• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

KuCoin Token (KCS) Nedir, Nasıl Alınır?

KuCoin Token (KCS) Nedir, Nasıl Alınır?

KuCoin Token (KCS) Nedir, Nasıl Alınır?

KuCoin, Eylül 2017’de piyasaya sürülen Hong Kong merkezli bir kripto para borsasıdır. Proje ekibi, kullanıcı odaklı yaklaşımıyla rakiplerine göre daha avantajlı bir ticaret platformu oluşturmak için tüm gücüyle çaba göstermektedir. Örnek olarak, borsa kazançlı bir bonus programının yanı sıra 7/24 operasyonel destek sunuyor. Borsa ayrıca genellikle paraları rakip platformlarda görünmeden önce ekler.

Dijital para birimi borsası KuCoin, KuCoin Token (KCS) adlı kripto para birimine sahiptir. 2017 yılında piyasaya sürülen KCS jetonu, platformdaki tüccarların pasif gelir elde etmelerini ve bunu mağazalarda ve çevrimiçi sitelerde ödemeler için kullanmalarını sağlayan bir hizmet jetonudur.

KCS, KCC ağındaki çeşitli merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinde aktif olarak kullanılmaktadır ve ayrıca Travala’daki seyahat ve otel rezervasyonları da dahil olmak üzere yarım düzineden fazla platformda bir ödeme aracı olarak kullanılabilir.

KuCoin Kripto Nedir?

KCS, 2017 yılında hizmet jetonu olarak piyasaya sürülen yerel bir KuCoin jetonudur ve tüccarların borsanın büyümesinden elde edilen kârdan pay almalarını sağlar. Ethereum ağında çalışan bir ERC-20 jetonu olarak piyasaya sürüldü.

KCS teklifi 200 milyon token olarak belirlendi. KuCoin ve platform ekibi sürekli olarak piyasadan KCS satın alırken, her üç ayda bir yanması planlanıyor ve token deflasyonist hale geliyor. Yakılacak KCS miktarı işlem hacmine bağlıdır, ancak amaç, dolaşım hacmini 100 milyon olarak ayarlamaktır. KCS aynı zamanda Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ve ERC-20 belirteç formatı ile tamamen uyumlu düşük maliyetli bir blok zinciri olan KuCoin Topluluk Zincirindeki (KCC) işlemlerin yakıtıdır.

KuCoin’in Temel Özellikleri

KuCoin’in bir dizi özelliği arasından seçim yaparak bu özellikleri vurgulamak istiyoruz.

Marj Ticareti

KuCoin’in kaldıraçlı ticaret platformu, marj ticareti yapan tüccarlar arasında popülerdir. Bununla birlikte, marj ticaretinin, yüksek getirisi olan riskli stratejiler için yetenekli deneyimli tüccarlar için en uygun olduğu belirtilmelidir.

KuCoin Simgesi (KCS)

KCS’ye sahip olan KuCoin’in jetonu, kullanıcıların işlem ücretlerinde önemli indirimler almaları için harika bir yoldur. Ek olarak, KCS sahipleri borsanın işlem ücretlerinden günlük bir pay alırlar.

KuCoin Ticaret Botu

KuCoin ticaret botu, ticaret stratejinizi otomatik olarak yürütmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araçtır. Mart 2022 itibarıyla KuCoin ticaret botu beş ticaret stratejisini desteklemektedir: Spot Grid, Futures Grid, DCA, Infinity Grid ve Smart Rebalance. Buna ek olarak, borsa, platformda yeni başlayanların hızla hızlanmasına ve daha deneyimli kullanıcılardan öğrenmesine yardımcı olan 6 milyondan fazla aktif bot olduğunu iddia ediyor.

Kripto Para Kredisi

KuCoin Cryptocurrency Loan ile kripto para hisselerinizi marjin tüccarlarına ödünç verebilir ve karşılığında faiz alabilirsiniz. Tüm krediler güvence altına alınmıştır ve borçlular belirli bir minimum bakiyeyi korumalıdır. Borsa, borçlunun size geri ödeme yapamaması durumunda kayıplarınızı en aza indirmek için bir sigorta planı sunar. Bu, kullanılmayan kripto para birimi zulanızdan pasif gelir elde etmenin benzersiz bir yoludur.

Demo Ticaret Hesabı

KuCoin’in temel özellikleri, kripto para birimi veya ticarete aşina olmayanlar için hayatı kolaylaştırmayı da amaçlar. Bu proje üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Demo hesabı, KuCoin’in kripto para ticaretine aşina olmayan yeni kullanıcıları çekmesine yardımcı olan başka bir özelliktir. Bir demo hesap, yeni gelenlerin çeşitli ticaret stratejileri hakkında derinlemesine bilgi edinmelerine ve gerçek para harcamadan bunları güvenli bir şekilde uygulamalarına olanak tanır.

Binance 20 komisyon indirimi

KuCoin Token Nereden Alınır?

KuCoin Token satın almak için yaygın olarak kullanılan kripto para borsaları KuCoin, BitMax, Probit, MXC ve Polonies’tir. KCS için en uygun işlem çiftlerine sahip platform KuCoin’dir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250