• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

The Sandbox (SAND) Nedir, Nasıl Alınır?

The Sandbox (SAND) Nedir, Nasıl Alınır?

The Sandbox (SAND) Nedir, Nasıl Alınır?

Sandbox, kendi metaverse’ini yaratmaya çalışan en popüler blockchain oyunlarından biridir. Bu sanal dünyada kullanıcılar arazi sahibi olabilir, çeşitli eşyaları kullanabilir ve birbirleriyle etkileşime girebilir. Sadece bu değil, tüm oyun işlemleri Ethereum blok zincirinde görünür. Kullanıcılar, oyunun pazarında kendi dijital varlıklarını katılmaya veya potansiyel olarak oluşturup satmaya teşvik edilir. Sandbox, bir blockchain oyunu olarak birkaç yıldır geliştirilmektedir. En popüler başlıklardan biri olmasına rağmen, türünün tek örneği değil. “Metaverse” terimi, ana akım bir terim haline geldi. Küresel bir sanal dünya yaratma potansiyeli birçok yüksek profilli şirketi kendine çekmiştir. Sandbox, böyle bir dijital dünyanın nasıl yönetilebileceğini gösteriyor.

Sandbox Nedir?

Sandbox, blockchain teknolojisi, DeFi ve NFT’leri kullanan, kazan-kazan oyunudur. Bunların hepsi sanal bir dünya yaratmak için kullanılıyor. Dünya, kullanıcıların çeşitli oyun içi araçlarla dijital varlıklarını ve oyunlarını özelleştirmelerine ve oluşturmalarına olanak tanır.

Sandbox, kullanıcıların karakterlerini oluşturmalarına ve geliştirmelerine ve yukarıda belirtilen sanal dünyayla etkileşime girmelerine olanak tanır. Sandbox, özünde, oyuncuların dijital gayrimenkul satın alabilecekleri bir oyundur. Buna ARSA denir. Oyunun sanal ürünleri daha sonra NFT’ler kullanılarak para kazanılabilir ve SAND jetonları için The Sandbox Marketplace’te satılabilir. Bu öğeler, başkalarıyla paylaşacakları deneyimler yaratmaya yardımcı olur. Bu anlamda proje, Decentraland’dan farklı olmayan blok zinciri tabanlı bir metaverse modelidir.

Kripto yatırımcıları da oyunun yerel tokeniyle ilgilenecekler. Buna SAND denir. Oyunda herhangi bir işlem yapmak için jeton gereklidir. Başka bir deyişle, kullanıcılar dijital dünyada manevra yapmasını isteyecektir. Bu model sadece oyuncular için faydalı olmayabilir. İlgilenen kripto yatırımcıları, Binance veya Kraken gibi çok sayıda popüler borsada SAND ticareti yapabilir.

SAND Token

SAND, The Sandbox oyununun yerel simgesidir. Bu metaverse boyunca merkezi unsur olarak hareket eder. Kullanıcılar arasındaki tüm işlemler belirteci kullanır. Geliştiriciler, 3 milyar SAND’ın var olacağını açıkladı.

SAND bir yardımcı program belirtecidir. Sandbox ekosistemindeki diğer kullanıcılarla işlem yapmak ve etkileşim kurmak için kullanılabilir. Her türlü işlem için gereklidir. Oyunu oynamak, avatarlarını değiştirmek, ARAZİ satın almak veya VARLIK ticareti yapmak için oyuncuların önce SAND’a sahip olmaları gerekir. SAND aynı zamanda bir yönetim belirtecidir. Bir Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) aracılığıyla, SAND sahipleri platformda oy kullanabilir ve değişiklikler önerebilir.

Sahipler ayrıca oyunda SAND’a da bahis yapabilirler. Ödüllerle teşvik edilirler. Böyle bir ödül, SAND tokenlerindeki tüm işlemlerden elde edilen gelirin payıdır. SAND’ı stake etmek, kullanıcının değerli GEM’leri veya CATALİST’leri bulma şansını artırabilir. Bunlar, kullanıcıların daha yüksek nadirliğe sahip VARLIKLAR oluşturmasına olanak tanıyan oyun kaynaklarıdır. The Sandbox’taki mini oyunlara katılarak da SAND kazanabilirsiniz. Son olarak Binance gibi kripto para borsalarından satın alarak SAND’a yatırım yapabilirsiniz.

Binance 20 komisyon indirimi

Sandbox Nasıl Satın Alınır?

Sandbox’ın belirteci bir dizi kripto borsasında mevcuttur. SAND şu anda Gemini, Crypto.com ve Binance’in yanı sıra Huobi veya KuCoin’de mevcuttur.

SAND satın almak, diğer tüm kripto satın alımlarında yer alan standart adımları takip eder. Örnek olarak Binance’i alalım. Bir kullanıcının kripto borsasında bir hesap oluşturması gerekecektir. Daha sonra hesaplarının onaylanması gerekecek.

Hesapları hazır olduğunda, spot piyasayı ziyaret etmeleri ve LAND’i içeren bir kripto eşleştirmesi seçmeleri gerekecek. Daha sonra, örneğin, LAND için USDT ticareti yapabilecekler. Satın alındıktan sonra, kullanıcılar jetonları takaslarında tutabilir veya oyuna taşıyabilir. Oyunda LAND’i kullanarak çeşitli NFT’ler satın alabilecekler.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250