• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2023 Nasıl Alınır?

Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2023 Nasıl Alınır?

Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2023 Nasıl Alınır?

Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 48162505. Bu “48162505” kodunu kullanın ve tüm Binance vadeli işlem ücretlerinizde %10 indirim kazanın.

Bilmiyorsanız, yukarıda sahip olduğum Binance vadeli işlem yönlendirme kimliğini kullanacaksanız Binance, ticaret ücretlerinizden bana bir miktar komisyon verecek ve tabii ki! Tutar Binance’ten olacağı için bu sizin tarafınızdan ekstra bir maliyet veya masraf olacaktır. Binance ayrıca bir Binance tavsiye kodu kullandığınız için işlem ücretlerinizde %10 indirim sağlayacağından, bu bir kazan-kazan durumu olacak.

Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2023 Nasıl Alınır?
Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2023 Nasıl Alınır?

Binance Tavsiye Programı

Binance tavsiye programı, platformun her üyesinin katılabileceği ve ödül kazanmak için yeni üyeler önerebileceği Binance borsasının pazarlama stratejisinin bir parçasıdır. Hâlâ kullanılmayan devasa bir kripto para birimi piyasası var ve bu nedenle Binance, birden fazla pazarlama stratejisi kullanarak mümkün olduğunca çok sayıda yeni müşteri kazanmaya çalışıyor ve bunlardan biri de tavsiye programı.

Binance’e üye olduğunuzda, otomatik olarak arkadaşlarınızı veya herhangi bir kişiyi Binance’e yönlendirmeye hak kazanırsınız ve bunu yaptığınız için ödüller alırsınız. Yönlendirdiğiniz kişilerin Binance’e ödediği ücretlerden %20’ye kadar komisyon alabilirsiniz, bu elbette yönlendirdiğiniz kişi tarafından ekstra bir ücret değildir. Çünkü komisyonunuz doğrudan Binance’in cebinden çıkacak.

Bunun dışında, Binance yönlendirme komisyonlarının iyi yanı, onları özelleştirebilmenizdir. Binance’in size vereceği %20’lik komisyonun belirli bir yüzdesini paylaşabilirsiniz. Özel bir bağlantı oluşturarak yönlendirdiğiniz kişilere indirim olarak ne kadar vereceğinize karar verebilir, Binance’in size vereceği %20’nin belki %5’ini veya %10’unu paylaşabilirsiniz. Tüm bu bilgileri hesabınızda görebileceksiniz.

Binance’in ayrıca daha fazla ödül verdikleri (%50’ye kadar komisyon) bir ortaklık programı da var, ancak bu programın yalnızca büyük etkiye sahip kişiler için olduğunu düşünüyorum. Bir YouTube kanalına veya kripto para birimleri hakkında bir web sitesine sahip olan kişiler.

Binance Borsası

Binance, piyasadaki en bilinen ve en büyük kripto para borsalarından biridir. Bitcoin, Cardano, Ripple gibi kripto para birimlerini ve piyasada bulunan diğer kripto para birimlerini kolayca alıp satabileceğimiz (ticaretini yapabileceğimiz) yerdir. Şirket, Temmuz 2017’de Çinli-Kanadalı bir kripto dehası Changpeng Zhao tarafından kuruldu ve sadece bir yıl içinde, geçen 2018’in ticaret hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu.

Elbette yukarıda saydığım tüm bilgileri zaten biliyordunuz. Binance’i kripto para komisyoncusu olarak seçmenin kripto para ticareti ve yatırım yolculuğunuzda atabileceğiniz ilk doğru adım olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Neredeyse bir yıldır Binance’teyim, önümüzdeki 5 ila 10 yıl içinde çok fazla potansiyel gördüğüm favori kripto para birimlerimden bazılarını burada tutuyorum. Orada da biraz alım satım yapıyorum ama yaptığım işin çoğu kripto para tutmak ve düşüş sırasında satın almak.

Binance Vadeli İşlemler Eğitimi

Binance vadeli işlem ticareti, Binance platformunun en riskli bölümlerinden biridir. Yeni başlıyorsanız, gerçekten nasıl çalıştığına dair bir çalışma yapmalı ve ayrıca bazı ticaret stratejileri öğrenmelisiniz. İşte bir Binance vadeli işlemleri öğreticisi, tüm süreç boyunca yol gösterecek ve Binance vadeli işlemlerini kullanmaya başlayacak bir video. Ayrıca Binance akademisini ziyaret edebilir ve Binance vadeli işlemlerinin nasıl yapıldığı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505

BURAYA TIKLAYARAK BiNANCE ABONESİ OLABİLİRSİNİZ %20 KOMİSYON İNDİRİMLİ ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN.

Kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:

Binance Vadeli İşlemler Ortak Programı, bu gönderide ayrıntılı olarak açıklanacak olan tavsiye programından biraz farklıdır. Binance Vadeli İşlemler Referans Kodumuzu kullanarak, bu dönemde yaptığınız her işlemde ilk 30 gün için Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim elde edebileceksiniz. Ayrıca Binance, takımlar kurabileceğiniz ve enerjik bir şekilde ticaret yapabileceğiniz Binance Vadeli İşlemler Turnuvası etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. En büyük hacme sahip tüccar ve diğer en iyi tüccarlara kriptoda bazı abartılı ödüller verilir.

Binance Vadeli İşlem Kayıt Rehberi

Bir Binance Vadeli İşlem Hesabı kaydedebilmek için düzenli bir Binance kullanıcısı olmanız gerekir. Başka bir deyişle, bir Binance Vadeli İşlemler Piyasası Hesabına başlayabilmek için bir Binance Spot Piyasa Hesabına (Normal Binance) kaydolmanız gerekir. Hala Binance’e nasıl kaydolacağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki makaleyi okuyun:

Kodla Açıklanan Binance Tavsiye Programı

Ayrıca, Binance Tavsiye Programı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, bunu aşağıdaki bağlantıdan yapabilirsiniz.

Önkoşullar

  1. Binance Futures’a kaydolmak için normal bir Binance hesabınızın olması gerekir.
  2. 2020/05/11 16:00 (UTC) sonrası, artık Binance Spot ve Binance Futures’a kaydolmak için ayrı tavsiye kodlarına ihtiyacınız yok. Bu tarihten önce Binance Yönlendirme kodunu kullanarak spotta ve Vadeli İşlemler Yönlendirme Kimliğini kullanarak Vadeli İşlemlerde kayıt olmanız gerekiyordu. Artık durum böyle değil. Bu değişikliği aşağıda başka bir bölümde ayrıntılı olarak ele alacağım. Öyleyse okumaya devam edin!
  3. Vaat edilen %10 indirimi almak için Binance Tavsiye Kimliği veya Vadeli İşlemler Tavsiye Kodu ile kaydolmanız gerekir. Aksi takdirde, kaydolursunuz ancak komisyon komisyonu almazsınız.
  4. Bu nedenle, kaydolmak için tavsiye kodumuzu kullanın. Cömertliğiniz takdir edilecektir. İlgili her iki taraf için de bir kazan-kazan durumu.

Binance Vadeli İşlem Hesabı Açma Adımları (%10 indirimli)

  1. Spot Binance Hesabında oturum açmış olmanız gerekir.
  2. Ardından, Türevler Açılır menüsünden “Vadeli İşlemler” seçeneklerinden herhangi birine tıklayın.
  3. İki seçeneğiniz var “Sürekli Vadeli İşlemler veya Üç Aylık Vadeli İşlemler”.
  4. Her ikisi de Vadeli İşlemler Borsa Sayfasına yönlendirecektir.
  5. Binance Vadeli İşlemler Tavsiye kodumuzu girin: 38891767 “Vadeli İşlem Hesabı Aç” Bloğuna.
  6. “Şimdi Aç”a tıklayın.

Binance Vadeli İşlemler Hesabınız, ilk 30 gün için işlem ücretlerinde %10 indirimle resmi olarak açıldı. Son kez hatırlatalım, binance hesabınız yoksa Binance Futures hesabı açamazsınız. Dolayısıyla, Binance üyesi olmak istiyorsanız, bunu yapmak için bu Binance % 20 Komisyon indirim kodu JL3MPH7U kullanabilirsiniz.

Binance Futures Yönlendirme Programı Birleşmesi

Yukarıda belirtildiği gibi, 2020/05/11 16:00 (UTC) Sonrası, Binance spot ve Binance Vadeli İşlemler Piyasası için ayrı Yönlendirme Bağlantılarına veya Yönlendirme Kodlarına ihtiyacınız yoktur. İşte hızlı bir özet.

  1. Yeni kullanıcılar, herhangi bir Binance spot veya Vadeli İşlemler Tavsiye Programından herhangi bir referans bağlantısını veya kodunu kullanarak kaydolabilir.
  2. Benzer şekilde, kaydolmak için iki tavsiye programından hangisini kullandığınız önemli değildir, çünkü her ikisi de kendi kurallarına göre yönetilen her iki platformdaki işlemlerde size komisyon kazandıracaktır.
  3. Yönlendirilen yeni kullanıcı, yerinde varsayılan yönlendirme kimliğine göre her iki platformda ve sabit olduğu için vadeli işlemlerde %10 indirim alacaktır.
  4. Birleşme dışında başka bir değişiklik yoktur. Daha eski yönlendirmeler, kurallar dizisi tarafından ayrı ayrı yönetilmeye devam eder. Birleşme kuralları sadece yukarıda belirtilen tarihten sonra yapılan yönlendirmeler için geçerlidir.

Binance Futures Yönlendirme Programı

2019/12/13 tarihinde başlayan bu tavsiye programı, Binance kullanıcıları için pasif gelir kaynağı olarak çok popüler bir yol oldu. Muadili Binance Referans Programına benzer şekilde, bu da her iki taraf için de faydalıdır. Davet eden kazanırken davet eden kazanır, daha ne isteyebilirsiniz ki!

Yönlendirmelerin Avantajları (Binance Futures Yeni Kullanıcıları)

Binance Vadeli İşlemler Borsasına yukarıda verilen Binance Vadeli İşlemler Yönlendirme Kimliğini veya başka herhangi bir geçerli Yönlendirme Kodu veya Kimliği kullanarak katılan yeni bir kullanıcı olarak, davet eden tarafından kazanılan yönlendirme bonusunun %10’unu Komisyon indirimi olarak alacaktır. Davet eden kişi, işlem ücretlerinizden kazanır ve bu kazancın %10’u, işlem ücretlerinde indirim olarak sizinle paylaşılır. Evet, işte bu! Ne ekersen onu biçersin!

  1. Davet edenin temel yönlendirme oranı ne olursa olsun, yönlendirilen yeni bir kullanıcı olarak, ne olursa olsun işlem ücretlerinde kesinlikle %10 komisyon indirimi alacaksınız.
  2. İndirim için tek uygunluk, bir Yönlendirme Kodu veya Yönlendirme Bağlantısı kullanarak kaydolmuş olmanızdır. Doğrudan, kaydolan kullanıcılar alım satım ücretlerinde böyle bir indirim almazlar.
  3. Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim yalnızca 30 gün boyunca geçerlidir. İlk 30 günden sonra bu indirim geçersiz hale gelir.

Davet Edenler İçin Avantajlar (Başkalarını Yönlendiren Kişi)

Davetçi olarak, başarılı bir şekilde yönlendirdiğiniz kişinin işlem ücretlerinden bir yönlendirme bonusu alacaksınız. Yönlendirme bonusu oranları önceden belirlenmiştir ve değiştiremezsiniz. Bununla birlikte, kendi Yönlendirme Kodunuzu özelleştirebilirsiniz.

  1. Ortalama BNB Bakiyeniz 500 BNB’nin altındaysa, toplam yönlendirme oranınız %20 olur ve bunun yalnızca %10’unu alırsınız.
  2. Ortalama BNB Bakiyeniz 500 BNB’ye eşit veya daha fazlaysa, toplam yönlendirme oranı %30 olacak ve bunun yalnızca %20’sini alacaksınız.
  3. Her iki durumda da kazandığınız tavsiye bonusunun geçerlilik süresi 12 ay, yani onu aldığınız günden itibaren 1 Yıl olacaktır. Bu nedenle, süresi dolmadan avantajlardan yararlanmayı unutmayın.

Binance Futures Yönlendirme Bağlantım veya Kodum Nerede?

  1. Binance Hesabınıza giriş yapın.
  2. Üstteki “Türevler” sekmesine tıklayın.
  3. Şimdi, “Sürekli Vadeli İşlemler veya Üç Aylık Vadeli İşlemler” üzerine tıklayın. Her ikisi de sizi Binance Vadeli İşlemler Borsasına götürecektir.
  4. Şimdi, farenizi ekranın sol üst köşesindeki “Profil” simgesinin üzerine getirin.
  5. Bir açılır menü belirir. “Yönlendirme”ye tıklayın.

Binance Futures Tavsiye Hesabı Sayfanıza ulaştınız. Burada Referans Kodunuzu özelleştirebilir, Paylaşabilir veya Kazançlarınızla birlikte Tavsiye Bonusu geçmişinizi görebilirsiniz.

Binance Futures Yönlendirme Kodunuzu Özelleştirme Adımları

Bu, Binance spot’un yanı sıra Tavsiye Programları veya Ortaklık Programları ile diğer borsaların sağlaması gerektiğini düşündüğüm çok iyi bir özellik. Binance Vadeli İşlemlerinde tavsiye kodunuzu bir kez, ilk seferde özelleştirebilirsiniz. Bu, tavsiye kodunuzu promosyon Blog’unuza veya kanalınıza uygun hale getirmeniz için size çok iyi bir şans verir. Aynı anda iki hedefi vurmak gibidir, çünkü bir tavsiye kodunun yanı sıra aynı ada sahip blogunuzu da tanıtabilirsiniz ve kazançlar daha fazla sayı ile artmaya devam eder.

  1. Yukarıdaki bölümdeki adımları kullanarak Binance Futures Tavsiye Hesabı Sayfanıza gidin.
  2. Veya bu Vadeli İşlemler tavsiye Sayfası Bağlantısına tıklayın.
  3. “Özelleştir” düğmesine tıklayın.
  4. Şimdi istediğiniz Referans Kodunu girin ve “Onayla” düğmesine tıklayın.
  5. Tamamlamak! Artık ” Binance Vadeli İşlemler Referans Kodunuzu ” ve bağlantıyı istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.
  6. Bu özelleştirilmiş referans kodu yalnızca bir kez oluşturulabilir ve daha sonra değiştirilemez. Bu nedenle, akıllıca seçin!
Binance Global Hesabı Nasıl Açılır? Adım Adım Kılavuz

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

BURAYA TIKLAYARAK BıNANCE ABONESİ OLABİLİRSİNİZ %20 KOMİSYON İNDİRİMLİ ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN.