• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

eCash (XEC) Nedir, Nasıl Alınır?

eCash (XEC) Nedir, Nasıl Alınır?

eCash (XEC) Nedir, Nasıl Alınır?

eCash (XEC) projesi, Bitcoin Cash’in başarısına dayanıyor ve dünyaya daha güvenli bir P2P elektronik nakit sistemi sağlama misyonunu genişletiyor. Özellikle, geliştiriciler Bitcoin Cash’ten öğrenilen değerli dersleri aldı ve çözümleri eCash’e dahil etti. Bu nedenle, protokol öncekinden daha esnek, güvenli ve ölçeklenebilir.

eCash (XEC) Hangi Sorunları Düzeltmeye Çalışıyor?

eCash’in piyasada azaltmaya çalıştığı birçok sorun var. Birincisi, proje yatırımcının kafa karışıklığını hafifletmeye yardımcı olmak için tasarlandı. Bitcoin gibi projeler, anormal formatı ve benzersiz teknik yapısı nedeniyle kullanıcıları şaşırtabilir. Tümü benimsemenin önündeki teknik engellere eklenen yeni terimler ve simgeler var. Bu sorunları birer engel olarak gören eCash geliştiricileri, itibari para birimini taklit eden 2 ondalık bir düzene bağlı kalmaya karar verdi.

eCash’in (XEC) Faydaları

eCash kullanıcılarının ağa katıldıklarında erişebilecekleri birçok avantaj vardır. Birincisi, Bitcoin’den bazı yönleri ödünç aldığı için ağ çok güvenlidir. Spesifik olarak ağ, sınırlı bir tedarik, yarıya bölme programı ve oluşum bloğunu entegre eder.

Ölçeklenebilir – eCash (XEC)

eCash’in ana faydalarından biri ölçeklenebilirliğidir. Geliştiriciler, neredeyse anında onay sürelerine ulaşmak için Avalanche fikir birliği mekanizmasını tanıttı. Bu görevi gerçekleştirmek için ağ, toplu paralelleştirme ve çok katmanlı bir yapı kullanır. Bu yaklaşım, ağın duyarlı ve geçerli kalırken ~100 tx/s’den 5.000.000 tx/s’nin üzerine çıkmasına olanak tanır.

eCash (XEC) Nasıl Çalışır?

eCash ağının çok katmanlı yaklaşımı, geliştiricilerin kolaylıkla Dapps ve akıllı sözleşmeler oluşturmasını sağlamak için gizlilik odaklı bir blok zincirini bir EVM Alt Zinciri ile birleştirir. Akıllı sözleşme işlevselliğini ayırmak, yeni blok zincirlerin daha fazla ölçeklenebilirlik elde etmesinin en iyi yollarından biridir. Özellikle, EVM ataması, Ethereum geliştiricilerinin projelerini yeniden programlamaya gerek kalmadan mevcut Dapp’lerini eCash ağına aktarabilecekleri veya genişletebilecekleri anlamına geliyor.

eToken’lar

eCash protokolünde herkes özelleştirilmiş jetonlar oluşturabilir. Sistem, genellikle gerekli olan teknik gereksinimleri ortadan kaldırır. Platformun kontrol panelini kullanarak ayrı bir belirteç adı, tedarik, ondalık basamak ve simge oluşturabilirsiniz. Bu yetenek, işletmelerin yeni gelir yaratma stratejileri ve tamamen yeni pazarlar yaratmasını sağladığı için ağa çok sayıda işlevsellik katar.

Cüzdan

eCash, güvenliği artırmak için Sighash kullanan yerel bir cüzdana sahiptir. Kullanıcılar bu sistemi kullanarak varlıklarını izleyebilir, kripto para birimini satın alabilir, satabilir ve takas edebilir. Staking ödüllerinizi de bu arayüzden izleyebilirsiniz.

Esnetme

Kullanıcılar, XEC jetonlarını paylaştıklarında ödüller ve daha fazlasını kazanırlar. Staking, ağın korunmasına yardımcı olur ve size düşük riskli pasif gelir akışı sağlar. Stake etme, alım satımdan daha düşük risklidir, çünkü ödülleriniz, stake ettiğiniz jeton sayısına göre önceden belirlenir. Bu nedenle, alım satıma kıyasla tutarlı getiri elde etmek çok daha kolaydır.

Uzlaşma

eCash’in merkezinde strateji, Avalanche adlı yeni bir fikir birliği algoritmasıdır. Bu benzersiz Proof-of-Stake sistemi, normal kullanıcıların pahalı madencilik teçhizatı satın almaya gerek kalmadan doğrulama sürecine katılmasını sağlar. Avalanche gelişmiş özelliklerle doludur. Ağ, boyutu 1 TB’a kadar büyüyebilen Uyarlanabilir Blok Boyutuna sahiptir. Buna karşılık, Bitcoin 1 MB blok boyutuna sahiptir. Ek olarak Avalanche, bir Merklix-Meta Veri Ağacı, Kanonik İşlem Sıralaması ve Ön Konsensüs’ü entegre eder. Bu strateji, ağa neredeyse gerçek zamanlı işleme ve işlem kesinliği sağlar.

Binance 20 komisyon indirimi

eCash Nasıl Satın Alınır?

eCash (XEC) aşağıdaki borsalarda mevcuttur:

  • Binance
  • KuCoin
  • WazirX

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250