• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

1inch Network (1INCH) Nedir, Nasıl Alınır?

1inch Network (1INCH) Nedir, Nasıl Alınır?

1inch Network (1INCH) Nedir, Nasıl Alınır?

1inch, akıllı sözleşme denetiminde güçlü bir geçmişe sahip DeFi geliştiricileri ve meraklıları Sergej Kunz ve Anton Bukov tarafından Ağustos 2020’de kuruldu. Aslında, 1inch Network, resmi lansmanından önce 2019’da ETHNYC hackathon’da oluşturuldu ve sunuldu. Özünde 1inch, büyük DEX’lerde kriptonuz için mümkün olan en iyi fiyatları sunan bir DEX toplayıcıdır. Şu anda 1inch toplama protokolü beş farklı ağda işlemleri kolaylaştırıyor: Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain, Arbitrum ve Optimism. 1inch’in başlangıcından bu yana üç yıldan kısa bir sürede 1,6 milyondan fazla kullanıcı, platformlarında toplam 11,7 milyon dolarlık işlem gerçekleştirdi.

1inch Nedir?

1INCH, 1inch Network yerel simgesidir. 1inch ekosistemin tamamını yöneten bir sivil toplum kuruluşu (STK) olan 1inch Vakfı tarafından başlatıldı. 1INCH, bir yönetişim ve yardımcı program belirtecidir. Bu jetonun sahibi olarak, 1inch platformun gelecekteki yönüne dahil olursunuz. 2020’nin sonunda şirket, oldukça başarılı bir airdropla birçok 1INCH token dağıttı.

1inch Nasıl Çalışır?

Kripto jetonlarınız için mümkün olan en iyi döviz kurunu bulmak için 1inch Network, kullanıcılar tarafından yapılan işlemleri otomatik olarak bölen yenilikçi bir protokol benimsemiştir. Ardından tokenlar, farklı DEX’lerde mümkün olan en iyi oranlarda parçalar halinde değiştirilir.

1inch algoritma, birkaç saniye içinde en iyi getiriyi sağlayanı bulmak için birden fazla likidite havuzunun taranmasını sağlar. 1inch tescilli protokol, işlemleri bulmak ve eşleştirmek için çoklu arbitraj botlarını karmaşık algoritmalarla birleştirir. 1inch toplama protokolü ile token’larınızı mümkün olan en düşük fiyatlarla beş farklı ağda değiştirebilirsiniz. Protokol ayrıca, işlemlerin içindeki gaz jetonlarını diğer protokollerden daha ucuz hale getirmek için yakar.

1inch Network Temel Özellikleri

Aşağıda 1inch Network üç temel özelliği bulunmaktadır.

Yönlendirme

Yönlendirme adı verilen yenilikçi bir yöntem kullanan 1inch platform, Pathfinder olarak bilinen bir algoritma aracılığıyla dağıtılır. Bu algoritma, likidite havuzundaki tüm olası seçenekleri ayrıştırır ve müşterinin işlemlerini otonom olarak en uygun maliyetli yoldan yönlendirir.

Çok Yollu Swaplar

1inch Network, daha da ucuz bir oran elde etmek için zaman zaman kaynak belirteci birden çok yol üzerinden hedefine değiştirerek çok yollu takaslar gerçekleştirebilir. Bu özellik, başka hiçbir DeFi toplama protokolünde bulunamaz.

Benzersiz Yönetim

1inch topluluk, ağı şu şekilde bilinen benzersiz bir süreçle yönetir: Anında Yönetim. 1INCH sahipleri, temel protokol parametreleri için oy kullanma hakkına sahiptir ve bunu yaparak birden fazla ödül kazanabilirler. Topluluk üyelerinin sürece katılması ve bundan faydalanması kolaydır. Diğer birçok yönetişim protokolünün aksine, 1inch Network oylama süreleri uzun değildir.

Binance 20 komisyon indirimi

1inch Nasıl Satın Alır?

Birçok önemli kripto para borsasında 1INCH satın alabilirsiniz. Bu jetonu elde etmenin en hızlı ve en kolay yollarından biri Binance değişimini kullanmaktır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250