• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Quant (QNT) Nedir, Nasıl Alınır?

Quant (QNT) Nedir, Nasıl Alınır?

Quant (QNT) Nedir, Nasıl Alınır?

Quant (QNT), piyasaya evrensel birlikte çalışabilirliği getirmek için tasarlanmış ikinci katman bir mimari olarak çalışır. Platform, her tür DLT’nin (dağıtılmış defter teknolojisi) blok zinciri, DAG ve Tempo dahil olmak üzere ağlar arasında veri iletmesini sağlar. Projenin amacı, DLT entegrasyonunu basitleştiren ve bu teknolojilerin benimsenmesini genişleten kurumsal yazılım çözümlerini pazarlara getirmektir.

Quant (QNT) Hangi Sorunları Düzeltmeye Çalışıyor?

Quant, şu anda DLT sektörünün karşı karşıya olduğu en büyük sorunlardan biri olan birlikte çalışabilirlik eksikliğini çözüyor. Mevcut haliyle piyasa binlerce DLT ile dolu. Ancak, bu DLT tabanlı veri depolarının birlikte çalışma yeteneği çok sınırlıdır. Bu, bilgi adacıklarına, fazladan geliştirici iş yüküne ve bir dizi teknik engele yol açar.

Quant bu sorunları ortadan kaldırır ve Overledger adı verilen tescilli yazılımı kullanarak genel ve özel ağları birbirine bağlar. Bu protokol, çok zincirli iletişimi kesintisiz bir şekilde sağlar. Bu nedenle, geliştiriciler Quant’ı kullanarak daha güçlü ve sağlam uygulamalar oluşturabilir.

Quant Faydaları

Quant, kendisini piyasada benzersiz kılan bir dizi özellik ve avantaj sunar. Birincisi, DLT entegrasyonlarının önündeki tüm teknik engelleri kaldırmak için sıfırdan tasarlanmıştır. Protokol basit ve kurulumu kolaydır. Ağınızı kurmak için akıllı sözleşme dillerini, kriptografiyi veya DLT veri yapılarını bilmeniz gerekmez. Arayüz, tüm sürecin teknik karmaşıklığını azaltır.

Evrensel DLT Birlikte Çalışabilirliği

Quant, kullanıcıların her tür DLT’ye bağlanmasını sağlar. Ağ API’leri, DLT teknolojisini ana akım işletmeler için erişilebilir kılar. Geliştiriciler, hükümetler ve bireyler artık profesyonel programcıları işe almaya gerek kalmadan DLT teknolojisinin tüm gücünden yararlanabilir.

Entegrasyon

Quant, mevcut teknoloji yığınları ve protokolleri ile çalışır. Ağ, iş çözümlerinin hızlı ve kolay dağıtımını sağlamak için ISO DLT birlikte çalışabilirlik standartlarından yararlanır. Aynı zamanda esnektir. Türü ne olursa olsun herhangi iki ağ arasında varlık ve bilgi alışverişi yapabilirsiniz.

Güvenlik

Quant, kurumsal güvenlik ve ulus düzeyinde kritik sistemler konusunda yılların deneyimine sahip bir ekip tarafından tasarlanmıştır. Platform, verilerinizi güvende tutmak için bazı üst düzey güvenlik özellikleri kullanır. Örneğin, ağ geçidi bilgi depolamaz. Bunun yerine, çeşitli defterler arasındaki etkileşimleri düzenleyen ikinci bir katman olarak çalışır. Özellikle, tüm veriler kaynağında şifrelenmiş olarak kalır. Bu strateji, çeşitli defterler arasındaki iletişimde ek DLT, fikir birliği, darboğaz, karmaşıklık, çatal gereksinimleri veya tek hata noktası eklemez. Spesifik olarak, ağ, güvenli kalmak için standartlarla uyumlu tek API’ler kullanır.

Uysal

Quant %100 uyumludur. Bu, firmanın küresel çapta büyük kurumsal müşterilere hizmet verme hedefinin bir parçası olarak gerekli bir gereklilik olarak görülüyordu.

Uygun Maliyetli

Quant’ın benzersiz yaklaşımı, rakiplerinden daha uygun maliyetlidir. Quant, mevcut ağlar üzerinde bir yazılım çözümü olarak çalışmak üzere tasarlandı. Darboğazların ortaya çıkmasına da yol açabilecek yeni altyapı gerektirmez. Çoğu entegrasyonda, işlemin devam etmesi için gereken tek şey standart ayarlardır.

Binance 20 komisyon indirimi

Quant (QNT) Nasıl Satın Alınır?

Quant (QNT) aşağıdaki borsalarda mevcuttur:

  • Uphold
  • Binance
  • KuCoin

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250