• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

UNUS SED LEO (LEO) Nedir, Nasıl Alınır?

UNUS SED LEO (LEO) Nedir, Nasıl Alınır?

UNUS SED LEO (LEO) Nedir, Nasıl Alınır?

UNUS SED LEO, BitFinex, EthFinex ve Tether’in bir parçası olduğu iFinex ekosisteminden bir hizmet simgesidir. Başka bir deyişle, Binance’deki BNB jetonuna benzer şekilde, kullanıcıların bu platformlarda ekonomik faydalar için kullanması için tasarlanmış bir jetondur. Ethereum ve EOS blok zincirleriyle uyumlu iki protokollü bir token olmasına rağmen, ana özelliği yok olmaya mahkum olmasıdır.

UNUS SED LEO Token Nedir?

LEO jetonu, BitFinex değişimini desteklemek için özel olarak geliştirilmiştir. 2017 yılında, Tether sabit parası, BitFinex borsası ile olan ittifakı ve diğer borsalara dağıtımı nedeniyle popülerlik kazandı. Ancak aynı yıl, New York bölge savcısı BitFinex’i Tether’de tutulan fonları kötüye kullanmakla suçladı ve BitFinex’i 850 milyon dolarlık bir bütçe açığıyla karşı karşıya bırakarak şirketin yaşayabilirliğini tehlikeye attı.

Bu borçla başa çıkmak için BitFinex, Mayıs 2019’da UNUS SED LEO jetonunun ilk madeni para arzını (ICO) gerçekleştirdi. BitFinex rekor sürede bir milyar dolar toplamayı başardığı için jeton bir yaşam çizgisi görevi görüyor.

LEO Nasıl Popüler Oldu?

BitFinex’in ana hedefi, borcunu ödemek için bir ICO’da her biri 1 dolardan 1 milyar LEO jetonunu piyasaya sürmekti. Bu hedefe hızla ulaşıldı ve LEO, bu tokenin takas kullanıcılarına sağladığı faydalar nedeniyle en yüksek piyasa değerine sahip ilk 20 madeni paradan biri haline geldi.

Her şeyden önce, tüm token sahipleri, borsadaki tüm işlemler için komisyonlarda %15’e varan indirimler alır. İkincisi, token sahipleri, UNUS SED LEO hesaplarındaki her 10.000$ için aylık %0.05 indirim alırlar. Son olarak, Bitfinex platformunda kripto para ve fiat para çekme ve yatırma işlemlerinde de %25’e varan indirimler alıyorlar.

UNUS SED LEO Nasıl Çalışır?

Bitfinex’in LEO ile çözmek istediği şeyler söz konusu olduğunda, birincil amaç Bitfinex topluluğunu güçlendirmek ve Bitfinex ekosistemindeki işlemlerin işlenmesinin avantajlarından yararlanmaktır. Aslında, LEO madeni para, ihraççısına borsasının başarılı bir şekilde çalışması için daha fazla kontrol ve birçok seçenek sunar. Kullanıcıları kesinlikle daha hızlı ve daha ucuz işlemlerden yararlanabilirler. Projenin bir diğer amacı da Bitfinex borsası ve çevresinde inşa edilen altyapının kullanıcılarına avantajlar sağlamaktır. Bu, sitede alım satım işlemleri yapmak ve borsa yerleşimlerine katılmak için tercihli tarifeleri içerir. LEO belirteci içeren döviz çiftleriyle çalışırken komisyon %25 oranında azaltılır. Ayrıca, bir ay boyunca sadakat programında gerekli seviyeyi satın almak için LEO jetonunu kullanabilir ve herhangi bir para birimini indirimli değişim ücretleri ile takas edebilirsiniz. Bitfinex kredi hizmetinde müşteriler, hesaplarındaki her 10.000 LEO için komisyonun %0,05’i oranında indirim alabilmektedir. Bir önceki ayın başından sonuna kadar yatırılan LEO jetonları dikkate alınır. Maksimum indirim %5’ten fazla olamaz. Kullanıcılar ayrıca, para çekme işlemi LEO’da yapılırsa, hesaptan para çekmek için daha düşük bir komisyon alabilir. Hesaplarında 50 milyondan fazla LEO bulunan büyük müşteriler komisyonsuz para çekebiliyor. İlk bakışta, Bitfinex için yeni kripto para birimi, Binance borsası için Binance Coin’in şimdi olduğu şey olma potansiyeline sahiptir.

Binance 20 komisyon indirimi

LEO Nereden Satın Alabilirim?

Açıkçası, Leo Bitfinex’te mevcuttur, bu nedenle çoğu değişim orada gerçekleşir. Ayrıca OKEx, DragonEX ve FTX gibi diğer borsalarda LEO ticareti yapabilirsiniz. Kripto para birimi genellikle UQC, KRW, USDK ve EOS gibi daha az popüler olan çiftlerle USDT, ETH ve BTC ile değiştirilir. Ayrıca, gerekli miktarda LEO elde etmenin hızlı ve kolay bir yolu olan SwapSpace kripto para birimi değişim toplayıcısından LEO edinebilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250