• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Theta Network (THETA) Nedir, Nasıl Alınır?

Theta Network (THETA) Nedir, Nasıl Alınır?

Theta Network (THETA) Nedir, Nasıl Alınır?

Theta Network, blockchain teknolojisi kullanılarak desteklenen merkezi olmayan bir video akış ağı hizmetidir. Bu, kullanıcıların video içeriğini izlemelerini ve internet bant genişliğini ve bilgi işlem kaynaklarını eşler arası (P2P) temelinde paylaştıkça jetonlarla ödüllendirilmelerini mümkün kıldı. Bu platform aynı zamanda, blok zinciri teknolojisinin doğasında bulunan özelliklerin olasılığına bağlı olarak, daha merkezi olmayan bir şekilde pasif gelir elde etmek için kullanıcıları video içeriğini kullanmaya katılmaya teşvik etmenin bir yoludur. Bu yenilikçi blok zinciri platformu, akış sektörünün karşılaştığı ilgili sorunlara hem teknik hem de ekonomik çözümler (para kazanma dahil) sağlar. Geleneksel içerik dağıtım değer zincirinin ilgili sınırlamasını ortadan kaldırmak için platformun düzeninin önemli bir özü geliştirildi.

Theta Nasıl Çalışır?

Theta, 20-30 Validator düğümünden oluşan birleşik bir komite ve binlerce Guardian düğümünden oluşan bir birleşik komite gerektiren benzersiz bir çoklu Bizans Hata Toleransına (BFT) sahip olduğundan, değiştirilmiş bir hisse kanıtı (POS) konsensüs mekanizması kullanılarak geliştirilmiştir. merkezi olmayan bir yöntemle, kullanıcıların ağı korumak için küresel olarak yayılmasını sağlar.

Bu aynı zamanda onayları hızlandırır ve geleneksel iş kanıtı ağlarından daha hızlıdır. Theta’nın çoklu BFT tasarımının tutarlılık, hız ve ademi merkeziyetçilik arasında sağlıklı bir denge kurması da dikkate değerdir. Theta Network Mimarisi, içerik depolama ve teslim yeteneklerinin Theta Edge Nodes adı verilen ilk katman tarafından düzgün bir şekilde desteklenmesini sağlamak için müthiştir. İkinci katman, koruyucu ve doğrulayıcı düğümleri içerirken, hepsinin ağın güvenliği ve güvenliği için çeşitli işlevleri vardır. Bununla birlikte, topluluk üyeleri Theta parasına sahip olduklarından, aynı zamanda ekosistem için düğüm görevi görürler ve sadece Theta parasını tutarak ödüller (Theta yakıtı) kazanabilirler.

Theta İçin Diğer Yardımcı Programlar Nelerdir?

Theta geliştiricileri, herhangi bir kullanıcının akıllı sözleşme deneyimi gerektirmeden Theta blok zincirinde yeni TNT-20 belirteçleri oluşturmasına olanak tanıyan Theta Token Minter’ı başlattı. Bu harika bir gelişme çünkü hem acemilerin hem de uzmanların kendi tokenlerini oluşturmak için Theta blok zincirini yaratıcı bir şekilde kullanmasını mümkün kılıyor. Bu nedenle, kullanıcılar jeton adını, hisse senedi sembolünü ve yeni jetonlarının parametrelerini sağlayabilir ve Token Minter yeni jetonları basacaktır.

Sonuç olarak, Theta blok zincirinde belirteçlerin basımı için tüm süreci sorunsuz ve teknik olmayan hale getirir. Bu, protokol üzerinde oluşturulacak çok çeşitli DApp’ler ve varlıklar için her zaman bir fırsat yaratır. Ayrıca, kullanıcıların akış hizmetlerine erişmesini sağlamak için dağıtılan Theta.tv (ağın ana akım hizmetidir) vardır. Kullanıcılara ödeme alma (para kazanma) yeteneği verme farkıyla, geleneksel akış platformları gibi çalışır.

Binance 20 komisyon indirimi

Theta Network (THETA) Nasıl Satın Alınır?

Theta Network (THETA) şu anda aşağıdaki borsalarda satın alınabilir.

  • Uphold
  • Binance
  • KuCoin
  • WazirX

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250