• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Bitcoin SV (BSV) Nedir, Nasıl Alınır?

Bitcoin SV (BSV) Nedir, Nasıl Alınır?

Bitcoin SV (BSV) Nedir, Nasıl Alınır?

Bitcoin SV (BSV), takma adlı yaratıcısı Satoshi Nakamoto tarafından tasarlanan orijinal Bitcoin protokolünü geri yüklemek için oluşturulmuş bir kripto para birimidir. Bitcoin SV, Nakamoto’nun orijinal teknik incelemesinde bahsedilen ve yine de Bitcoin’de bulunmayan bazı temel özellikleri yerine getirmeyi amaçlıyor.

Orijinal Bitcoin’in yanı sıra Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV ile de ilişkilidir. Bu ikisi ile Bitcoin SV arasındaki farklar nelerdir? Hepsini aşağıda açıklayacağız. Bitcoin SV’yi Bitcoin ve Bitcoin Cash ile karşılaştırmak, Bitcoin SV’yi daha iyi anlamanızı sağlayacak ve yatırım yapıp yapmamaya karar vermenize yardımcı olacaktır.

Bitcoin SV Nedir?

Bitcoin SV, Bitcoin Cash ağının hard fork’undan sonra oluşturulan bir blok zinciridir. Bitcoin Satoshi Vision anlamına gelir ve temel kripto para birimi BSV’dir.

Adı, BSV protokolünün tam olarak Satoshi Nakamoto tarafından öngörülen şey olduğunu iddia eden bu blok zincirinin yaratıcısı Craig Wright’tan geliyor. Bu kripto para birimi, öncekiler olan Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) gibi çalışır. Bitcoin SV ayrıca işlemleri doğrulamak için bir iş kanıtı (PoW) protokolü kullanır ve madenciliği BTC ve BCH ile aynı oranda yarıya indirilen aynı maksimum 21 milyon jeton arzına sahiptir. Birincil fark, önceki iki blok zincirinden çok daha büyük olan blok boyutudur.

Bitcoin SV’nin Tarihçesi

Bitcoin SV’yi bugünkü haliyle anlamak için 2008’e geri dönüp Bitcoin teknik incelemesine bakacağız. Satoshi Nakamoto tarafından yazılan Bitcoin blok zincirinin ana özelliklerini özetledi. İlk belirtilen gerçek, Bitcoin ağının elektronik bir nakit sistemi olacağıydı. Bu sözler, Bitcoin SV’yi (BSV) yaratmanın ana nedenlerinden biriydi.

Bitcoin SV (BSV) Ne İçin Kullanılır?

Bitcoin SV (BSV), Bitcoin’in geliştirilmesinde ikinci ‘Sert Çatal’ olarak biliniyordu. Bitcoin Cash’in arkasındaki amaca çok benzeyen Bitcoin SV (BSV), işlem ücretlerini düşürmek ve madeni paranın taşınmasını kolaylaştırmak için oluşturuldu.

BSV’nin ideali, bir dünya para birimi ve zincir üstü uygulamalar için temel bir platform olmaktır. BSV’nin geliştirme fikri, ana zinciri daha radikal bir şekilde genişletmek, Bitcoin’in ilk versiyonunun protokolünü geri yüklemek, ana zincirdeki çeşitli kod kısıtlamalarını radikal bir şekilde kaldırmak ve ikinci katman ağını genişletmektir.

Bitcoin SV’ye (BSV) yatırım yapan çoğu kişi için ticaret yapacaklar. Madeni paranın dalgalanan piyasa değerinden kar elde etme niyetiyle. Riskli bir yatırım olmasına rağmen, değişken doğasının inanılmaz derecede karlı olduğu kanıtlanmıştır.

Binance 20 komisyon indirimi

Bitcoin SV (BSV) Nasıl Satın Alınır?

Bitcoin SV, piyasadaki 30. sıradaki kripto para birimidir, yani hemen hemen her saygın komisyoncu veya borsadan satın alınabilir. İşlem basittir: Tüm ortaklarımızın kanıtlanmış endüstri kaydına sahip güvenilir, düzenlemeye tabi brokerler olduğunu bilerek kaydolun, para yatırın ve güvenli BSV satın alın.

  • Binance
  • Bitpanda

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250