• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

renBTC (RENBTC) Nedir, Nasıl Alınır?

renBTC (RENBTC) Nedir, Nasıl Alınır?

renBTC (RENBTC) Nedir, Nasıl Alınır?

RenBTC platformu, Ethereum ağı aracılığıyla geliştirilen ve kullanıcıları için bir değer deposu sağlayan Bitcoin’e sabitlenmiş bir ERC-20 belirtecidir. Bu, her bir RENBTC biriminin Bitcoin için orantılı olarak itfa edilebileceği ve bu nedenle değerinin Bitcoin’in değerine yakın olduğu anlamına gelir.

Platformun kendisi, blok zincirler arası likiditesine erişimi olan herkesin dijital varlıkları diğer blok zincirlerinden Ethereum merkezi olmayan uygulama ekosistemine aktarmaya yardımcı olmasını sağlayan açık kaynaklı bir protokoldür. Sistem temel olarak, bazıları Zcash (ZEC), Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) dahil olmak üzere yalnızca birkaç kripto para birimini destekler. RenBTC belirteci, esasen Wrapped Bitcoin ağının (WBTC) doğrudan rekabeti olarak kabul edilir. Basma süreci nispeten basit olsa da, kullanıcıların BTC’lerini RenVM’ye göndermekle yükümlü olduğu, sırayla güvenliğini en uygun seviyede tutarken Ethereum ağında eşit sayıda renBTC jetonu üreten bir sistem.

renBTC, sentetik bir token olmaması ve bu nedenle, BTC’nin değerine sürekli bağlantısını sağlamak için protokolleri herhangi bir özel tasfiye algoritmasına dayanmadığından, Bitcoin ağı tarafından desteklenen diğer tokenlerin çoğundan farklıdır. Bunun yerine, platformun doğrudan bir atış noktası vardır, bu da yedekteki BTC’nin her zaman tokenin dolaşımdaki arzını karşılamak için yeterli olacağını ima eder.

RenBTC’nin (RENBTC) Kurucuları Kimlerdir?

Eskiden Cumhuriyet Protokolü olarak bilinen Ren ağı, 2017 yılında Taiyang Zhang Ren tarafından bir platform olarak kurulmuş ve ilk olarak Ocak 2018’de resmi olarak duyurulmuştu ve kurulduğunda Zhang, sistemin bir amaca hizmet etmek için tasarlandığını gösterdi.

Zhang, hem kripto para birimi hem de blok zincir teknolojisi dünyasının içinde ve dışında çeşitli kapasitelerde hizmet vermiş deneyimli bir kişidir. Lisans derecesini Avustralya Ulusal Üniversitesi’nden yazılım mühendisliği alanında aldı. Ren protokolünü oluşturmadan önce, aralarında KeeperDAO, hummingbot.io’nun da bulunduğu çeşitli endüstrilerde görev yaptı. Bunlara ek olarak, kripto hedge fonu Virgil Capital’in de kurucu ortağı oldu.

Zhang, aynı zamanda, 2014’ten itibaren web ve yazılım geliştirme girişimlerine odaklanan bir platform olan Neucode’un kurucularından biridir. Ren ağının ekip üyeleri arasında, ağın şu anki CTO’su olan Loong Wang da var. Wang ayrıca Neucode protokolünde lider yazılım geliştiricisi olarak görev yaptı. Ayrıca Avustralya Ulusal Üniversitesi’nde akademik eğitmen olarak görev yapmaktadır.

Binance 20 komisyon indirimi

RenBTC’yi (RENBTC) Nasıl Satın Alabilirim?

Genel olarak, herhangi bir token Bitcoin tarafından desteklendiğinde, beraberinde gelen temel değer nedeniyle genellikle yüksek talep görür. RenBTC platformu ise merkezi olmayan uygulamaların diğer blok zincirlerden RenBTC platformuna kolay aktarımı gibi bir dizi ek avantaj sunuyor. Beklendiği gibi, bu belirteci daha yaygın hale getirdi. Artık RENBTC tokenleri çeşitli borsalarda mevcuttur ve Binance ve Huobi gibi popüler borsalar aracılığıyla kolayca satın alınabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250