• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Enjin Coin (ENJ) Nedir, Nasıl Alınır?

Enjin Coin (ENJ) Nedir, Nasıl Alınır?

Enjin Coin (ENJ) Nedir, Nasıl Alınır?

Takas edilemeyen tokenler kripto alanına hakim olmaya devam ediyor ve aya kadar yeni kullanımlar buluyor gibi görünüyor. Böyle bir kullanım örneği video oyunlarında ve birçok şirket sanal ekonomiler için NFT’leri kullanmayı düşünüyor. Enjin, Ethereum blok zincirinde oluşturulan SDK’ları uygulamalara ve oyunlara entegre etmek için bir yöntem geliştiren bir projedir. Yeni kripto alanına giren ve dijital varlıklar yaratan geliştiriciler için süreci basitleştirir ve kolaylaştırır. Bu makale Enjin coin (ENJ), tokenomics ve geleceğine ışık tutacaktır.

Arka Plan ve Tarih

Witek Radomski ve Maxim Blagov, Enjin’i 2009 yılında bir topluluk oyun platformu olarak kurdu. Radomski, CTO’dur ve Enjin ürünlerinin teknolojik gelişimini yönetmektedir. Ayrıca, ilk takas edilemeyen jetonun kodunu yazdı ve Ethereum blok zinciri için hem takas edilebilir hem de takas edilemez jetonları basabilen bir jeton standardı olan ERC-1155’in ortak yazarıdır.

Maxim Blagov ayrıca şirketin yaratıcı yönetmeni rolünü üstlendi ve kendisini pazarlamacı, proje yöneticisi ve tasarımcı olarak tanımladı. Radomski, 2012 yılında Bitcoin meraklısı olduğunda Enjin platformunda blockchain teknolojisini kullanmayı önerdi ve şirketi bunu bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeye ikna etti. Ethereum blok zinciri ve akıllı sözleşmeler hakkında daha fazla şey öğrendikten hemen sonra, oyunlar için yeni blok zinciri entegreli yazılım başlatmak istedi. Enjin, 2018’de blockchain cüzdanının oyun Android sürümünü ve birkaç ay sonra iOS cüzdanının yeni bir sürümünü yayınladı.

Yaz aylarında şirket halka açıldı ve Kovan Testnet ile de uyumlu olan Ethereum ana ağında Enjin platformunu yeniden başlattı. Enjin, şu anda dünyanın en büyük kripto ve NFT projelerinden birine ev sahipliği yapan topluluk tabanlı bir oyun platformudur.

Şirketin merkezi Singapur’dadır ve akıllı dijital çözümler uygulamak için diğer işletmelerle işbirliği yapmaktadır. Bu platform, Android işletim sistemiyle uyumlu akıllı sözleşme cüzdanına sahip en büyük oyun platformu haline geldi. Şu anda, Enjin Coin 250.000’den fazla üyeye ve yaklaşık 18.7 milyon kayıtlı kullanıcıya bağlanmaktadır. 2018’de bir İlk Para Teklifi’nin (ICO) ardından Enjin, kullanıcıların para basması, ticaret yapması ve hatta diğer blok zinciri varlıklarıyla entegre olması için yazılım tabanlı varlıklar geliştirebilen bir blok zinciri ekosistemi olarak kendini kuruyor.

Enjin Nedir?

Enjin, geliştiricilerin DApp’ler, web siteleri ve hatta sohbet forumları oluşturmasına ve kendi pazarında NFT’leri satın almayı ve satmayı kolaylaştırmak için SDK yeniliğini oyunlara entegre etmesine olanak tanıyan Ethereum tabanlı bir topluluk ve geliştirme platformudur. Ayrıca, cüzdanınızı kullanarak NFT’leri eriterek ENJ’ye dönüştürebilirsiniz.

Enjin şimdi dünyanın en büyük NFT ve kripto projelerine ev sahipliği yapıyor. Bu platform özellikle oyun endüstrisine yöneliktir ve oyunculara oynadıkları oyunlar etrafında topluluklarını oluşturma fırsatı sunar.

Binance 20 komisyon indirimi

Enjin Coin (ENJ) Nasıl Satın Alınır?

Enjin coin satın almak için Binance web sitesine gidin ve bir hesap oluşturun; tek ihtiyacınız olan bir e-posta adresi ve bir şifre. Bu adımda BTC veya ETH’nizi yatıracaksınız; bu belirteçlerin Binance’de bulunan diğer birçok kripto para birimiyle ticaret çiftleri vardır. Para yatırmak için, Fonları seçin ve “Para Yatır”a tıklayın.

Platform, seçtiğiniz kripto para birimi için bir para yatırma adresi oluşturacaktır; bu adres uzun bir sayı ve harf dizisinden oluşacaktır. Adresi kopyalamanız ve MetaMask gibi tercih ettiğiniz cüzdanı seçmeniz gerekecek.

Sonunda siparişinizi vermek için üst çubuktaki borsaya gidin ve “temel”i seçin; ardından, sağ üst köşede, yatırdığınızı varsayarak BTC’yi seçin; ardından ENJ’yi arayın; ENJ/BTC ticaret çifti görünecektir. Bitcoin (BTC) cinsinden fiyatı ve satın almak istediğiniz ENJ miktarını girin ve ardından jetonlarınızı almak için ENJ satın al düğmesini tıklayın. Ve bu noktada Binance’e ilk ENJ siparişinizi vermiş olacaksınız.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250