• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance Global % 20 Komisyon İndirim Kodu 2023 Nasıl Alınır?

Binance Global % 20 Komisyon İndirim Kodu 2023 Nasıl Alınır?

Binance Global % 20 Komisyon İndirim Kodu 2023 Nasıl Alınır?

Binance, blockchain ve kripto para birimi alanında bilinen bir isimdir. Dünyanın en popüler kripto para borsalarından biridir. Bir firmanın basit bir kripto borsası olarak başlayıp şimdi dünyanın en önde gelen kripto finansal hizmet sağlayıcılarından biri haline gelmesi şaşırtıcı.

Binance platformuna kaydolmak çok sayıda avantaj sağlar. Bununla birlikte, bir Binance tavsiye kodu kullanmak, kullanıcılara ticaret ücretlerinde geri ödeme ve Binance tavsiye programında birden fazla ödüle erişim gibi birçok ek avantaj sağlayabilir.

Binance Global %20 Komisyon indirim kodunuz: E68Q3TPC. Yeni Binance kullanıcıları, Binance tavsiye bonusu ve sınırsız indirim almak için kodu kullanabilir. 2017’de Changpeng Zhao, Binance’i Cayman Adası’na kaydettirdi. Binance Çin’de kuruldu, ancak Çin hükümetinin kripto para birimleri üzerindeki artan kontrolü nedeniyle firmanın genel merkezini ülke dışına taşımaktan başka seçeneği yoktu.

Binance, yüksek güvenlik düzeyine sahip büyük bir pazar arayan herkes için harika bir fırsat. Diğer borsalarla aynı özelliklere sahiptir. Binance tavsiye kodunu kullanarak harika ödüller kazanabilirsiniz. Tavsiye kodunu kullanarak kaydolursanız, ticarette ömür boyu %50 indirim alırsınız. E68Q3TPC, Binance tavsiye kodudur. Ayrıca, bu indirime ek olarak bir tavsiye programı geri ödemesi almaya hak kazanacaksınız.

Binance Nedir?

Binance, kripto meraklıları için popüler ve güvenilir bir isimdir. Binance, 180’den fazla ülkeden 6 milyondan fazla kullanıcıya sahip, kripto para birimi için dünyanın en büyük takas platformlarından biridir. Binance, hizmetlerini kullanıcılarına birden fazla dil (şu anda 37) desteği sunarak sunmaktadır.

2017’de kurulan Binance, başlangıçta kriptodan kriptoya bir borsa olarak başladı ancak 2018’de itibari para işlemleri için destek sunmaya başladı. Platform, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Cardano gibi popüler olanlar da dahil olmak üzere 100’den fazla jetonla alım satımı destekliyor. Polkadot, Ripple ve daha fazlası. Borsa platformunun ayrıca Binance Coin (BNB) olarak bilinen madeni parası vardır.

Binance, yalnızca %0,1 ile kripto borsaları arasında en düşük işlem ücretlerinden birine sahiptir. Kredi/banka kartları, banka havaleleri ve SEPA ile ücret ödemeleri yapabilir, hatta BNB parasını kullanabilirsiniz. BNB jetonunu kullanarak ödeme yaptığınızda %0,025 indirimden faydalanırsınız, yani %0,1 yerine yalnızca %0,075 ücretlendirilirsiniz.

Binance Referans Programı Açıklandı

Binance, kripto dünyasında nispeten yeni olmasına rağmen, en iyi değişim platformu olmak için hızla büyüme kaydetti. Büyümesinin en önemli itici güçlerinden biri, bir sevk programının oluşturulmasıdır.

Binance Tavsiye Programı hem yeni hem de mevcut kullanıcıları ödüllendirir. Tavsiye programı aracılığıyla, arkadaşlarınızı Binance topluluğuna katılmaya davet ederek komisyon kazanabilirsiniz. Biri sizin bağlantınız aracılığıyla her kaydolduğunda, yeni kullanıcı Binance’in Spot veya Vadeli İşlemlerinden herhangi birinde işlem yaptığında ücretler üzerinden bir komisyon alacaksınız.

Varsayılan yönlendirme bonusu, yönlendirenlerinizin ödediği işlem ücretlerinin %20’sidir ve bu bonusu onlara ödüllerin %5-10’unu vererek paylaşabilirsiniz. Günlük ortalama 500 Binance Coin (BNB) veya daha fazla bakiye tutarsanız, taban yönlendirme oranınız %40’a çıkar ve yönlendirmelerinizle %40’a kadar paylaşım yapabilirsiniz.

Bu tavsiye programının yasal olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Bu sorunun cevabı evet. Binance Tavsiye Programının başlangıcından bu yana olduğu gibi yakın zamanda başlamadığını bilmek ilginizi çekecektir. Bu aşamada, Binance %50’ye varan yönlendirme komisyonu teklif etti ve birçok tüccarın yüksek komisyon oranından yararlanmak için atlaması şaşırtıcı değil. Tek yapmaları gereken başkalarını siteye davet etmek ve yüzlerce BTC kazanmak olduğu için kripto kazanmanın kolay bir yoluydu.

Ancak Binance, komisyon oranını 2018’de %20’ye düşürdü ve o zamandan beri de öyle. Bununla birlikte, minimum 500 BNB jetonunuz varsa tavsiye ödüllerinizi ikiye katlayarak %40’a çıkarabilirsiniz. Program, yönlendiren kişi Binance’in Spot veya Vadeli İşlem piyasalarından herhangi birinde alım satım yapıp yapmadığına bakılmaksızın ücretler üzerinden bir komisyon sunduğundan, insanları Binance Futures tavsiye kodu ve Spot tavsiye bağlantısı kullanarak yönlendirdiğinizde her ikisinden de ödeme alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Binance Platformu Tam Olarak Nedir?

Kullanıcılar, tüm kripto ihtiyaçları için tek adres arıyorlarsa, bunu bulabilecekleri platform Binance’tir. Bir ticaret ve takas platformu olarak, kullanıcıların fiat para birimi ile kripto satın almalarına, bir jetonu diğeriyle takas etmelerine, kripto varlıklarından faiz kazanmalarına ve kar için kripto ticareti yapmalarına olanak tanır.

Binance, tüccarlara platformlarında kar sunmanın çeşitli yollarına sahiptir. Uzman tüccarlar, artan kaldıraçla kripto vadeli işlemleri yapabilirler. Madencilik becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, bir madencilik havuzuna katılabilirsiniz. Doğrudan Binance’ten kripto para birimi satın almanın imkansız olduğu bir bölgede yaşadığınızı varsayalım. Bu durumda, kullanıcılar yerel olarak döviz ticareti yapmak için Eşler Arası değişim hizmetini kullanır.

Bunun dışında kullanıcılar likidite sağlayıcısı olup hizmetleri karşılığında kripto kazanabilir veya kriptolarını teminat olarak kullanarak kredi alabilirler. Son olarak, Binance kısa süre önce yüksek risk toleransı için ideal olan kendi NFT hizmetini başlattı.

Binance Tavsiye Kodu Tam Olarak Nedir?

Binance % 20 Komisyon indirim kodu JL3MPH7U. Kodu uygulayarak tüm işlem ücretlerinde maksimum indirim ve ömür boyu ekstra %20 alacaksınız. Ayrıca arkadaşlarınızı sizin tavsiye kodunuzla kaydolmaya davet ederek her başarılı tavsiyede %50’ye varan ticaret komisyonu kazanın.

Binance Referans Programı

Binance’in en iyi özelliklerinden biri, tüketicilere tavsiyeleri üzerinde çok fazla kontrol sağlamasıdır. Programa katılmaya, temellerine ve teşvikleri en üst düzeye çıkarmak için nelerin gerekli olduğuna bakalım. Binance’deki yönlendirme programı, öncelikle ticari indirimler ve komisyonlara odaklanır. Yeni bir kullanıcıyı Binance’e yönlendiren yönlendirenler, tavsiye programının gerekliliğinin bir parçası olarak yeni kullanıcı Binance’te işlem yaptığında ücretlerden cömert bir pay alırlar.

Yönlendirenin bağlantısı aracılığıyla katılan herhangi bir kullanıcı işlem ücreti indirimi alır. Binance’in cazibesi, türünün tek örneği ticaret anlaşmaları ve indirimlerinin yanı sıra bir yönlendirme komisyonundan kaynaklanmaktadır.

Binance İçin Yönlendirme Kodu

E68Q3TPC, Binance tavsiye kodudur ve bir borsa yoluyla %50’ye kadar tasarruf etmenizi sağlayan ucuz işlem maliyetlerine sahiptir. BNB indirimi ve tavsiye kodu indirimi ile işlem maliyetlerinde %50 indirim almak için kayıt sırasında Binance tavsiye kodunu uygulayın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505

BURAYA TIKLAYARAK BiNANCE ABONESİ OLABİLİRSİNİZ %20 KOMİSYON İNDİRİMLİ ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN.

Kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:

Binance %20 Komisyon İndirimi Kodu Nasıl Kullanılır?

Binance kaydolmak basit ve hızlıdır, ancak kullanıcılar borsanın politikalarına uymayı ve doğrulama sürecini doğru bir şekilde tamamlamayı unutmamalıdır. Bir referans kodu ile kayıt prosedürüne aşağıdaki aşamalar dahildir:

  • Binance’in resmi web sitesini ziyaret edin ve KAYDOL seçeneğini seçin.
  • Tüm zorunlu alanları doldurun. Binance %20 Komisyon indirim kodunu girin: E68Q3TPC
  • Parolanın tahmin edilmesi inanılmaz derecede zor olmalıdır. İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirin.
  • Formu doldurduktan sonra tavsiye ID kodunu giriniz.
  • Tavsiye kodunu girdikten sonra değişim platformunu kullanmak için KYC işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir. Kimliğinizi doğrulamak için KYC gereklidir.
  • Kayıt bonusu almak için, tüm gereksinimleri tamamladıktan sonra yeni Binance hesabınıza giriş yapın
  • Artık Binance’te işlem yapmaya başlamak için hazırsınız.
  • Daha da fazla avantaj elde etmek için Binance tavsiye programına katılın.

Binance Tavsiye Programı Komisyonları Nasıl Öder?

Kullanıcılar, Binance tavsiye paketine katıldıktan sonra, Binance tavsiye paketindeki hesapları aracılığı ile ek teşvik ve indirimlerden yararlanmaya hak kazanmaktadır. Kullanıcıların komisyon kazanması için; ilk önce Binance tavsiye web sitesinde tavsiye kodu oluşturmaları gerekmektedir. Kullanıcı bu referans kodunu arkadaşları ile paylaşabilir. Her kodda %40’a varan geri tepme bulunmaktadır.

%40 bonus alabilmek için kullanıcının hesabında en az 500 BNB olması gerekmektedir. Aksine, hesaplarında 500 BNB’den az varsa, işlem ücretleri yalnızca %20 komisyon alacaktır. Kullanıcılar ayrıca tavsiyeler ile yaymak için gelirlerinin miktarını da seçebilmektedir. Bir kullanıcı yönlendirme payını artırırsa, ödülü azalacaktır. Ancak, kullanıcı daha fazla kişinin tavsiye kodu ile kaydolmasını istiyorsa, yüzdeyi artırması gerekmektedir. Karar vermek kullanıcıya kalmıştır.

Piyasa istikrarı arayan kullanıcılar kolay bir şekilde Binance’e gidebilir. İnanılmaz derecede güvenilir ve kullanımı basittir. Binance pek çok farklı ticaret komisyon ve indirim sunar. Yeni kullanıcılar, Binance’e ve ödüllere katılabilmek için bir tavsiye kodu kullanarak indirim alabilmek için kayıt bonusları ile başlayabilir. Zaman zaman, tavsiyeler ve tavsiye edenler indirimler ve komisyonlar alır. Peki, ne kadar beklemeniz gerekecek? Tavsiye kodunu kullanarak Binance’te işlem yapmaya başlayabilir ve kripto dünyasında deneyim kazanabilirsiniz.

Binance Tavsiye Programı Nasıl Çalışır?

Alım satım hesabınızda indirim alabilmek ve tavsiye programı aracılığı ile para kazanmakla ilgileniyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek başlayabilirsiniz.

1. İşlemi başlatın

İlk adım, işlem ücretlerinde %20 tasarruf edebilmek için Binance’e kaydolmaktır. Referans kimliğimizin uygulanmış olduğu Binance resmi web sitesine otomatik olarak götürecektir.

Bunun mevcut en yüksek komisyon olduğunu ve kimliğin sonsuza kadar %20 değerinde olduğunu unutmayınız. Yeni başlayanların çoğu, hesapları oluşturulduktan sonra tavsiye kodu kullanma umudu ile Binance’e hemen kaydolma hatasına düşmektedir. Bu noktada bu referans kodunu kullanmak önemlidir; aksi durumda komisyon alamazsınız.

2. Kullanıcı bilgilerinizi doldurun

Sitede form sayfası gözükecektir ve ilerleyebilmek için formdaki ayrıntıları doldurmanız gerekmektedir. Diğer şeylerin yanı sıra, istediğiniz şifreyi girmeniz istenir. Kripto alanını keşfederken bir parola yöneticisi kullanmak isteyebilirsiniz, çünkü gerekli parolaların sayısı hızla artabilir.

Bununla işiniz bittiğinde, Binance’in Hizmet Şartlarını kabul ediyorsanız kutuyu işaretlemeniz gerekir. ‘Hesap oluştur’u tıklamadan önce tüm bilgileri iki kez kontrol ettiğinizden emin olunuz. Kayıtlı e-posta adresinize doğrulama maili gönderilecektir. Hesabınızı doğrulayabilmek için bağlantıya tıklayın.

3. Yönlendirme bağlantılarınızı oluşturun ve paylaşın

Binance hesabınız açıldıktan sonra giriş yapın ve sağ üst köşede yer alan kullanıcı menüsüne gidin. ‘Tavsiye’ seçeneğini tıklayın ve tavsiye panonuza yönlendirileceksiniz. Bir bağlantınız yoksa, ‘Bağlantınızı Oluşturun’ seçeneğini tıklayınız.

Ayrıca, teklif etmek istediğinizi seçebilmeniz için sizlere farklı yüzde indirim seçenekleri gösterilecektir. Seçenekler, alacağınız yüzde ve yönlendirenlerinizin Binance ticaret hesapları için ne kadar alacaklarını göstermektedir.

4. Yönlendirme kimliğinizi paylaşın

Bu, artık tavsiye kimliğinizi kullanarak arkadaşlarınızı davet etme aşamadır. Birisi kodunuz ile kaydolduğunda, her işlemi tamamladığında komisyon alırsınız. Yönlendirme ödülleri gerçek zamanlı olarak hesaplanır ve her saat Binance hesabınıza aktarılmaktadır.

Binance Global Hesabı Nasıl Açılır? Adım Adım Kılavuz

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

BURAYA TIKLAYARAK BıNANCE ABONESİ OLABİLİRSİNİZ %20 KOMİSYON İNDİRİMLİ ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN.