• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Elrond (EGLD) Nedir, Nasıl Alınır?

Elrond (EGLD) Nedir, Nasıl Alınır?

Elrond (EGLD) Nedir, Nasıl Alınır?

Elrond platformu, kullanıcıların hızlı, ölçeklenebilir ve güvenli veri uygulamaları ve kriptolar oluşturmasını sağlayan bir blok zinciridir. Platform, kullanıcıların trafik sıkışıklığı konusunda endişelenmeden akıllı sözleşmeler yapmalarını sağlar. Ayrıca, ağdaki işlem maliyetleri en iyi ihtimalle minimumdur.

Ölçeklenebilirlik, blockchain ağlarında en önemli ve aranan özelliklerden biridir. Geliştiriciler ağları hızlandırmanın, trafiği azaltmanın ve saniyedeki işlemleri iyileştirmenin yollarını buldukça, ölçeklenebilirlik birçok tartışmanın merkezinde yer alıyor. Bitcoin ve Ethereum örneğinde gördüğümüz gibi, blok zincirlerini ölçeklendirmek devasa bir görev olabilir. Yüksek düzeyde ölçeklenebilir, güvenli ve hızlı bir blok zinciri platformu olan Elrond burada devreye giriyor. Platform, blockchain ortamlarının ölçeklenmesine yardımcı olur. Öyleyse Elrond’un ne olduğuna ve nasıl çalıştığına bakalım!

Elrond Coin Nedir?

Elrond platformu, kullanıcıların ölçeklenebilir, hızlı ve güvenli veri uygulamaları ve kriptolar oluşturmasına olanak tanıyan bir blok zinciridir. Böylece platform, blok zincir ağlarındaki trafik sıkışıklığı sorununu çözerek yeni bir internet ekonomisi oluşturmaya yardımcı olur. Blok zinciri, yüksek verim sağlamak için tasarlanmıştır: yani, aynı anda çok sayıda akıllı sözleşmeyi halledebilir. Platform, ölçeklenebilirlik için çözümler sunmak için hızlı işlemler, ölçeklenebilir bir ortam, kullanıcı dostu bir deneyim ve düşük işlem ücretleri sunar. Platform, düşük işlem maliyetleriyle saniyede 15.000’e kadar işleme sahiptir ve bu da onu dünyanın en hızlı blok zincirlerinden biri yapar. Platformun kullanıcıları, geliştiricilerden ticari işletmelere ve bireysel kullanıcılara kadar çeşitlilik gösterir. Platform, çeşitli kullanım durumları için kullanılabilir ve birden fazla dijital varlık oluşturmaya yardımcı olabilir.

Elrond Coin Nasıl Çalışır?

Elrond, blok zinciri için bir ölçeklendirme çözümünü desteklemek amacıyla Uyarlanabilir Durum Parçalama (ASS) özelliğine sahiptir. Ağı, her seferinde bir tane olmak üzere düğümler tarafından doğrulanabilecek daha küçük bölümlere ayırır. Bu, ağın düşük işlem maliyetlerini korurken çok sayıda işlemi işlemesini sağlar. Ağı güvence altına almak için Elrond, PoS protokolünün bir varyasyonu olan Secure Proof-of-Stake konsensüs mekanizmasını kullanır. ASS tarafından yapılan bölümlerin fonksiyonel bir platforma bağlanmasını sağlar. Buna ek olarak Elrond, dapp’lerin oluşturulmasını ve yürütülmesini destekleyen WebAssembly tabanlı bir sanal makineye sahiptir. Ayrıca Elrond, rastgelelik kaynağını tahmin edilemez kılmak için BLS imzalı güvenli bir rastgelelik işareti kullanır.

Platform ayrıca akıllı sözleşmeler sistemini desteklemek için ağ katılımcılarının hesaplama gücünü kullanır. Ağ katılımcıları EGLD (yerel belirteç) ile ödüllendirilir. Hesaplama gücü daha sonra geliştiriciler tarafından ağ üzerinde merkezi olmayan uygulamalar ve varlıklar oluşturmak için kullanılır.

EGLD Token

EGLD token, Elrond ağının yerel yönetişim ve hizmet belirtecidir. EGLD belirteci, ağ hizmeti ücreti “ödemek için” kullanılır. Kullanıcıların herhangi bir ağ eylemini gerçekleştirmesini sağlar. Bu eylemler, işlemleri göndermeyi (0,001 dolardan), akıllı sözleşmeleri çalıştırmayı ve bir düğüm çalıştırarak stake hizmetleri sağlamayı içerebilir. Token aynı zamanda stake için de kullanılabilir, dolayısıyla bir teşvik sistemi olarak kullanılabilir. Ağ katılımcıları, ödüller için bir düğüm çalıştırmak üzere ağda EGLD’yi paylayabilir.

Binance 20 komisyon indirimi

EGLD Nereden Satın Alınır?

EGLD, Bitfinex, Crypto.com, Binance ve OKEx dahil olmak üzere çeşitli borsalardan satın alınabilir. Ek olarak, Ramp ve Moonpay gibi hizmetler aracılığıyla Elrond web sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250