• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Voyager Token (VGX) Nedir, Nasıl Alınır?

Voyager Token (VGX) Nedir, Nasıl Alınır?

Voyager Token (VGX) Nedir, Nasıl Alınır?

Voyager Token (VGX) ağı, sezgisel bir dapp, özel blok zinciri, kripto para birimi, DeFi özellikleri ve bir CEX (merkezi borsa) içerir. Proje, CEX’lerin en iyi özelliklerini, yani güvenliklerini, DEX’lerin (merkezi olmayan borsalar) avantajlarıyla birleştiriyor. Bu nedenle, kullanıcılar sigorta ve DeFi yetenekleri gibi ek avantajlar elde eder.

Voyager Token sistemi, otomatik bir aracılık hizmeti içermesi bakımından benzersizdir. Bu protokol, tüccarlar için en iyi oranları bulmak için çeşitli popüler CEX’leri otomatik olarak tarar. Voyager Token kullanıcıları satın alma, satış, ticaret ve yatırım ücretlerinden tasarruf sağlar.

Voyager Token (VGX) Hangi Sorunları Çözüyor?

Geliştiricilerin hafifletmek istediği başlıca endişelerden biri yeni yatırımcı kafa karışıklığıydı. Yatırımcı katılımı, yeni kullanıcıları merkezi olmayan ekonomiye getirmenin ilk adımıdır. Geliştiriciler bu sorunu bir dizi özellik aracılığıyla çözdüler. Birincisi, ağ herkes için erişilebilirliği artıran kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

Düzenleyici Endişeler

Voyager’ın düzeltmeye çalıştığı yatırımcıların karşılaştığı bir diğer önemli sorun, düzenleyici desteğin eksikliğidir. Voyager Token platformu, ABD merkezli ve ABD tarafından düzenlenen, halka açık bir şirket olarak faaliyet göstermektedir. Bu nedenle, ağ, müşterilere kripto para birimleri sunmak isteyen yatırım firmaları tarafından kullanım için ideal kılan çeşitli aracı korumalarına erişime sahiptir.

Pazar Merkezileştirme

Voyager Exchange, yatırımcılara Coinbase ve Binance gibi büyük platformlara uygun bir alternatif sunuyor. Bu ağlar, pazardaki merkezi dar geçitleri temsil ettikleri noktaya kadar büyümüştür. Ayrıca büyüklüklerini kârlılığı sağlamak için piyasa oranlarını belirli bir seviyede tutmak için kullanmışlardır.

Voyager kullanıcıları komisyonsuz işlemlerin ve daha fazla seçeneğin tadını çıkarır. Ek olarak, ağ topluluk yönetimini bütünleştirir. Bu nedenle, tüccarlara göz önünde bulundurmaları için daha şeffaf ve demokratik bir seçenek sunar.

Yüksek Ücretler

Piyasanın merkezileşmesi, son birkaç yılda işlem ücretlerinde istikrarlı bir artışa yol açtı. Voyager Dapp, rekabete kıyasla daha düşük ücretlerle güvenli bir ticaret ortamı sağlar. Özellikle, Voyager Uygulamasını kullanan işlemler için sıfır komisyon ücreti vardır.

Voyager Token (VGX) Nasıl Çalışır?

Voyager belirteci, kullanıcıları farklı kripto para birimi borsalarına ve pazarlarına bağlamak için amaca yönelik akıllı sözleşmelerden ve özel bir blok zincirinden yararlanır. Sistem, fiyat aramayı otomatikleştirerek ticaretin yürütülmesini iyileştirir, maliyetleri düşürür ve kullanıcı karlılığını artırır.

VGX Zinciri

VGX zinciri, ağı destekleyen temel teknolojidir. Bu gelişmiş dördüncü nesil blok zinciri, Ethereum’un bazı verimsizliklerini iyileştirmek için tasarlandı. Bu nedenle, daha hızlıdır ve çalıştırması daha az maliyetlidir.

Voyager Token (VGX) Uygulaması

Voyager Dapp, kullanıcıların ağ ile etkileşime girmesinin birincil yoludur. Özellikle, bu Dapp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için tasarlanmış temiz bir pano sağlar. Özellikle, platform VGX kullanıcıları için ilgi uyandırıyor. Voyager, rakiplerinden farklı olarak, yatırımcıların 30’dan fazla mevcut kripto para biriminde bileşik faiz kazanmalarını sağlar.

Voyager Token (VGX) Banka Kartı

Voyager Banka Kartı ezber bozan bir şey. Kart, MasterCard’ı kabul eden her yerde kullanılabilir. Bu nedenle, jetonlarınızı fiat gibi harcamayı basitleştirerek tüm kripto para birimi sürecini kolaylaştırır. Tüm Voyager kart sahipleri geri ödemede %9’a kadar ödül kazanır. İlginç bir şekilde, kart, kullanıma uygun olmak için fonunuzu USDC istikrarlı para birimine dönüştürmenizi gerektirir.

Voyager Akıllı Sipariş Yönlendirme

Voyager Akıllı Sipariş Yönlendirme sistemi, kullanıcıları sorunsuz bir şekilde kripto borsalarına bağlar. Sistem, en iyi oranları ve rotaları keşfetmek için desteklenen 12 borsayı tarar. Bu özellik tüccarlar için büyük bir artı. Onlara hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlar.

Staking

Kripto ticaretine yönelik hibrit yaklaşımının bir parçası olarak, Voyager Token sahipleri paralarını stake edebilirler. Staking, herkesin düşük riskli ödüller kazanmasını sağlar. Etkileyici bir şekilde, Voyager Token sahipleri ağda %12 faiz hissesi kazanabilirler. Bu oran Coinbase gibi diğer merkezi borsalardan çok daha yüksektir.

Binance 20 komisyon indirimi

Voyager Token (VGX) Nasıl Satın Alınır?

Voyager Token (VGX) aşağıdaki borsalarda mevcuttur:

  • Binance
  • Coinbase
  • WazirX

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250