• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

TrueUSD (TUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

TrueUSD (TUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

TrueUSD (TUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

TrueUSD, Amerika Birleşik Devletleri dolarına 1:1 oranında sabitlenmiş bir kripto para birimidir ve bir stabilcoin olma özelliği ile katılımcılarına artan likidite hacmini teşvik eder. Platform ilk olarak Ocak 2018’de az sayıda yatırımcıya sunuldu, ancak kısa bir süre sonra platform, Ekim 2020 itibariyle tokenler aracılığıyla 400 milyon dolar destek topladı.

TrueUSD platformu, TrustToken olarak bilinen gerçek dünyada varlıkları belirtmek için kullanılan bir platform tarafından verilen birçok kripto para stabil coinden biridir. Diğer sabit paralara benzer bir yapıda, platformun ana amacı, ağdaki tüccarlara ve katılımcılara düşük volatiliteye sahip ve aynı zamanda serbest yüzen jetonlara bağlı bir varlık sağlamak için artan likiditeyi kolaylaştırmaktır.

TrueUSD’nin (TUSD) Kurucuları Kimlerdir?

TrueUSD platformu, kurucu ortağı ve CEO’su Rafael Cosman adlı bir şirket olan TrustToken tarafından oluşturuldu.

Cosman, çalışmalarının çoğunun yapay zeka doğrultusunda ilerlediği hayatının çoğu için kripto para birimi alanına bağlandı. Palantir ve Google yazılım şirketi de dahil olmak üzere çeşitli platformlarla yaptığı çalışmalardan yıllar içinde büyük bir deneyim kazandı. Kısa bir süre sonra, 2017’de Trusttoken’i kurduktan sonra sistemini başlatmaya karar verdi. Cosman’a göre TrueUSD platformu, yalnızca küçük bir çalışma gereksinimi ile yüksek etkili varlıkların oluşturulmasını içeren TrustToken ürünlerinin küçük bir alt kümesidir.

Platform piyasaya sürülmeden hemen önce, Cosman, stabilcoinlerin tutarlı bir şekilde denetlenmesinin şirket için yeni bir yön yarattığını ve bunun sonucunda yatırımcılarının zihnini rahatlatırken, diğer madeni paraların ilk madeni para teklifinin eklenmesi nedeniyle ağır oynaklık yaşadığını fark etti.

TrueUSD (TUSD) Ne İçin Kullanılır?

Genel olarak itibari para fiyatlarındaki istikrarın iki ana nedeni vardır. Birinci neden, rezerv desteği ve merkez bankası gibi kontrol eden otoritelerin mükemmel zamanlanmış piyasa hareketlerinden kaynaklanmaktadır. Fiat para birimleri, teminat görevi gören forex veya altın gibi temel varlıklara etiketlendiğinden, bu, değeri sürekli dalgalanmalara maruz kalmaktan korur. TrueUSD platformu gibi stablecoin’ler, ağ için w düzeyinde istikrar sağlamak için teminatlı bir destek sistemi ekleyerek boşluğu kapatmaya çalışır.

TrueUSD platformu, katılımcılarına Bitcoin ve Ethereum saflarında istikrarlı bir madeni para olma rahatlığını sunuyor. Bu, yerel kripto tokeni TUSD’ye sahip olan TrueUSD ağı kullanıcılarının, platformlarda olmakla birlikte gelen düşük volatilite seviyesinin keyfini çıkarmasına izin verildiği anlamına gelir.

Bu platform, büyük ölçüde, kripto para birimi ve madeni para ticareti şemasında yeni olan bireylere, TUSD madeni paralarının onlara yalnızca piyasada bir koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda onları çeşitli kripto para birimi ödünç verme fırsatlarına açmasını sağlamak için tasarlanmıştır.

Binance 20 komisyon indirimi

TrueUSD (TUSD) Nasıl Satın Alabilirim?

TrueUSD platformunun en dikkate değer özelliklerinden biri, bir stablecoin olarak varlığıdır. Bu, kripto para birimleriyle uğraşmaktan kaynaklanan genel risklerin burada aşırı derecede en aza indirildiği ve onu birkaç kripto para birimi tüccarı ve daha büyük ölçekli yatırımcılar için uygun bir yatırım motoru haline getirdiği anlamına gelir. Bu nedenle, genel benimsenme düzeyinde bir artış oldu ve küresel olarak çeşitli değişim platformlarında kolayca bulunmasına yol açtı. TUSD jetonlarını satın almak için aşağıdaki adımlar, jetonlarını satın almak için doğru yönü sağlar.

  1. Kripto ticaret platformunda bir hesap açın.
  2. Fiat para biriminizin belirli miktarını hesabınıza aktarın.
  3. Para yatırma işleminizin onaylanmasını bekleyin ve işlem hesabınız üzerinden TUSD satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250