• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Hooked Protocol (Hook token ) Token Nasıl edinilir ve alınır? Binance launchpad fırsatı

Hooked Protocol (Hook token ) Token Nasıl edinilir ve alınır? Binance launchpad fırsatı

Merhaba Habermark Kripto Para takipçileri, umarız her şey sizler için yolundadır. Bugün Binance en son launchpad projesi olan Hooked Protocol Hook token‘ı tanıttı. 7 gün boyunca BNB coinleri hesabınızda tutarak ortalama belirleyeceksiniz ve son gün ortalamanız kadar BNB’yi launchpad’e kilitleyerek karşılığında Hook token alacaksınız. Hook token Binance Global üzerinde listelendikten sonra tokenlerinizi tutabilir veya alt sat ticaretine başlayabilirsiniz. Binance ayı sezonu yaşadığımız bu kazancı az günlerde bu tür projeler ile yatırımcıya kazanma fırsatı sunarak, piyasaya yeni yatırımcı çekmeyi planlıyor, daha önce birçok projede olduğu gibi Hook token projesinde de büyük bir pump gelirse harika kazanç yakalama fırsatı kullanıcıların olacak. Daha önce Alice, GMT ve benzeri coinlerde yatırımcılara büyük para kazandıran Binance şimdi Hook toke ile karşımızda. Kripto para dünyasında yükseliş ve kazanç için işaret fişeği beklenen bu günlerde yatırımcıların yüzünü güldüren bir proje. Geçtiğimiz haftalarda FTX borsasının karanlık yüzünün ortaya çıkmasından sonra durulan ve durma noktasına gelen sektörde Hook token ile yeni bir çıkış yakalamak umut ediliyor. Makalemizde Hooked Protocol (Hook token) Token Nasıl edinilir ve alınır? Bunu göreceğiz.

Hooked Protocol (Hook token) Token Nasıl edinilir ve alınır? Binance launchpad fırsatı

Binance’da aboneliğiniz yoksa 30 saniye içinde Bu linke tıklayarak https://accounts.binance.com/tr/register-person?ref=JL3MPH7U veya Bu kodu JL3MPH7U kullanarak abone olabilirsiniz.

Hooked Protocol (Hook token) Token Nasıl edinilir ve alınır? Binance launchpad fırsatı Video ve resimli anlatım

  1. Binance üzerinde hesap açın: Buraya tıklayarak %20 Komisyon indirimli hesap açabilirsiniz.
  2. KYC doğrulamanızı tamamlayın.
  3. Kredi veya banka kartı ile para yatırın ve BNB ( Binance Coin) satın alın.
  4. Launchpad sayfasına gidin, Hook projesine tıkllayın ve adımları izleyin.

Lütfen unutmayın, launchpad üzerinde katılım yapmak için 7 gün boyunca belirtilen hesaplarınızda BNB tutmanız gerekiyor. 7 günün sonunda sistem ortalamanızı alıyor ve ne kadar BNB kilitleyebileceğinizi size belirtiyor. Limitinizden fazla BNB kilitleyemezsiniz, sistem kalan BNB coinlerinizi spot hesabınıza iade edecektir. Kilitlediğiniz BNB coinler hesabınızdan çekilir ve ederi kadar Hook token alırsınız. Bu önemli maddeleri lütfen unutmayın.

Resmi binance duyuruları

Hooked Protocol – Web3 Oyunlaştırılmış Sosyal Öğrenme Platformu

Proje Tanıtımı

Hooked Protocol, kullanıcıların ve işletmelerin web3’ün yeni dünyasına girmeleri için özel Öğren ve Kazan ürünleri ve onboarding altyapıları sağlayarak, kitlesel Web3 benimsemesi için rampa katmanını oluşturuyor.

Quiz-to-Earn deneyimi ve diğer oyunlaştırılmış öğrenme özelliklerine sahip ilk pilot ürünü Wild Cash, aylık 2 milyondan fazla aktif kullanıcıyla etkileyici bir büyüme elde etti.

Hooked Protocol, yalnızca ekosistem içi yardımcı program belirteci HGT (Hooked Gold Token) ile desteklenen yenilikçi bir tek belirteç (HOOK) yönelimli yapıyı benimser. HOOK, ekosistemin yönetişim simgesidir.

Hooked Protocol Token Satışı ve Ekonomisi

hard cap
2500000 USD
Toplam Jeton Arzı
500000000
İlk Dolaşan Tedarik
Toplam Token Arzının %10’u
Halka Açık Token Fiyatı
0,1 USD (BNB cinsinden fiyat abonelik başlangıcından önce belirlenecektir)
Sunulan Jetonlar
25000000
Kullanıcı Başına Sabit Sınır
15.000 USD (BNB cinsinden fiyat, abonelik başlamadan önce belirlenecektir)
Jeton Satış Hakediş Dönemi
kilitlenme yok
Jeton Türü
BEP20
Token Dağıtımı
Jeton satışının sona ermesinden sonra

Kripto Para Satın al

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505