• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Axie Infinity (AXS) Nedir, Nasıl Alınır?

Axie Infinity (AXS) Nedir, Nasıl Alınır?

Axie Infinity (AXS) Nedir, Nasıl Alınır?

Oyna ve kazan, oyuncuların oyun oynarken para kazanabileceği bir kavramdır. Oyunun başarısı her zaman ekonomik fayda sağlamıştır, ancak yalnızca oyun geliştiricileri bu değeri elde edebilmiştir. Oyuncular, diğer şeylerin yanı sıra eğlence, arkadaşlık ve başarı duygusu gibi oyun oynamaktan yalnızca maddi olmayan faydalar elde edebilirler. Bununla birlikte, blockchain teknolojisinin oyun sektörüne entegrasyonundan sonra, oyuncular artık NFT’ler ve kripto para birimleri gibi oyun içi nesneleri depolayarak varlıklarının sorumluluğunu ve mülkiyetini alabilirler. Gerçek ticaretin genellikle oyunun hüküm ve koşulları tarafından yasaklandığı mevcut oyunların aksine, isterlerse doğrudan ticaret yapabilir veya oyundan transfer edebilirler. Bu yazıda Axie Infinity hakkında bilgileri paylaşacağız.

Axie Infinity Nedir?

Axie Infinity, değiştirilemez jetonlar (NFT’ler) ve sanal para birimleri içeren sıra tabanlı bir oyna ve kazan kart oyunudur. Genellikle Pokemon yerine Axies adlı sanal evcil hayvanlarla etkileşime girdiğiniz Pokemon tarzı bir oyun olarak tasvir edilir. NFT’ler, Eksenler ve oyun içi nesnelerdir, oysa SLP ve AXS gibi kripto para birimi belirteçleri oyun içi paradır. Bireyler, Axes’lerini serbestçe takas edebilir ve fiat paraları karşılığında edindikleri dijital jetonları değiştirebilirler. Bu, oyuncuların oyundan zevk alarak ürettikleri parasal değeri geri kazanmalarını sağlar. Programcılar genellikle geleneksel oyunlarda kullanıcılara oyun içi ürünler veya avantajlar satarak para kazanırlar. Örneğin, Axie Infinity üreticileri, pazarda satış yapmak ve Axies yetiştirmek gibi oyun içi etkinlikler için bir ücret talep ederek para kazanıyor. Bu, hem oyuncular hem de içerik oluşturucular için mümkün olan en yenilikçi oyunu oluşturmak ve sisteme daha fazla oyuncu çekmek için daha fazla teşvik sağlar. Geçen yıl boyunca, oyun endüstrisi 1,3 milyar doların üzerinde gelir elde etti ve pazar, 4 milyar doların üzerinde işlem hacmini kolaylaştırdı. Macera Modunda oyuncular, bir merdiveni tırmanarak ve çeşitli aşamalardan geçerek Eksenlerini yükseltebilirler. Ayrıca, sizi sitenin diğer kullanıcılarına Eksenlerini kullanan karşı koyan Arena Modu’nu da seçebilirsiniz.

Axie Infinity Nasıl Çalışır?

Axie Infinity, Ethereum tarafından desteklenen Ronin Ağı kullanılarak oluşturulmuştur. Amaç, oyuncuların yaratıkların üretilebileceği, toplanabileceği ve savaş için kullanılabileceği bir Pokemon-esque metaverse’e girmesine izin vermektir.

Bir başlangıç ​​maliyeti vardır. Geliştirme evi Sky Mavis, bir oyuncunun Axie Infinity’ye başlamak için 400 dolara kadar para harcaması gerekebileceğini öne sürdü.  Oyuncular toplayabildikleri kadar çok Eksen toplayarak oyun boyunca ilerleyebilirler. Ethereum tabanlı kripto para birimleri, oyuncuların ticaret yaparak ve kazanarak elde edebilecekleri ödüllerin temelidir.

Axie Infinity dünyası oldukça derindir. Öyle ki, oyuncuların kendilerine Eksen ödünç veren patronları için ödüller kazanmak için maaşla çalıştıkları Dijital Sömürgecilik olarak bilinen bir şey var.   Hepsi bu değil. Oyuncular, gerçek dünya fiyatlarına istikrarlı bir şekilde yaklaşan gayrimenkullere bile sahip olabilirler. Örneğin, Axie Infinity’deki bir parça arazi Kasım 2021’de 2,3 milyon dolara satıldı.

Binance 20 komisyon indirimi

Axie Infinity Coin Nereden Alınır?

Aşağıda, borsalardan AXS coin satın alabilirsiniz;

  • Crypto.com
  • Coinbase
  • Binance

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250