• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Nexo (NEXO) Nedir, Nasıl Alınır?

Nexo (NEXO) Nedir, Nasıl Alınır?

Nexo (NEXO) Nedir, Nasıl Alınır?

Nexo, dijital finans alanında dünyanın en büyük ve en güvenilir kredi kurumu olarak kendini gösteriyor. Şirketin 2018’deki kuruluşundan bu yana, dijital varlıklar için çeşitli finansal hizmetler sundu. Şu anda Nexo’nun dünya çapında dört milyondan fazla kullanıcısı var ve 40’tan fazla fiat para birimini destekliyor. Nexo, kurucularının kredi piyasalarında gördüğü bazı verimsizlikleri gidermek için kuruldu. Şirket, geleneksel finans endüstrisine bir alternatif sunmak için blockchain teknolojisini kullanıyor.

Nexo Nasıl Çalışır?

Nexo, bir kripto para birimi değişiminin birçok avantajını geleneksel bir finans kurumununkilerle birleştirir. Diğer herhangi bir kripto para borsasından beklediğiniz gibi, Nexo birçok farklı para satın almanıza ve mevcut paralarınızı platformun desteklediği diğerleriyle değiştirmenize olanak tanır.

Nexo ayrıca geleneksel bir borç verenin veya komisyoncunun bazı özelliklerine sahiptir. Örneğin, madeni paralarınızı satmak zorunda kalmadan nakit paraya erişmek için kripto para varlıklarınıza karşı borç alabilirsiniz. Bu krediler oldukça esnektir, düşük oranlar ve belirli geri ödeme koşulları yoktur. Ayrıca alışverişlerinizde geri ödeme imkanı sunan Nexo kartını kullanarak da harcama yapabilirsiniz. Son olarak Nexo, tüm bu özellikleri Nexo Token ile bir araya getiriyor. Bu parayı portföyünüze eklediğinizde, satın almalar, takaslar, harcamalar ve borçlanma için en iyi faiz ve geri ödeme oranlarına erişebileceksiniz.

NEXO Token Nedir?

2018’de Nexo, faydalı özelliklere sahip dünyanın ilk uyumlu, temettü ödeyen, varlığa dayalı jetonunu yayınladı ve dağıttı. NEXO’da temettülerden günlük faize geçişten bu yana, jeton Nexo kullanıcılarına daha yüksek faiz oranları, daha düşük borçlanma oranları ve platformlarında ücretsiz para çekme şeklinde fayda sağlamaya devam etti. Kesin faydalar, katman tabanlı bir Sadakat Programı tarafından belirlenir. Katmanlar, bireysel bir portföyün yüzde kaçının NEXO Jetonlarında tutulduğuna bağlıdır. Örneğin, bir Nexo kullanıcısı portföyünün %10’unu NEXO’da tutuyorsa, Platinum katmanında olacak ve bu da onları çoğu varlık için %17’ye varan faiz oranlarına ve ayda beş ücretsiz kripto para çekme işlemine hak kazanacaktır. Mayıs 2022 itibariyle platformdaki maksimum faiz oranı AXS’de %36’dır.

Son iki yıldır, NEXO’nun tokenomik revizyonunun bir parçası olarak şirket, yerel tokenini açık piyasadan geri satın alıyor. Bu sözde Geri Alım programı, tokenin likiditesini artırmayı ve böylece fiyat oynaklığını azaltmayı amaçlıyor. 525 milyon NEXO Jetonlu sabit kapaklı sınırlı bir NEXO Token arzı var.

Binance 20 komisyon indirimi

Binance’de NEXO Nasıl Satın Alınır?

NEXO Token (NEXO) Binance gibi kripto para borsalarından satın alabilirsiniz.

1. Binance hesabınıza giriş yapın ve [Ticaret]’e tıklayın. Başlamak için klasik veya gelişmiş ticaret modunu seçin.

2. Mevcut ticaret çiftlerini görmek için arama çubuğuna “NEXO” yazın. Örnek olarak NEXO/BUSD’yi kullanacağız.

3. [Spot] kutusuna gidin ve satın almak istediğiniz NEXO miktarını girin. Bu örnekte, bir Piyasa emri kullanacağız. Siparişinizi onaylamak için [NEXO Satın Al]’a tıklayın, satın alınan NEXO Spot Cüzdanınıza yatırılacaktır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250