• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

ICON (ICX) Nedir, Nasıl Alınır?

ICON (ICX) Nedir, Nasıl Alınır?

ICON (ICX) Nedir, Nasıl Alınır?

ICON, tasarımından veya fikir birliği mekanizmasından bağımsız olarak dünyadaki her bir blok zincirini birbirine bağlamayı amaçlayan merkezi olmayan özerk organizasyondur.

ICON’un yerel blok zinciri, döngü zinciri olarak bilinmektedir ve birden fazla blok zincirini, birbirleri ile iletişim kurmalarını mümkün kılan Nexus isimli tek bir merkeze bağlamanıza izin veren dijital anahtarlık olarak tasarlanabilmektedir. Katılımcı blok zincirleri sonunda ICON’un ICX jetonları ve/veya gerçek dünya varlıkları tarafından desteklenen hem değiştirilebilir hem de değiştirilemez jetonları basabilecektir.

ICON, Koreli-Amerikalı Min Kim tarafından “inşa edilen” Güney Koreli DAYLI Financial Group tarafından oluşturuldu. Kim ayrıca “ICON projesi ICON protokolünün geliştirilmesini ve tanımını içeren temel faaliyetlerini denetleyerek ” İsviçre merkezli ICON vakfının kurucularından biridir. ICON ağını oluşturmak için DAYLI Financial Group tarafından kuluçkaya yatırılan şirket, ICON’un döngü zincirinin benimsenmesine odaklanan ve Güney Kore hükümeti dahil olmak üzere özel ve kamu kuruluşlar için özel çözümler üreten Güney Koreli bir yazılım şirketi olan ICONLOOP’tur.

Herhangi bir geliştirici, ICON döngü zincirinde merkezi olmayan uygulamalar oluşturabilir, ICON ağı henüz açık kaynak değildir. Neredeyse tüm blok zinciri bakım ve geliştirme, ICON Vakfı’nın gözetiminde ICONLOOP tarafından yapılmaktadır. ICON Vakfı, token sahiplerinin vatandaş olduğu blok zincirler tarafından tanımlanan dijital uluslardan oluşan bir dünya öngörmektedir.

Bu sebeple, MyID ve Merkezi Olmayan Kimlik (DID) gibi blok zinciri tabanlı kimlik teknolojilerinin geliştirilmesi, ICON’un temel direklerinden biridir. ICON ayrıca, ağdaki kullanıcılar arasında para transferini kolaylaştırmak için cüzdan adresi yerine kullanılabilecek bir takma ad olan ICONick’i de sunar.

ICX Kripto Para Birimi Nedir?

ICON’un ICX kripto para birimi, ilk olarak 2017’de Ethereum blok zincirinde bir ERC-20 belirteci olarak piyasaya sürülürken, tüm belirteçler, ICON ana ağı başlatıldığında 2018’de taşındı. ICX’inizi bir ERC-20 adresine transfer edilirse, onu kaybedeceğinizi unutmamanız gerekir (ICON ile ilgili birçok kaynak hala onu bir ERC-20 jetonu olarak not eder!).

ICX, tüm ekonomik faaliyetler için ICON döngü zincirinde kullanılan kripto para birimidir. Bunlar, stake etme, akıllı sözleşmeler ve işlemler için ücret ödeme, kullanıcıları ICON Ağına katılmaları için ödüllendirmeyi içerir ve sonunda ICON Ağında verilen tüm tokenleri desteklemek için kullanılacaktır.

Binance indirim kodu

ICON Coin Nereden Satın Alınır?

Binance

Binance, 2017 yılında kurulduğundan bu yana katlanarak büyümüştür ve şu anda piyasadaki en büyük kripto para borsalarından bir tanesidir.

Wazirx

WazirX, Hindistan’ın en büyük kripto borsasıdır. 2018 yılında başlayan WazirX, Hindistan kripto pazarındaki en güvenilir borsası haline gelmiştir. 180 ülkedeki kullanıcılara hizmet veren binance grubunun bir parçasıdır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250