• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

OKB (OKB) Nedir, Nasıl Alınır?

OKB (OKB) Nedir, Nasıl Alınır?

OKB (OKB) Nedir, Nasıl Alınır?

OKB platformu, özel kripto para birimi sahiplerine, ağdaki yönetişim ve oylama gücünün yanı sıra azaltılmış işlem ücretleri gibi özel özelliklere erişim sağlayan bir kripto para birimi değişim hizmetidir.

OKB ilk olarak OK Blockchain Foundation ve Malta kripto para borsası OKEx tarafından piyasaya sürüldü. Küresel olarak, borsa şu anda işlem hacminde dördüncü ve likiditede üçüncü sırada yer alıyor ve genellikle geniş ticaret çiftleri koleksiyonuyla dünyanın en büyük borsası olarak kabul ediliyor. Platform, kripto para borsasının devlerinden biri olan Binance’e birkaç yönden benziyor, ancak her iki sistem arasında bazı önemli farklılıklar var. Bunlar arasında, katılımcılara özel bir bulut madenciliği hizmeti sunan OKEx sistemi ve katılımcılar için opsiyon ticareti sağlamaya odaklanan araştırmalar yer alıyor. Binance ise küresel ölçekte çok çeşitli kripto para birimi hizmetleri sunmayı amaçlıyor.

Platform 2017 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri ticaret dünyasında lider bir sistem haline geldi. Lansmanından sonra, 2013’ten beri Çin’de faaliyet gösteren daha önce ünlü OkCoin platformunun bir dalı olarak ortaya çıktı. Şu anda, OKCoin platformunun ana odak noktası, kripto para tokenleri için fiat para birimi değişimidir. OKEx ise belirli algoritmalar ve yerleşik bir API ile kripto para ticaretinin sınırlarını zorlamaya odaklanmıştır. Buna ek olarak, marj ticareti için de çalışır ve kullanıcılara çok para birimli bir cüzdan sağlar.

OKB’nin (OKB) Kurucuları Kimlerdir?

Jay Hao, OKEx ağının bir parçasıdır ve ilk günlerinden bugüne kadar CEO olarak görev yapmıştır. Hayatı boyunca, Hao kendini mühendisliğe adadı ve bu alanda oldukça deneyimli. Mühendisliğin yanı sıra Hao, mobil oyun ve video akışı için kullanılan uygulamalara odaklanarak Bitcoin ve blok zinciri teknolojisinin kapsamlı uygulamalarını da takip etti. OKEx sistemine katılmadan önce Hao, yarı iletkenlerde yirmi yıllık deneyime sahipti ve çok çeşitli kodeklerin geliştirilmesine doğrudan yardımcı oldu: ASIC, FPGA, UVLED ve ayrıca multimedya işlemcileri için multimedya kodekleri ve SOC’ler. Bu süre zarfında ürün yönetimi ve geliştirme konusunda da deneyim kazandı.

Bir diğer önemli yönetim personeli, Çin’de OKCoin’i kurduktan sonra sektörde isim yapmış olan Mingxing “Star” Xu’dur. Daha sonra 2017’de Xu, ağ içindeki başka bir tüzel kişilik tarafından işletilen ve ayrılan Malta’da OKEx borsasını kurdu. Halen XU, OK Group’un CEO’sudur.

OKB (OKB) Ne İçin Kullanılır?

OKB ağı tarafından sağlanan ana hüküm, özel bir kripto para birimi değişim platformunun sağlanmasıdır. Bununla birlikte, yerel kripto para biriminin sahipleri, işlem maliyetlerinin düşürülmesi de dahil olmak üzere bazı özel özelliklerin keyfini çıkardıkça, katılımcılar için platformda büyük bir avantaj bulunmaktadır. Ayrıca, ağda yapılacak değişiklikler veya eklemeler üzerinde oy kullanmalarına olanak tanıyan platformun yönetimi gibi diğer özelliklerden de yararlanırlar. Esasen, merkezi olmayan doğası, katılımcıların ağı yönettiği anlamına gelir.

Tüm bunların yanı sıra, kullanıcılar, varlıklarından kâr elde etmek için OKB tokenlerini ağın borsası aracılığıyla diğer kripto para çiftleri için takas etmek gibi temel özelliklerin keyfini çıkarmaya devam ediyor.

Binance 20 komisyon indirimi

OKB (OKB) Nasıl Satın Alabilirim?

OKB ağının sunduğu yüksek konfor ve güvenliğin yanı sıra sistemin pasif zayıflama özelliği de bulunmaktadır. Sistem, tüm bunları, borsasında kripto para birimi ticareti için büyük SM indirimleriyle sunuyor. Bu nedenle, yerel kripto para birimi genellikle benimsenmekte ve diğer borsalarda kullanıma sunulmaktadır. OKB coin satın almak için aşağıdaki adımlar, jetonlarını satın almak için doğru yönü sağlar.

  1. Kripto ticaret platformunda bir hesap açın.
  2. Fiat para biriminizin belirli miktarını hesabınıza aktarın.
  3. Para yatırma işleminizin onaylanmasını bekleyin ve ticaret hesabınız üzerinden OKB satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250