınır?

Velas, bir Ethereum Sanal Makinesi (EVM) blok zinciridir. Saniyede 75.000 işlemi (TPS) neredeyse ücretsiz ve yüksek güvenlikle işlediğini iddia ediyor. Velas blok zinciri, gömülü EVM entegrasyonuna sahip bir Solana çatalıdır. EVM, Ethereum yığını üzerine kurulu tüm akıllı sözleşmeleri ve dApp’leri destekler. Velas ana ağı 2019’da başlatıldı. Ağın 100’den fazla düğümü ve 138 doğrulayıcısı var. Web sitesine göre, 1300’den fazla staker ile 741 milyondan fazla VLX stake etti.

Şirket, yıkıcı teknolojilerle kendi kendini yöneten, merkezi olmayan bir gelecek inşa etmeyi amaçlıyor. Açık kaynaklı blok zinciri ekosistemi, ürün ve hizmetler sunmak için hem merkezi hem de merkezi olmayan çözümleri birleştirecek. Teknik incelemeye göre misyonu, dünya çapında insanların yaşamlarını iyileştirmektir. Velas, 2019 yılında İsviçre’de Alex Alexandrov tarafından kuruldu. Aynı zamanda kripto para ödeme ağ geçidi olan CoinPayments’ın da kurucusudur. Bunun yanı sıra Alex, siber güvenlik, blok zinciri, teknoloji ve yapay zeka uygulaması konusunda FBI, Europol ve çeşitli ulusal hükümetlere danışmanlık yapıyor. Velas ekibi kriptografları, mühendisleri, araştırmacıları, matematikçileri ve iş liderlerini içerir.

Velas Dolaşım Arzı Ne Kadar?

Dolaşan Tedarik

2.31B VLX

Maksimum Arz

Toplam Arz

2.313.640.870

Velas Coin Nedir?

VLX, Velas ağının yerel simgesi ve işlemler, ödemeler ve ücretler için birincil hesap birimidir. Ağ, temsil edilen bir hisse kanıtı (DPoS) mekanizmasına dayanmaktadır ve belirteci, Velas platformunun barındırdığı DApp’ler arasında bir değişim aracı olarak da işlev görebilir. Kullanıcılar blok oluşturmak için staking ödülleri kazanabilir. Velas’ta belirteçleri stake etmek için iki seçenek vardır:

  • Kullanıcılar kendi havuzlarını oluşturabilir ve doğrulayıcı olabilir
  • Kullanıcılar mevcut bir havuza temsilci olarak katılabilir

Doğrulayıcı olmak için kullanıcıların en az bir milyon VLX jetonu veya yetki veren olmak için en az bir VLX’i olması gerekir. Havuz ödülleri, doğrulayıcılar ve paylaştırma yetkisi verenler arasında orantılı olarak dağıtılır. Velas, bahis dönemlerine bölünmüştür ve her dönemin başında bir algoritma doğrulayıcıları seçer ve havuzlarının anlık görüntüsünü oluşturur. DPoS mekanizması ayrıca, yetki verenlerin oylama amacıyla jetonları stake etmelerini sağlar. 

Velas Nasıl Çalışır?

Velas, 75.000 TPS’ye kadar sunabilen dünyanın en hızlı EVM blok zinciridir. Tüm işlemler anında işlenir ve proje, blok zinciri dünyasında mevcut olan en yüksek güvenliğe sahiptir. Sadece bu da değil, ölçeklenebilirliği, işlemlerini ilk gerçekleştiren kişilerin daha yüksek işlemler sunmasına gerek olmadığı anlamına gelir; bu nedenle, işlem göndermenin neredeyse ücretsiz olduğu noktaya kadar gaz ücretleri her zaman minimum düzeyde kalır.

Projenin ekosistemi bir dizi merkezi olmayan üründen oluşuyor ve merkezi olmayan, açık kaynaklı ürünlerin UX kolaylığını sunmasına izin veriyor. Bu arada, yerel tokeni Velas Coin (VLX), hem kullanıcıya hem de projeye fayda sağlayan işlemler, ödemeler, ücretler, stake ve daha fazlası için kullanılabilir.

Binance 20 komisyon indirimi

Velas Nasıl Satın Alınır?

Şu anda, Velas (VLX) aşağıdaki borsalarda satın alınabilir.

  • KuCoin
  • Binance
  • Gate.io

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250