• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Ankr (ANKR) Nedir, Nasıl Alınır?

Ankr (ANKR) Nedir, Nasıl Alınır?

Ankr (ANKR) Nedir, Nasıl Alınır?

Ankr, 2017 yılında, Web3’ün evrimi için ustaca savunmasız bir çıkış noktası oluşturma konusunda kendine güvenen CEO Chandler Song tarafından organize edildi, aksine yerelleştirilmiş web olarak adlandırıldı. “Ankr coin nedir?” sorusuna çözüm arıyorsanız, yazıyı okumaya devam edin.

Ankr (ANKR), stake etmeyi ve dApp iyileştirmesini kolaylaştıran bir DeFi çıkışına sahip, deftere dayalı bir çapraz zincir armatürüdür. ANKR ekosistemi, merkezi olmayan, daha gizli ve taşeronlar için güvenli dilekçeler, politikalar ve tekniklerle, gömülü kronik teknolojisine dayanan çağdaş bir internet kavramı üzerinde çalışır ve gelişmeye çalışır. Ana fikir, kullanıcılara ve web katılımcılarına veri ve dilekçeler üzerinde sahiplik ve denetim vererek, önde gelen konseyler ve müzakerecilerin gerekliliğini ortaya çıkarmaktır. 2019’da Ankr ana ağını duyurduktan sonra, ANKR protokolünün arkasındaki geliştirme komitesi Stkr adlı bir staking tekniği başlattı. Stkr, kullanıcıların yatırılan stake yüzdesindeki olası kazançları gösteren bir ETH için kurtarma işleminde Ethereum (ETH) sözü vermelerine olanak tanır. Web katılımcıları bu şekilde Stkr politikası üzerinden bahis yaparak ödül kazanır ve kredilerini doldurur. Stoners aynı şekilde genişleme tahminlerini ve ilgili dApp’leri web üzerinde dağıtabilir veya stake etme düğümlerini dağıtabilir ve ANKR Web3 çıkışında gelişen staker’ların ekstralarını takdir edebilir.

Ankr’ın Kurucuları (Ankr Tarihi)

Chandler Song, 2017 yılında Ankr’ı kurdu ve şu anda grubun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak çalışıyor. ANKR ekibi, kuruluşundan bu yana, işlevsel bir Web3 altyapısı geliştiren uluslararası bir danışmanlar hiyerarşisi olmak için yorulmadan çalıştı. Ekip, dünyanın dört bir yanından 16 farklı ülkeden, ağın merkezden uzaklaştırılması ve Web3 uygulamalarına duyarlı erişimin kolaylaştırılması ve stake stratejileri üzerinde çalışan insanlardan oluşuyor. Ankr şu anda iyileştirme ve stake için kırktan fazla çeşitli eylemi demirliyor ve Web3’e basit erişimi kolaylaştıran küresel bir merkezi olmayan ağ olarak büyümeyi sürdürüyor.

Ankr’ı Benzersiz Kılan Nedir?

Ankr, merkezi olmayan, daha konforlu ve daha özel internetin ilerlemesine fayda sağlayan özel bir proje sunar. Ankr, Intel SGX ile olan yardımında dikkat çekicidir. Bu teknoloji, sistemin merkezi unsurudur ve dApp’lerin donanım sistemiyle bütünleşmesini sağlar. Bu şekilde ANKR, içerik oluşturucular ve şirketler için uygun maliyetli tedaviler sunabilir. Farklı bir çaba olarak Ankr, uygulama geliştiricileri, ağ paydaşları ve merkezi olmayan arenadaki diğer katılımcılar için büyüme ve gelişme için yeni potansiyel fırsatlar açar.

Ankr’ın Belirgin Avantajları

Profesyonel Takım

Bu bir blok zinciri platformudur. Ekip, bu endüstrinin olağanüstü doğasını anlar ve kavrar. Küme içindeki profesyoneller, süreç boyunca kullanıcılar için ortaya çıkabilecek her türlü zorluğun giderilmesine yardımcı olur. Tüm gün özel yardım sağlarlar ve kendilerini hiçbir zaman herhangi bir yapay zeka yardım botunun arkasına gizlemezler.

Çevre Dostu

Ankr’ın bulut bilişim yöntemi, hala enerji harcayacak rezervleri kullandıkları için çevre dostudur. Çok uluslu verilere genişletmek yerine geçerli donanım uygulamasını optimize ederek, Bulut Bilişim talebine mantıklı, ekolojik olarak en rasyonel gerekçeyi netleştirirler.

Dijital Yönetim

Kubernetes kullanan uygulamaları çalıştırmak için bulutta yerel teknolojiyi çalıştırarak, bileşen eksiklikleri vb. gibi kayıplar için yönlendirme dilekçeleri otomatik olarak yönetilir ve mümkünse yeniden başlatılır. Bu, barındırılan çıkışa muazzam bir esneklik ve canlılık sağlar.

Blok Zinciri Gücü

Sistem, kripto para birimlerinin ve blok zinciri teknolojisinin kullanımını teşvik etmek için çalışır. Şeffaflık, değişmezlik, güvenlik vb. ekosistemin temel direklerini oluşturur.

Ankr’ın Kullanım Alanları

Stake yapmak, yönetim tavsiyelerine göre seçim yapmak ve ANKR ağında yardımlara erişmek için bir harcama stratejisi olarak kullanılıyor.

Binance 20 komisyon indirimi

ANKR Nasıl Satın Alınır?

ANKR, bu ekosistem için yerel belirteçtir. Madeni parayı satın almak için kullanıcının önce bir kripto borsasından Bitcoin veya Ethereum satın alması gerekir. Daha sonra kullanıcılar Ankr para birimini destekleyen bir kripto borsası bulmalı ve Ankr ile Ethereum veya Bitcoin alışverişi yapmalıdır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250