• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Loopring (LRC) Nedir, Nasıl Alınır?

Loopring (LRC) Nedir, Nasıl Alınır?

Loopring (LRC) Nedir, Nasıl Alınır?

Kripto piyasası, kısa aralıklarla büyük karlara yatırım yapmak ve bunları telafi etmek için büyüleyici bir yol sağlar. Bunun nedeni, kullanıcıların dokunabilecekleri alanı kaplayan heyecan verici projelerin birikmesidir. Ancak, piyasa son birkaç haftadır kargaşa yaşıyor. Bu, çoğu tüccarın paralarını piyasadan çekmesine neden olurken, diğerleri paralarını borsalarda fiat para birimlerinde biriktirdi. Ancak, çoğu projeye yatırım yapmak için en iyi zaman, piyasanın düştüğü zamandır. Bu, piyasa sonunda yükseldiğinde tüccarların yeterli karı telafi etmesine yardımcı olacaktır. Bu yazıda, önümüzdeki günlerde büyük bir yükseliş koşusu için hazır olup olmadığını belirlemek için %20’lik bir sıçrama yapan Loopring projesine bakacağız.

Loopring Nedir?

Loopring projesi, tüccarlara Ethereum’da işlem yapmak veya ödeme yapmak için daha kolay ve daha hızlı yöntemler sağlamaya odaklanmıştır. Platform, güvenliği geçersiz kılmadan bu özellikleri etkinleştirir. Loopring’in, sipariş defterlerini kullanarak Ethereum tabanlı merkezi olmayan borsaların geliştirilmesine yardımcı olmak için oluşturulmuş bir platform olduğu iddia edilebilir. Platform, yatırımcıların fonlarını elinde tutmadan belirli bir piyasa fiyatı kullanarak işlem yapmalarını sağlar. Platformun alıcıya yatırılmadan önce satıcıdan para aldığı merkezi bir borsanın işleyişinden tamamen farklıdır. Loopring, Ethereum üzerine inşa edilmiştir ve onu 2. Katman ölçekleme çözümü haline getirir. Katman 2 platformları daha hızlı ve daha ucuz hizmetler sunmaya çalışsa da, Katman 1 protokolünün güvenliğine uygundur.

Loopring Nasıl Çalışır?

Loopring gibi projeler, hacimli işlemlerle ilgili sorunları çözmek için Ethereum’a yardım etmeyi teklif eden Katman 2 çözümleridir. Bu büyük ölçekli işlemler, işlemlerin fiyatını artıran ve insanları ağdan uzaklaştıran tıkanıklığa neden olur. Loopring, amacına ulaşmak için işlemlerin Katman 1’den yani Ethereum’dan ayrı bir zincir üzerinde yürütülmesini sağlar. İşlemleri toplu işlemlere ekleyen ve işlemleri daha hızlı gerçekleştirmesini sağlayan bir araç olarak zkRollup’ları kullanır. Tipik bir örnek, her bir kişinin ayrı bir taksiye binmesi yerine, taşıtların ucuz bir ücret ödediği bir otobüse binmeyi seçmektir. zkRollups, işlemlerin ayrıntılarını açıklamadan güvene dayalı bilgi sağlayan bir teknolojidir.

Binance 20 komisyon indirimi

LRC Nasıl Satın Alınır?

LRC jetonunu satın almak isteyen tüccarlar, jetonu destekleyen pek çok borsada bunu yapabilirler. Binance gibi sitelerden LRC token satın alabilirsiniz.

Neden LRC Almalıyım?

Kripto pazarında bir jeton satın almak, büyük ölçüde bu tür jetonlardan ne kazanacağınıza odaklanır. Bazı jetonlar heyecanları nedeniyle satın alınırken, diğerleri çok fazla kullanımları olduğu için satın alınır. Bununla birlikte, LRC satın almak, onu işlemler ve stake için kullanmaya odaklanmalıdır. Loopring projesi, Katman 1’deki sorunları çözmekle sınırlı olduğu için işlemleri gerçekleştirmenin en kolay yollarından birini sağlar. Bu şekilde, işlemler daha hızlı olur ve tüccarlar onlar için daha ucuza ödeme yapar. Bunun yanı sıra, doğrulama açısından ağa yardım etmeyi tercih eden tüccarlar, jetonlarını stake edebilir ve ağın ödül kazanması için güvenliğini sağlamaya yardımcı olabilir. Bununla birlikte, tüccarlar, piyasaya odaklanmalarına yardımcı olacağı için yalnızca yedek nakit ile jeton satın almaları gerektiğini unutmamalıdır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250