• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Huobi Token (HT) Nedir, Nasıl Alınır?

Huobi Token (HT) Nedir, Nasıl Alınır?

Huobi Token (HT) Nedir, Nasıl Alınır?

Huobi Token (HT), büyük kripto borsası Huobi Global’in yerel kripto para birimidir. Ethereum’un ağına dayanmaktadır, yani bir ERC-20 belirtecidir. Stabil olmayan bir coin olarak fiyatı piyasaya, ayrıca borsanın itibarına, platforma bağlı yeni gelişmelere, tokenin kullanım durumlarına ve daha fazlasına bağlı olarak değişebilir.

Huobi Token, Binance’in kendi Binance Coin’ini (BNB) piyasaya sürmesinden çok kısa bir süre sonra Ocak 2018’de piyasaya sürüldü. Aslında, HT, BNB’ye rakip oldu. Borsa ekosistemi içinde HT, Huobi Global’in yeni kullanıcıları çekmek ve platformun daha da büyümesine yardımcı olmak için esnek bir pazarlama stratejisi oluşturmasına yardımcı oluyor.

Huobi Token’ın Faydaları

Huobi Token, onu Huobi Global ekosisteminde oldukça faydalı bir varlık haline getiren bir dizi avantajla birlikte gelir. Yatırımcılar yalnızca tokendan kâr elde etmekle kalmaz, aynı zamanda aşağıdakiler gibi ek avantajlar da elde edebilir:

Azaltılmış İşlem Ücretleri

Huobi Token sahiplerinin elde ettiği en büyük avantajlardan biri, işlem ücretlerinde indirimdir. Aslında borsa, VIP statüsüne sahip müşteriler için bir dizi indirim sunuyor. Bu avantaj sayesinde, yatırımcılar ve tüccarlar komisyonlarda oldukça fazla para biriktirebilirler. Bu elbette benzersiz bir özellik değildir ve çoğu borsa kendi yerel kriptolarını benzer şekilde kullanır. Ancak, Huobi Global borsasında yalnızca Huobi Token bu tür indirimleri sağlar, bu nedenle bu borsada işlem yapmak ve indirim almak isteyenlerin önceden bir miktar HT elde etmeleri iyi olur.

Takas Araçları

Kullanıcıların Huobi Global’de HT bulundurmanın sağladığı bir diğer avantaj, konu madeni paraları dönüştürmek olduğunda kolaylıktır. Platform, hizmetinde listelenen hemen hemen tüm diğer kriptolarla eşleştirilmiş HT’ye sahiptir. Bu nedenle, Huobi Token’ı diğer kripto para birimleri ile değiştirmek çok kolay ve kullanışlıdır. Başka bir deyişle, HT hepsine olmasa da çoğuna erişim sağladığından, daha az popüler bir kripto para birimi satın almak için sabit para veya Bitcoin satın almanız gerekmez.

Karar Verme

Son olarak, HT’nin token sahiplerinin projenin yönetimine katılmasına izin verdiğini de belirtmekte fayda var. Bu, DeFi ve DAO’lar sayesinde oldukça büyük hale gelen bir şey ancak Huobi gibi borsalar uzun süredir bu seçeneği sunuyor. Temel olarak, herhangi bir miktarda HT’ye sahipseniz, projenin geleceği ve gelişimi ile ilgili çeşitli tekliflere oy verebilirsiniz. Bu, ekosistem içinde gerçek bir ademi merkeziyetçilik ve demokrasi sağlar ve elinizde ne kadar çok jeton varsa, oyunuzu o kadar fazla ağırlık taşır.

Huobi Token (HT) Nasıl Çalışır?

Huobi Token’ın ana görevi, Huobi Borsası kullanıcılarına mümkün olan en iyi deneyimi ve alım satım ücretlerinde indirim almanın, yeni paralara erişmenin, projeyi geleceğe yönlendirecek kararların alınmasına yardımcı olmanın ve daha fazlasının yeni yollarını sağlamaktır. Ayrıca, borsa kullanıcılarının güvenliğini sağlamaya yardımcı olur, böylece kötü aktörlerin fonlarını çalması durumunda finansal olarak mahvolmazlar. Tabii ki, bunun gerçek bir kripto para birimi olduğu gerçeği de var, bu nedenle finansal kazanç da olabilir. Basitçe söylemek gerekirse, Huobi kullanıcıları çekmeye ve popülaritesini artırmaya devam ederse, onu elinde tutan herkese fayda sağlayacak olan jetonları da artacaktır.

Huobi Token, DeFi uygulamalarını barındıran bir zincir olan Huobi Eco Chain’in de önemli bir parçasıdır. Bu aslında Huobi’nin akıllı sözleşmelere dayalı yeni kripto trendlerine erişim sağlamak için özel olarak oluşturulmuş BSC versiyonudur.

Bunun dışında, belirtecin amacı ağı güvence altına almak ve borsa kullanıcıları için faydalar ve ek işlem yöntemleri sağlamaktır. HT ayrıca BNB’nin kendi geri alımlarına ve madeni para yakma stratejisine benzer tokenomiğe sahiptir. Huobi, akıllı sözleşmelerden elde edilen gelirin %20’sini HT’yi geri almak ve dolaşımdan çıkarmak için kullanır ve bu da belirtildiği gibi token değerini artırır.

Binance 20 komisyon indirimi

Huobi Token (HT) Nasıl Satın Alınır?

Huobi Token (HT) aşağıdaki borsalarda mevcuttur:

  • Huobi Global
  • KuCoin

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250