• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Waves (WAVES) Nedir, Nasıl Alınır?

Waves (WAVES) Nedir, Nasıl Alınır?

Waves (WAVES) Nedir, Nasıl Alınır?

Waves kripto para birimi, bireylerin kendi paralarını kolayca oluşturmalarının yanı sıra kripto para birimlerini takas etmelerine olanak tanıyan bir hisse kanıtı blok zinciri ağı, merkezi olmayan borsa ve cüzdandır. Waves protokolü ayrıca akıllı sözleşme yeteneklerine de sahiptir.

Waves Kripto Para Biriminin Temel Özellikleri

Waves’in üç temel özelliği vardır: token oluşturma, Waves merkezi olmayan değişim ve Waves cüzdanı.

  • Belirteç Oluşturma: Belirteç oluşturma özelliği, platformların en popüler öğelerinden biridir. Waves, bireylerin jeton adı, jeton kaynağı vb. gibi birkaç alanı doldurarak bir dakikadan kısa sürede jeton oluşturmasına olanak tanır ve bir jeton oluşturmak yalnızca bir Wave maliyetine mal olur. Daha sonra, token otomatik olarak Waves merkezi olmayan borsasında listelenir ve bugüne kadar Waves protokolünde oluşturulmuş 22.212 token olan DEX’teki ticaret çiftlerinden herhangi birine karşı alınıp satılabilir. Waves blok zinciri, düğümlerin ana ağın üzerinde uzantılar olarak düşünülebilecek eklentiler aracılığıyla yeni işlem türlerini (özel belirteçler) uygulamasına olanak tanır. Eklenti yalnızca ana zincirin üstünde çalışan bir uzantı olduğundan, uygun eklentiyi yüklememiş olan düğümler bile özel belirteçleri içeren işlemleri iletebilir.
  • Merkezi Olmayan Borsa: Waves merkezi olmayan borsa, kripto ağ geçitlerine birden fazla itibari para sunan tek merkezi olmayan borsalardan biridir. DEX’te kullanıcılar çeşitli kripto para birimleri için USD, EUR, CNY alışverişi yapabilir ve Waves’te oluşturulan tüm tokenler otomatik olarak DEX’te listelenir.
  • Waves cüzdanı: Waves cüzdanı, kullanıcıların dijital varlıklarını oluşturmalarına, aktarmalarına ve takas etmelerine olanak tanıyan bir Google Chrome Uzantısıdır. Cüzdan, yerleşik Waves merkezi olmayan borsaya sahiptir, böylece kullanıcılar doğrudan masaüstü veya mobil cihazlarından kripto para birimi ve fiat alışverişi yapabilir ve ticaret yapabilir.

Neden Waves?

Waves ekibi, blockchain teknolojisinde önemli miktarda değerin blockchain-veritabanı ve eşler arası nakitten kaynaklandığını kabul etti. Bu nedenle ekip, bireylere kendi tokenlerini, kitle fonlarını başlatma ve finansal araçları dijitalleştirme ve ticaret yapma olanağı vermenin tüketicilerin ihtiyaç duyduğu bir hizmet olduğuna karar verdi.

Böylece Waves’teki ekip, bireylere ve şirketlere özel bir jeton oluşturmanın ve bunu bir borsa (Waves merkezi olmayan borsa) üzerinden yayınlamanın kolay bir yolunu sunan bir blok zinciri protokolü oluşturdu; bu nedenlerle Waves, şirketlerinin hisselerini kitle fonlaması veya dijital ortama aktarmak isteyen şirketler için harika olabilir.

Blok zinciri ve dijital para biriminin karmaşık dünyasında, herkesin sıfırdan bir blok zinciri ağı veya jeton başlatma uzmanlığı yoktur; Bir jeton istiyorsanız ancak teknik bilgi birikimine sahip değilseniz, jetonunuzu Waves aracılığıyla oluşturmak ilginizi çekebilir. Veya, 60’tan fazla işlem çifti ile merkezi olmayan bir borsa kullanmakla ilgileniyorsanız, Waves merkezi olmayan borsa, kullanıcıların fiat para birimlerini çeşitli kripto para birimleriyle takas etmelerine ve takas etmelerine olanak tanır.

Binance 20 komisyon indirimi

Waves Nasıl Satın Alınır?

Waves (WAVES) şu anda aşağıdaki borsalarda satın alınabilir.

  • Binance
  • KuCoin
  • WazirX

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250