• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Holo (HOT) Nedir, Nasıl Alınır?

Holo (HOT) Nedir, Nasıl Alınır?

Holo (HOT) Nedir, Nasıl Alınır?

Birçok altcoin, 2021 kripto boğa koşusunda astronomik kazançlar kaydetti. Takip ediyorsanız, fiyatlarının çoğu o zamandan beri düzeltildi ve şimdi 2021’in başında oldukları yere geri döndüler. Bununla birlikte, belirli bir token, sahipleri için hala %1.000’den fazla kazanç sağlıyor. HOT belirtecinden bahsediyoruz. Bu yazıda Holo Network, Holochain ve HOT token hakkında bilinmesi gereken her şeyi tartışacağız.

Holo Network Nedir?

Holo Network, her ikisi de akıllı sözleşme kodlama konusunda geniş deneyime sahip olan Eric Harris-Braun ve Arthur Brock tarafından 2017 yılında kuruldu. Holo projesi, eşler arası (P2P) ticaretin gelecekteki ekonomisini güçlendirmek için gerekli araçları ve teknolojiyi sağlama vizyonuyla inşa edildi. Holo, özünde hApps olarak bilinen tüm Holochain uygulamaları için dağıtılmış bir P2P barındırma platformudur.

Holo Network’ün amacı, merkezi olmayan Holochain uygulamaları ile günlük kullandığımız mevcut merkezi web arasında bir köprü işlevi görmektir. Holo Ağı ve ekosistemi, birçok dağıtılmış uygulamayı tipik bir web tarayıcısına getirir. Holo Network, yerel kripto para birimi HOT’ın yardımıyla, ağdaki eşler tarafından desteklenen dağıtılmış barındırma hizmetlerine olanak tanır.

Holo Network’ün yardımıyla herkes sahip olduğu cihazların hesaplama gücünü ödünç vererek pasif bir gelir kaynağı oluşturabilir. Bunu yaparak, kullanıcılar ev sahibi olurlar ve HoloFuel’de ödüller kazanırlar. En iyi yanı, Holo Network’ün tescilli yazılımının, telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar gibi elektronik cihazlarınızda gerçekleştirdiğiniz etkinlikleri kesintiye uğratmadan arka planda çalışmasıdır. Ayrıca, barındırma fiyatınıza karar verebilir, önceliklerinizi belirleyebilir ve hangi Holo uygulamalarının (hApp’ler) hizmet vereceğini seçebilirsiniz.

Holochain Nasıl Çalışır?

Belirtildiği gibi, Holochain tamamen dağıtılmış P2P uygulamaları oluşturmak için açık kaynaklı bir çerçevedir. Tipik bir blok zinciri değildir.

Normal bir blok zincirinde, ağdaki düğümler aynı ağ durumunu korur. Ancak Holochain, aracı merkezli, enerji açısından verimli bir defter sistemidir. Bu, her aracının (ana bilgisayar) güvenli defterin bir kopyasına sahip olduğu ve bağımsız olarak hareket edebileceği ve ayrıca işlevsel ve yüksek düzeyde ölçeklenebilir bir dağıtılmış defter sistemi sağlamak için ağdaki diğer cihazlarla etkileşime girebileceği anlamına gelir.

Tipik blok zincirlerinden farklı olarak, Holochain ile her düğüm geçmişini bağımsız olarak korur. Holochain, paylaşılan bir kamusal alan yaratan dağıtılmış karma tabloları uygulayarak bir ağdaki tüm düğümleri senkronize etme ihtiyacını ortadan kaldırmayı amaçlar. Bu yaklaşımla, her düğüm, bir düğüm çevrimdışı olduğunda ağda kaybolmayan dağıtılmış verilerin bir bölümünü taşır.

Holochain’in bu yönü, her uygulamanın kullanım durumları için yapılandırılabilir ve özelleştirilebilir. Holochain üzerindeki dağıtılmış doğrulama süreci ile her uygulama kullanıcısı, uygulama doğrulama kurallarını kabul eder ve bunların farkındadır. Uygulama kuralları herhangi bir şekilde ihlal edilirse, ağdaki diğer düğümler kuralları kimin ihlal ettiğini tespit edebilir ve buna göre pozisyon alabilir.

Binance 20 komisyon indirimi

Holo Nasıl Satın Alınır?

Holo jetonunu satın almanın en kolay ve en uygun yollarından biri olan HOT, Binance borsasındadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250