• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

WAX (WAXP) Nedir, Nasıl Alınır?

WAX (WAXP) Nedir, Nasıl Alınır?

WAX (WAXP) Nedir, Nasıl Alınır?

WAX (WAXP), benzersiz özellik kombinasyonu nedeniyle geliştiricileri tarafından “NFT’lerin Kralı” olarak adlandırılmıştır. Protokol, amaca yönelik bir blok zinciri, kripto para birimi ve Worldwide Asset eXchange (WAX) içerir. Bu özellikler, herkesin NFT toplamasını kolaylaştırır. Şu anda WAXP, çevrimiçi koleksiyon öğeleri, video oyunu varlıkları ve NFT’ler (Fungible Tokens) satın almanın en popüler yollarından biridir.

WAX blok zincirinin bazı etkileyici istatistikleri var. Piyasada en çok kullanılan ve işlem gören blockchain ekosistemlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Protokol, +400.000 Günlük tekil ziyaretçiye sahiptir. Ek olarak, 12 milyon WAX hesabında 23 milyon işlem gerçekleştirdi. WAX ekosistemi artık +30.000 dapp içeriyor.

WAX (WAXP) Hangi Sorunları Çözer?

WAX, NFT’nin benimsenmesinin başlıca sorunlu noktalarına odaklanır. Sistem, piyasaya merkezi olmayan bir alternatif sunuyor. Bu stratejinin bir parçası olarak kullanıcılar, sanal öğeler oluşturma, satın alma, satma ve ticaret yapmalarını sağlayan bir dizi blok zinciri tabanlı araçlara erişim kazanır. Hepsinden iyisi, ağ, küresel olarak herkese hem sanal hem de fiziksel öğelerin ticaretini kolaylaştıracak kadar esnektir.

Sürdürülebilirlik

WAX geliştiricileri, ağın sürdürülebilirliğinden büyük gurur duyar. Şu anda, Ethereum ve Bitcoin gibi büyük kripto para ağları, güvende kalmak için güce aç İş Kanıtı konsensüs mekanizmasına güveniyor. Bu sistem, Bitcoin’in sanayileşmiş ülkelerden daha fazla elektrik kullanması ile enerji tüketimi açısından çok büyük bir bedelle sonuçlandı. WAX, enerji açısından verimli ve karbon nötr çözümüyle bu sorunu doğrudan ele alır.

Finansal Engeller

Geçmişte, bir şirketin bir dizi NFT başlatması pahalı ve zaman alıcı olabilirdi. WAX, bu dijital varlıkları piyasaya sürmenin maliyetini ortadan kaldırır. Protokol, işletmelerin güvenlik, altyapı veya ödeme işlemlerinde sıfır yatırımla NFTS yayınlamasına olanak tanır.

Ölçeklenebilirlik Sorunları

WAX’ın azaltmaya yardımcı olduğu bir diğer önemli endişe de ölçeklenebilirlik sorunlarıdır. Ethereum gibi ağlar, kullanıcılar için daha yüksek gaz fiyatlarına neden olan ölçeklenebilirlik endişelerine sahiptir. WAX, ölçeklenebilirliği iyileştirmek için bir DPoS konsensüs mekanizmasından yararlanır. Ağ şu anda +15 milyon günlük işlem gerçekleştiriyor.

WAX’ın (WAXP) Faydaları

WAX, piyasadaki en güvenli seçeneklerden biridir. Sistem, kullanışlı ve uygun maliyetli bir alternatif olarak kanıtlanmış bir üne sahiptir. Proje, e-ticareti olabildiğince güvenli hale getirme hedefiyle sıfırdan inşa edildi. Ağ, kullanıcılara WAX’ın hizmetlerinden yararlanan tam işlevli sanal pazar yerleri oluşturma yetkisi verir.

Entegrasyonlar

WAX protokolü, diğer ağlar, kurumlar ve eski sistemlerle yüksek düzeyde birlikte çalışabilirlik sunar. Protokol, kapsamlı bir Dapps, pazar yeri ve belirteç seçimini destekleyebilir. WAX, öncelikle NFT’nin benimsenmesini desteklemek için oluşturuldu.

Geliştiriciler, vIRL NFT’ler adı verilen tescilli bir NFT formatı tanıttı. Bu varlıklar, dinamik işlevsellik gibi özellikleri bütünleştirir. Ayrıca oyunları, pazarlama araçlarını ve VR ve AR ticaret yeteneklerini entegre etmeyi kolaylaştırırlar.

Binance 20 komisyon indirimi

WAX (WAXP) Nasıl Satın Alınır?

Şu anda, Wax (WAXP) aşağıdaki borsalarda satın alınabilir.

  • Binance
  • KuCoin
  • WazirX

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250