• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

PDKS Sistemi İle İşletmenizi Takip Edin

PDKS Sistemi İle İşletmenizi Takip Edin

İşletmeler için çalışanların her zaman yapmış oldukları işleri kontrol etmek, eskiden gözlem ile mümkünken, artık teknoloji sayesinde çok daha kolay ve etkili olmaktadır. Bugün neredeyse tüm işletmelerden sadece personel giriş ve çıkışları için değil, araç giriş ve çıkışlarının dahi kontrol altında tutulmasına imkan sunan PDKS sistemi, her anlamda kontrol mekanizması oluşturmanızı sağlamaktadır. Tüm kapı girişlerinde uygulanabiliyor olması nedeni ile fabrikalar başta olmak üzere, oteller, restoran mutfakları, bankalar, iş merkezleri gibi bir çok alanda da PDKS sistemi kullanılmaktadır.

Personel devam kontrol sistemleri oldukça çeşitli olması nedeni ile sadece kart okuyucu ile de sınırlandırmak yanlış olacaktır. Özellikle son yıllarda parmak okuyuculu sistemlerin de kullanılıyor olmasından dolayı, bu gibi cihazlar hakkında www.varnost.com.tr sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz. Program aracılığı ile sürekli giriş ve çıkışları kayıt altına aldığı için, programa erişim olan tüm bilgisayarlardan dökümler alınarak, çalışanların kayıtları takip edilebiliyor. Tabi ki PDKS sistemi bir çok farklı alanda da yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.

personel takip sistemi

 

Yüz Tanıma PDKS Sistemi

 

Toplu girişlerin ve çıkışların olduğu tüm alanlarda kullanabileceğiniz bu cihazları, ayrıca özel odalar için de kullanabilirsiniz. Büyük firmaların arşiv odaları, bankaların kasaları bunlar için iyi örnekler olacağı gibi, Varnost sunmuş olduğu çözümler sayesinde, işinizi şansa bırakmadan en iyi kontrol sistemlerini sağlamaktadır. Özel alanlarda kullanacağınız PDKS sistemi ile sadece belirlemiş olduğunuz kişilerin odaya giriş yapmasını sağlayacağınız gibi, ayrıca günlük dokümanlar ile odalara kimlerin girdiklerini görebilirsiniz. Hatta gıda fabrikalarında artık her kapı için kart oyucu sistemlerinin kullanılması ve sadece yetkilendirilen kişilerin bu odalara girmesi de sağlanmaktadır.

 

PDKS Sistemi Fiyatları Ne Kadar ?

 

Genelde PDKS sistemi fiyatı seçimlerinize göre değişiklik gösterecektir. Bu tür cihazların tek düze olduğu sanılıyor olsa'da, almak istediğiniz verime göre ve tabi ki kullanılacak alanlara göre değişiklikler göstermektedir. En büyük farklılık ise kart okuyucu, parmak izi okuyucu ve yüz tanıma cihazları arasında olacağından dolayı, öncelikli olarak mühendisler ile görüşerek cihaz konusunda karar vermeniz gerekmektedir.