• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

NEO (NEO) Nedir, Nasıl Alınır?

NEO (NEO) Nedir, Nasıl Alınır?

NEO (NEO) Nedir, Nasıl Alınır?

Kripto alanı genellikle belirli düzenleyici tepkilerle karşı karşıyadır. Bununla birlikte, bazı kripto para birimlerinin çoğu boşluk için bir korunma olduğu kanıtlanmıştır. Neo, akıllı bir ekonomik sistem işleten düzenleyici dostu kripto para birimlerinden biridir. İşte Neo hakkında bilmeniz gereken her şey.

Neo protokolünün ve NEO tokeninin evrimi, önceki zamanlarda ülkedeki kripto para birimlerinin potansiyellerini azaltmak için çeşitli düzenlemeler yapan Çin hükümetine bir yanıt olarak ortaya çıktı. Böylece ağ, düzenleyici dostu bir yapıya sahip olacak şekilde tasarlandı ve sonunda onu Çin düzenleyicileri tarafından tamamen onaylanan ilk blok zinciri projesi haline getirdi.

Neo, doğası gereği diğer kripto para birimlerinden farklı olarak, sayısallaştırılmış ödemeleri, sayısallaştırılmış kimlikleri ve sayısallaştırılmış varlıkları barındıran ve bunlara sahip olan akıllı bir ekonomik sistem olarak tanımlanır. Daha spesifik olarak, Neo blok zinciri, akıllı ekonomi için dağıtılmış bir ağ olarak çalışır, çünkü geliştiricilerin tasarım seçimlerine göre dApp’ler oluşturma seçenekleriyle ücretsiz giriş yapmalarına olanak tanır.

Ethereum’a (ETH) daha fazla alternatif olan Neo’nun işlevselliği göz önüne alındığında, çoğu kişi bunun Ethereum ağının daha yeni bir versiyonu olduğuna inanıyor. Bu arada Neo, Çinli düzenleyicilerin kabul ettiği ilk blok zinciri projesi olduğundan, ülkede yasal olarak işlem gören birkaç dijital varlık arasında yer alıyor. Bu nedenle, çoğu kripto para birimini Çin Ethereum’u olarak etiketledi.

NEO’yu Kim Yarattı?

NEO, Neo blok zincirinin yardımcı belirteci olduğundan, Neo ağının geliştiricileri tarafından yaratılmıştır. Da Hongfei ve Erik Zhang Neo’yu 2014’te başlattı, ancak başlangıçta adı Antshares idi ve proje şu anki adını yalnızca 2017’de aldı. NEO jetonları 2016’da bir ICO sırasında yayınlandı ve piyasaya sürüldü, bu da projenin 8 binden fazla Bitcoin toplamasına yardımcı oldu. . Toplam 100 milyon token basıldı. Yaratıcılar tüm NEO’nun %50’sini sattı ve diğer yarısını NEO konseyine dağıttı.

Binance 20 komisyon indirimi

Neo Nereden Satın Alabilirim?

Çok sayıda kripto borsası Neo’yu desteklemektedir, bu da satın alma sürecini basitleştirir. Ancak herhangi bir borsa ile satın almadan önce borsanın ülkenizde çalıştığından emin olmalısınız. NEO Token satın almak için en iyi ticaret platformlarından bazıları aşağıdadır:

  • Binance
  • Crypto.com
  • Coinbase

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250