• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Pax Dollar (USDP) Nedir, Nasıl Alınır?

Pax Dollar (USDP) Nedir, Nasıl Alınır?

Pax Dollar (USDP) Nedir, Nasıl Alınır?

Pax Dollar, Eylül 2018’de piyasaya sürüldü ve Charles Cascarilla ve Rich Teo tarafından oluşturuldu. Pax Dollar, fiyat riskini azaltarak blockchain varlıklarının kullanılmasını sağlar. Pax Dollar jetonları (USDP), Ethereum blok zincirinde ERC-20 jetonları olarak serbest bırakılır ve Paxos’a ait ABD banka hesaplarında depolanan USD ile 1:1 oranında desteklenir.

Pax Dollar’ı Benzersiz Yapan Nedir?

USDP, Ethereum blok zincirinde bir ERC-20 olarak inşa edildi ve piyasaya sürüldü. Pax %100 ABD doları ile desteklenmektedir ve halihazırda dolaşımda olan her USDP için Paxos ABD banka hesaplarında en az bir ABD doları bulundurulmalıdır. ABD Doları Parası (USDC) gibi diğer sabit paralarda olduğu gibi USDP, ABD dolarının köklü istikrarını ve güvenilirliğini dijital para biriminin avantajlarıyla birleştirmeyi amaçlıyor.

Yani, herhangi bir zamanda ve internet üzerinden dünyadaki herkese sıfıra yakın bir maliyetle anında gönderilebilir. Diğer Ethereum tabanlı ERC20 jetonlarında olduğu gibi USDP, akıllı sözleşmelerde bilgisayar kontrollü dijital para olarak kullanılabilir ve daha sonra çeşitli merkezi olmayan uygulamalarla (DApp’ler) etkileşime girebilir.

Paxos, mevzuat uyumluluğuna kendini adamıştır ve en saygın finans otoritelerinden bazılarıyla işbirliği yapmaktadır. Ek olarak, USD nakit rezervlerini bağımsız olarak onaylayan saygın işletmeler tarafından düzenli olarak denetlenirler. Denetim prosedürlerinin şeffaflığı, Paxos tarafından rezervde tutulan toplam ABD doları miktarını yansıtacak şekilde aylık olarak güncellenen web sitelerinde gösterilmektedir. Paxos rezervleri, tamamen ABD bankalarında tutuldukları için ayrıca FDIC sigortası kapsamındadır.

Pax Dollar’ın Başlıca Kullanım Alanları Nelerdir?

Birkaç uygulama ile USDP stabilcoin. En avantajlıları arasında enflasyon riskinden korunma, oynaklığın azaltılması, sınır ötesi işlemlerde ücretlerin kaldırılması yer alır ve blok zinciri tabanlı dijital varlıklar ve kripto para birimleri için ödeme olarak da kullanılabilir. USDP Stablecoin, yatırımcılara geleneksel kripto para birimlerine uygun bir alternatif sunuyor. Piyasa koşullarına duyarlı değildir ve bu nedenle diğer kripto para birimlerinin aksine değişken değildir.

İkincisi, USDP stabilcoin, sınırlar tarafından caydırılmayan veya sınırlandırılmayan bir dijital varlıktır; bu, herkesin para aktarabileceği veya onu bir servet deposu olarak tutabileceği anlamına gelir. Kripto para birimleri yaygın bir çekicilik kazanıyor ve halk onları daha fazla kabul ediyor, bu yüzden USDP’nin popülaritesi artıyor. Buna ek olarak, Pax Dollar, dijital varlıklar ve blok zincirine dayalı çeşitli kripto para birimleri için de etkili bir ödeme yöntemi olarak hizmet eder. Ek olarak, bu sanat eseri, gerçek malları dijital malzemelere dönüştürme sürecini basitleştirir.

Pax Dollar henüz emekleme aşamasındayken, kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul eden çoğu işletme USDP’ye açıktır. Kripto para birimlerinin artan popülaritesi ile birlikte, sabit paraların E-ticaret pazarında parlak bir geleceğe sahip olacağı kesindir.

Binance 20 komisyon indirimi

Pax Dollar Nereden Satın Alıyor?

USDP’yi listeleyen borsalar, daha önce USDP’yi listeleyenlerle aynı şekilde olacaktır. Bunlar şunları içerir:

  • Bitrue
  • Coinbase
  • Uniswap (V3)
  • MXC
  • Binance

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250