• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Basic Attention Token (BAT) Nedir, Nasıl Alınır?

Basic Attention Token (BAT) Nedir, Nasıl Alınır?

Basic Attention Token (BAT) Nedir, Nasıl Alınır?

Ticaret yapmak ve satın almak için çeşitli kripto paralar ve jetonlar var. Böyle bir proje, Basic Attention Token veya BAT, izleyicileri engellemek için tasarlanmış açık kaynaklı gizlilik merkezli bir web tarayıcı uygulaması olan Brave’nin bir ERC-20 yardımcı programı belirtecidir. BAT jetonları, yayıncılar, reklamcılar ve kullanıcılar arasında blok zinciri tabanlı bir dijital reklam platformu aracılığıyla değiştirilir. BAT ekosistemi, kullanıcının dikkatini izlemek ve web sitesi yayıncılarını güvenli bir şekilde ödüllendirmek için güç Ethereum blok zincirinden yararlanır.

Basic Attention Token Nasıl Çalışır?

Blok zinciri tabanlı Basic Attention Token platformu, kişisel bilgilerini izlemeden veya toplamadan reklamları kullanıcılarla eşleştirir. Sonuç olarak, BAT jetonları reklamcılar, yayıncılar ve kullanıcılar arasında bir hesap birimi olarak kullanılabilir. Ek olarak, iade edilmeyen tokenler, belirli hizmetleri almak ve platformun kullanımını teşvik etmek için kullanılabilir.

Kullanıcılar, Brave tarayıcısını kullanarak belirli web sitelerinde geçirdikleri zaman için BAT kazanabilirler. Yayıncılar ve içerik oluşturucular, çevrimiçi dijital içerik oluşturmak için BAT kazanabilir. Markalar, kullanıcı verilerini takip etmeyen reklamlar aracılığıyla maksimum dikkat çekebilir.

Binance 20 komisyon indirimi

Basic Attention Token Nasıl Satın Alınır?

Dört kolay adımda BAT satın alabilirsiniz.

  1. Binance hesabınız yoksa, kaydolarak ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz.
  2. Binance Satın Al ve Değiştir sekmesine gidin.
  3. Banka kartınızla satın almak istiyorsanız ‘Satın Al’ı seçin veya Binance cüzdanınızda bulunan başka herhangi bir kripto ile takas yapmak istiyorsanız ‘Takas’ı seçin.
  4. Satın almak istediğiniz BAT miktarını girin ve Satın Al veya Değiştir’e tıklayın!

Basic Attention Token İyi Bir Yatırım Mı?

Soruyu cevaplamak için, Brave’in neden BAT jetonlarını ilk etapta yarattığını anlamamız gerekiyor. Blockchain teknolojisini kullanarak güvenliği, adaleti ve verimliliği artırmak için oluşturuldu. BAT’a yatırım yapmayı düşünmek isteyebileceğiniz birkaç neden vardır.

İnternet gizliliği, bu günlerde yanan sorunlardan biridir. Brave ile üçüncü taraf Reklam izleyicileri artık dijital ayak izlerinize erişemez. Ek olarak, kullanıcılara reklamları görüntülemek için ödeme yapılır. Bu reklamların güvenli olduğunu ve gizliliğinizden ödün vermediğini unutmayın. Son olarak, BAT belirteci favori içerik oluşturucularınızı desteklemeyi amaçlar. Ve artık bu can sıkıcı reklam afişleri ve pop-up’lar iyiye gittiğine göre, Brave ile internette gezinme deneyiminiz önemli ölçüde daha hızlı ve daha az dikkatinizin dağılmasına neden oldu.

BAT yardımcı programı, MakerDAO, Compound ve diğer önde gelen DeFi protokolleri tarafından teminat olarak desteklenen ilk varlıklar arasında BAT ile Brave Rewards’ın ötesine geçti. Bunlar, BAT platformunun son yıllarda popülerlik kazanmasının ana nedenlerinden bazılarıdır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250