• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

SwissBorg (CHSB) Nedir, Nasıl Alınır?

SwissBorg (CHSB) Nedir, Nasıl Alınır?

SwissBorg (CHSB) Nedir, Nasıl Alınır?

SwissBorg, kullanıcılara kripto para birimi yatırımlarını önemsiz bir çabayla yönetmeleri için araçlar (Varlık Uygulaması, Akıllı Verim, $CHSB belirteci vb.) ve altyapı (topluluktan daha geniş destek, düzenleyici netlik vb.) sağlar. Swissborg’un bunu yapma amacı, kullanıcıların zaman zaman karmaşık kavramlara ve çok az standardizasyon ile dağınık altyapıya sahip olabilen nispeten yeni kripto para birimi alanında gezinmelerine yardımcı olmaktır. Bu yazıda SwissBorg’a derinlemesine bakacağız.

SwissBorg Nedir?

SwissBorg, kripto yatırım sürecini basitleştirmeyi, büyük dijital varlık borsalarıyla bütünleşmeyi ve topluluk temelli mülkiyeti sağlamayı amaçlayan ilk blok zinciri tabanlı güvenli varlık yönetimi platformudur. Ayrıca hem iOS hem de Android platformları için kullanılabilen “Zenginlik Uygulaması” adlı bir mobil sürümü vardır.

Projenin şimdiye kadarki en büyük başarıları arasında 53 milyon ABD doları tutarındaki başarılı fon toplama, geniş topluluk, blok zinciri referandumları, oyunlaştırılmış Bitcoin tahmin uygulaması ve yüksek performanslı bir yerel jeton yer alıyor.

SwissBorg Ekibi

SwissBorg’un ekip üyeleri, portföy yönetimi ve finansal danışmanlık hizmetlerinde yılların deneyimine sahiptir. Dahası, bu ekip üyelerinin çoğu Avrupa’nın en iyi işletme okullarından mezun olmuştur. Çalışanların yatırım ve finans deneyimi olmasına rağmen, birçoğu blockchain teknolojisinde daha derin bir temel kullanabilir. Neyse ki SwissBorg aşırı karmaşık bir blok zinciri projesi değil. Dolayısıyla, bu sınırlı blok zinciri deneyimi, uzun vadede büyük bir sorun teşkil etmeyebilir.

SwissBorg Hangi Ülkeleri Destekliyor?

SwissBorg’u dünya çapında 115’den fazla ülkede kullanabilirsiniz. İlerleyen birçok ülke ekleme planları var. Yine de, bazı ülkelerde yaşayanlar, destekleniyor olarak listelenenler bile, SwissBorg özelliklerinin tamamına erişemeyecekler.

Ülkenizin desteklenen ülkeler listesinde olup olmadığını doğruladığınızda, mevcut tüm hizmetleri de tekrar kontrol ettiğinizden emin olun. Ne yazık ki, SwissBorg’un desteklenen listesi Amerika Birleşik Devletleri’ni içermiyor. Amerika’daki yatırımcılar şirkette hesap açamazlar. Ve eyaletteki mevcut katı mali düzenlemeler nedeniyle Servet Uygulamasını kullanamıyorlar.

Binance 20 komisyon indirimi

SwissBorg (CHSB) Nasıl Satın Alınır?

SwissBorg, dijital varlıklara yatırım yapmayı kitlelerin erişimine açmayı hedefliyor. Bu projenin arkasındaki ekip, mobil alım/satım, verim çiftçiliği, analitik ve daha fazlasını kolaylaştıran bir dizi hizmet aracılığıyla bunu yapmak için yola çıktı. Bu hizmetleri mümkün kılmak, sahiplerinin topluluk ödüllerinden, oy haklarından, ücret indirimlerinden ve daha fazlasından yararlanmalarını sağlayan SwissBorg’un ‘CHSB’ olarak bilinen simgesidir. Kredi kartı, banka kartı veya Bitcoin (BTC) ile SwissBorg (CHSB) kripto para birimi satın alma olanağı sunan ilk 3 borsayı listeliyoruz.

  • KuCoin
  • Huobi Global
  • Hoo

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250