• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Render Token (RNDR) Nedir, Nasıl Alınır?

Render Token (RNDR) Nedir, Nasıl Alınır?

Render Token (RNDR) Nedir, Nasıl Alınır?

Render Network olarak bilinen paylaşılan bir grafik işleme platformu, bir Ethereum belirteci olan Render Token (RNDR) tarafından desteklenmektedir. Aşırı grafik işleme kapasitesine sahip kişiler, bir Render Ağı aracılığıyla hizmet sunmaya ihtiyaç duyanlarla bağlantı kurabilir. Bu, bir ödeme aracı olarak RNDR jetonunun kullanılmasıyla gerçekleştirilir. RNDR’yi Ethereum üzerinde aktarma prosedürü 14 ağ onayına ihtiyaç duyar.

Render Network Nedir?

Masaüstünüzde boşta GPU kapasiteniz varsa, Render Network üzerinden bilgisayar animasyonu ve dijital efektler oluşturmaya yardımcı olabilirsiniz. Ağın yerel parası RNDR, tazminat olarak verilir. Bireyler ve şirketler, geleneksel 3B ortam oluşturma ve yayınlama işlemlerini kolaylaştıran Render’ı kullanarak yeterince kullanılmayan işleme kaynaklarından yararlanabilir. Bu inisiyatif kullanılarak geliştirilen dijital mal ve hizmetler, mevcut tekliflerle rekabet etmek için daha donanımlı olacaktır.

RNDR Nasıl Çalışır?

RNDR ağında, düğüm operatörleri ve GPU tedarikçileri, GPU hesaplama gücü için RNDR yardımcı program belirteçlerini takas eder. RNDR, bitmiş resmin doğru şekilde üretildiğini (PoR) doğrulamak için Proof-of-Render olarak da adlandırılan bir PoW yöntemi kullanır. Ethereum’un mevcut güvenlik nitelikleri, parçalanmış varlıkları değerlendirme için düğümlere yayınlama ve iletme tehlikesini azaltmak için kullanılır. Tüm RNDR fonları, işleme tamamlanana kadar gözaltında tutulur ve bu noktada düğüm denetleyicilerine bırakılır. Son olarak, görevlendirilen sanatçı, işin bitip bitmediğini düğüm denetleyicilerine bildirir.

Render Network Nasıl Kullanılır?

GPU oluşturma atamaları, içerik üreticileri ve GPU düğüm operatörleri için özerk bir pazar yeri görevi gören Render Network’e yüklenebilir. Görevi yerine getirmek için temel adımlar gereklidir:

  • İş Oluşturma — Geliştiriciler, Atamalarını ORBX Formatında Tamamlamak ve Görsel Kalite, Dışa Aktarma Dahil Önemli Ayarları Tanımlamak için OctaneRender veya Başka Bir Uyumlu Eklenti/Entegrasyon Kullanmalıdır >
  • İş Yükleme — Render’ın OctaneRender Çevrimiçi Arayüzü Üzerinden Bir İş Gönderildikten Sonra Render’ın Şifreleme Protokolünün Şüpheli Saldırıları Tanımlaması ve Yasaklaması Mümkün. Bu, Yaratıcının Varlıklarının Daha Sonra Kodlanabilecek Ayrı Dosyalara Bölünmesine İzin Verir. Ardından Tüm Render Üyelerine Uygun Bilgileri Yayınlayan Akıllı Sözleşmeye Aktarılır.
  • İş Atama — Render’ın MTP Protokolü, İtibar Derecelendirmelerine ve Yapımcılar Tarafından Gereken Parametrelere Dayalı Olarak Düğüm Operatörlerini İlgili Görevlere Otomatik Olarak Atar. Yeni Bir Servis Sağlayıcı Ağa Katılır Katılmaz, Render Performanslarını Otomatik Olarak Analiz Edecek ve Bu Bilgiyi, Bunları Kümedeki Bir Düğüme Tahsis Etmek İçin Kullanacaktır.
  • İşi Tamamlama — Hizmet Sağlayıcıların Matematiksel Görevleri, Kendilerine Ayrılan Her İşi Gerçekleştirmek için OctaneRender Kullandıklarından PoR Çalışması Sağlar. OctaneRender Kullanıldığında, Düğüm Denetleyicilerinin Girişleri, Hem Görev Gönderimleri hem de Derecelendirme için Kullanılan Özel OctaneRender Tanımlamalarına Bağlanır.
  • Teslim Edilebilir Ürünlerin Doğrulanması — Hizmet Sağlayıcılar, Operasyon Tamamlanmadan Önce Herhangi Bir Sorunu Bildirebilen Geliştiricileri Tarafından Gerçek Zamanda İzlenebilir. Bir Görev Onaylanıp Ödeme Yapıldığında Bu Örneklerin Telif Hakkı Saklıdır. Buna karşılık, Servis Sağlayıcıların Çıktıları Şifreleme İle Korunmaktadır.
  • Ödemenin Tamamlanması — Render Ücretleri için Hizmet Sağlayıcılara Sağlanan Jetonlar, Bir İşleme Çalışması Boyunca Gözaltında Tutulur ve Yalnızca Tasarımcı, İşinin Bittiğini Fiziksel Olarak Kontrol Ettikten Sonra Çıkarılır. Render Ağını Çalıştırmak İçin Mütevazı Bir Miktarda RNDR Jetonları Gerekiyor, Belirli Bir Projeyi İşleme için Mevcut GPU Arz ve Talep Düzeylerine Bağlı Olarak Yüzde 0,5-5 Arasında Değişiyor. OctaneRender, Kullanıcıların Oluşturulan Kaynaklarını Depolamasına veya Dağıtmasına İzin Verir.
Binance 20 komisyon indirimi

Render Token’ı (RNDR) Nasıl Satın Alabilirim?

Render token platformu, işleme işlemleri için büyük ölçekli GPU bilgi işlem gücü sorununa bir çözüm sağlamayı amaçlamaktadır. Hükümleri sayesinde, iş vermeye ihtiyaç duyan insanlar bu işlere kolayca erişebilir ve daha sonra herhangi bir güçlük çekmeden ağ üzerinden ödeme alabilirler. Beklendiği gibi, birkaç yeni katılımcının ağa atlamasının nedeni budur ve şimdi tokenleri birkaç borsada mevcuttur ve aşağıdaki prosedürle satın alınabilir.

  • Desteklenen bir değişim platformuyla bir ticaret hesabı oluşturun.
  • İtibari para yatırın ve RNDR jetonları satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250