• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

BORA (BORA) Nedir, Nasıl Alınır?

BORA (BORA) Nedir, Nasıl Alınır?

BORA (BORA) Nedir, Nasıl Alınır?

BORA, merkezi olmayan bir eğlence platformu olarak tanımlanmaktadır. Dijital içerik paylaşan platform, üyelerine çeşitli teşvikler sağlıyor. Bu yazımızda “Bora Nedir?” sorusuna cevap vereceğiz. Ayrıca proje ile ilgili merak edilen diğer detayları da paylaşacağız.

BORA Nedir?

Oyun ve eğlence endüstrisi için merkezi olmayan bir ekosistemdir. Ethereum’daki yüksek gaz ücretlerinden kaçınan GameFi projelerini Bora Zincirine dahil etmeyi amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda oluşturulan projede iki katmanlı bir blok zinciri bulunuyor. Projenin geliştiricileri, kullanıcıların uygulamalar oluşturmasına yardımcı olacak araçlar sağlar. Ayrıca platformda IP tabanlı MMORPG, IP tabanlı spor simülasyonu vb. oyunlar bekleniyor.

BORA Coin Nedir?

Platformun kripto para birimi BORA’dır. Meta veri deposu alanına odaklanan halka açık blok zinciri Klaytn’de işlem görür. Ekosistem para birimi olarak BORA, geliştirme ve projeyi teşvik etmek için kullanılır. Ayrıca platformun sunduğu BORA puan sistemi, kullanıcılar için bir teşvik görevi görmektedir. Bunlar BORA jetonlarına dönüştürülebilir.

Bora’nın Kurucuları Kimdir?

Bora, Koreli bir blockchain ve mobil geliştirme uzmanları ekibi tarafından başlatıldı. CEO Gyehan Song, alanında 20 yılı aşkın süredir Samsung Electronics’te tecrübesi olan deneyimli bir oyun geliştiricisidir. Şirketin CSO’su Key Yune de çevrimiçi masaüstü ve mobil oyunlar geliştirmede 20 yıllık deneyime sahiptir ve bu süre zarfında Kore’de moda olan birkaç oyun yaratmıştır.

CTO Igoo Lee, FIFA Online ve Crossfire gibi oyunların altyapısını oluşturma deneyimine sahip bir altyapı operasyon yöneticisidir. Son olarak, Kyoungwook Cheon, projenin Mühendislik Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır ve eski bir bilgisayar mühendisi ve 2000 yıllarındaki Free Chal oyun portalının kurucusudur.

Ekip ayrıca, blok zinciri ve oyun alanında ENP Games, UNIT5, Supertree, Neon Games ve Between, eğitim danışmanı RS Edu, dijital sağlık hizmeti sağlayıcısı Hurray Positive ve grid adres platformu Infoseed gibi şirketler de dahil olmak üzere 30’dan fazla şirketle ortaklıklar kurdu. .

BORA’nın Güçlü Yönleri Nelerdir?

Platform, API, web arayüzü ve ekosistem uyumluluğu için oyun geliştiricileri için dikkate değerdir. Buna göre Blockchain üç katmana sahiptir. Bunlar; uygulama, hizmet ve çekirdek katmanı. Çekirdek katman, altyapı ve ağı destekleyen katmandır. Hizmet katmanı, platform için oluşturulan uygulamalar ve içerik bütünleşen API ve yazılım geliştirme araçlarını içermektedir. Son katman, kullanıcıların etkileşim katmanı olarak tanımlanmaktadır. Ayrıca, blok zincirinin çift katmanlı yapısı, geliştiricilerin projelerini test etmelerine ve geliştirmelerine olanak tanır. Platformun işlem hacmi, BNB gibi düşük gaz ücretlerine sahip kripto para birimlerinin bile önünde.

Binance 20 komisyon indirimi

BORA Nasıl Alınır?

Platform şu anda birden fazla güvenilir kripto para borsasında işlem görüyor. Platforma yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, platformun işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. BORA’nın şu anda işlem yaptığı borsalar şu şekilde sıralanıyor: Bithumb, Binance, Coinone, Gate.io, OKX ve Upbit. BORA’ya yatırım yapmak isteyen kullanıcıların, listelediğimiz bu borsalardan birinde hesap açması gerekmektedir. Ek olarak, yatırımcılar cüzdanlarına USDT vb. yatırabilirler. bir kripto para birimi eklemelisiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250