• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Chiliz (CHZ) Nedir, Nasıl Alınır?

Chiliz (CHZ) Nedir, Nasıl Alınır?

Chiliz (CHZ) Nedir, Nasıl Alınır?

Chiliz, Malta merkezli bir fintech şirketi tarafından tasarlanan spor ve eğlence dünyası için özel bir kripto para birimidir. Sistem, ağdaki katılımcıların tercih ettikleri spor markalarının yönetimine katılmalarını sağlayan Socios ile birlikte çalışan blok zinciri tabanlı bir eğlence platformudur. Sistemin sağladığı ortam sayesinde spor kulüpleri taraftar jetonlarını ek bir gelir kaynağı olarak kullanabilmekte ve taraftarlarıyla daha derinden bağ kurabilmektedir.

Platform sayesinde sporseverler kulübün faaliyetlerine farklı şekillerde katılabiliyor. Örneğin, anketler ve oylama anketleri yoluyla kulübün bir kararının dinamiğini değiştirebilirler. Bu, takım kaptanının koluna takması beklenen mesajın seçiminde uygulanabilir. Şirketin bu platform aracılığıyla amacı, aktif taraftar olmakla pasif taraftar olmak arasındaki boşluğu kapatmaktır.

Şu anda, Chiliz tarafından kullanılan teknoloji, büyük bir teknolojik yenilik olarak kabul ediliyor, bu nedenle kulüple çeşitli ortaklıklar kuruldu. Bunlardan bazıları Manchester City, Paris Saint Germain, FC Barcelona ve Juventus Turin’dir. Şirket ayrıca UFC gibi diğer oyun organizasyonları ve sporlarla ortaklıklara sahiptir.

Chiliz’in (CHZ) Kurucuları Kimlerdir?

Chiliz ağı Alexandre Dreyfus tarafından kuruldu ve aynı zamanda platformun şu anki CEO’su. Dreyfus, yirmi yılı aşkın bir süredir birkaç web tabanlı şirketi büyütme ve yönetme işiyle uğraşıyor. Bunlar arasında akıllı bir seyahat rehberi olarak hizmet veren bir sistem olan webcity yer alıyor. Diğerleri, her ikisi de çevrimiçi poker oynamak için web tabanlı projeler olan Chilipoker ve Winamax’ı içerir. Bu projelerin tümü, Dreyfus’un 2017’de Chiliz ağını kurmasından önce gerçekleşti.

Platformun kurucusuna ve ekibe göre projenin amacı, taraftarlara takımların nasıl yönetileceği konusunda söz hakkı veren ve ayrıca takımlar için ek bir gelir kaynağı olarak hizmet veren taraftar jetonlarının tamamen kurulduğu bir sistem kurmaktır. Platformun tanıtım belgesi beyanı, belirtilen hedefle uyumludur ve taraftar token tedarikinin birkaç büyük kulübe ve ayrıca bir dizi küçük kulübe agresif bir şekilde genişlemesine neden olur.

Chiliz (CHZ) Ne İçin Kullanılır?

Chiliz platformu, teknolojisini kullanan kulüpler için farklı amaçlara hizmet ediyor, ek bir gelir ve finansman kaynağı var. İlgili oyuncular için, kulüpte tam anlamıyla bir pay alırlar ve favori kulüplerinde neyin kalacağına ve neyin gideceğine karar verme gücüne sahiptirler.

Chiliz sisteminin yaptığı bu provizyona ek olarak taraftarlar para kazanma fırsatına da açık. Bu, Chiliz coin sahipleri, CHZ kar elde etmek için jetonlarını diğer kripto para birimi çiftleriyle değiştirdiğinde kullanılabilir.

Binance 20 komisyon indirimi

Chiliz (CHZ) Nasıl Satın Alabilirim?

Chiliz ağı, kripto para birimleri dünyasında daha önce hiç görülmemiş bir hizmet sunabildi. Kesintisiz bir ağ aracılığıyla taraftarların karar verme sürecine dahil edilmesiyle birleşen spor organizasyonları için uygulama geliri yaratması, onu çok aranan bir simge haline getirdi. Bu nedenle, benimsenme oranı arttı ve şu anda tüm dünyadaki çeşitli borsalarda mevcut. CHZ jetonlarını satın almak için aşağıdaki adımlar, jetonlarını satın almak için doğru yönü sağlar.

  1. Kripto ticaret platformunda bir hesap açın.
  2. Fiat para biriminizin belirli miktarını hesabınıza aktarın.
  3. Para yatırma işleminizin onaylanmasını bekleyin ve işlem hesabınız üzerinden CHZ satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250