• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance TR Hesabı Nasıl Açılır? Adım Adım Kılavuz 2023

Binance TR Hesabı Nasıl Açılır? Adım Adım Kılavuz 2023

Binance TR Hesabı Nasıl Açılır? Adım Adım Kılavuz 2023

Kripto para ticaretine girmek istiyorsanız Binance’te bir hesap, başlamak için harika bir yoldur. Binance, Temmuz 2017’de piyasaya sürülen yeni bir dijital varlık borsasıdır. Çeşitli kripto para birimleri, itibari para birimleri ve tether jetonları dahil olmak üzere çok çeşitli ticaret seçenekleri sunar. Binance TR hesap oluşturmak için öncelikle https://www.trbinance.com’da ücretsiz bir hesap oluşturmalısınız. Kaydolduktan sonra, ana ekranın sağ üst köşesindeki ” Giriş » düğmesine tıklayın ve e-posta adresinizi ve şifrenizi girin. Daha sonra, kişisel bilgilerinizi girebileceğiniz ” Hesabına yönlendirileceksiniz.

Binance TR hesap oluşturma işlemi çok basittir, sadece resmi web sitesine gidin ve belirli adımları izleyin. Orada bir e-posta hesabı ve şifre girmemiz istenecek. Size kayıt olmanızı sağladığımızda, hesabın aktif hale gelmesi için bize bir doğrulama kodu gönderilecektir. Alacağımız şey giriş seviyesi bir hesap. Konunun özüne inmeden önce, Binance üzerinde oluşturulabilecek farklı hesapları göreceğiz.

Binance TR Hesabı Nasıl Açılır? Adım Adım Kılavuz 2023
Binance TR Hesabı Nasıl Açılır? Adım Adım Kılavuz 2023

Binance’te Oluşturulacak Hesap Türleri

Gerçekleştirmek istediğimiz işlemlere bağlı olarak, üç kullanıcı hesabı seviyesi vardır.

Temel Hesaplar

Binance’e kaydolduğumuzda, sınırsız kripto para yatırmaya ve günde maksimum 2 BTC’nin çekilmesine izin veren temel hesap etkinleştirilir. Günlük 2 BTC miktarı, çekilen kripto para biriminden bağımsız olarak tüm para çekme işlemlerini ekler. Merkezi borsanın geri kalan fonksiyonlarını sorunsuz kullanabiliriz.

Ara Hesaplar

Bu seviyeye ulaşmak için bir kimlik doğrulama işlemi gerçekleştirmeli veya aynı anlama gelen KYC-AML sürecini geçmeliyiz. Bu süreç, bir ulusal kimlik belgesinin görüntülerinin yüklenmesine ve yüz tanımaya dayanmaktadır.

Kimlik doğrulandıktan sonra, günlük 50 dolar veya ayda 500 000 dolar limitli itibari para biriminde para yatırma ve çekme etkinleştirilir . Kripto para yatırma her zaman sınırsızdır, ancak kripto para çekme işlemleri, kripto para biriminden bağımsız olarak her zaman günde 100 BTC ile sınırlıdır. Ek olarak, LPD, OTC’ye erişim ve Binance VISA kartı talep etme yeteneği verilir.

Gelişmiş Hesaplar

Orta seviye ile aynı süreçtir, ancak verilerimizin ve adresimizin göründüğü bir fatura veya makbuz türünün yüklenmesine dayanan bir kimlik doğrulaması eklenir. Orta seviye ile aynı avantajları sunar, sadece para yatırma ve çekme miktarlarını değiştirir. Bu durumda, günde 200$’a kadar ve ayda 2 milyon$’a kadar para çekebilir veya yatırabiliriz.

Binance TR Hesabı Oluşturma Gereksinimleri

Binance TR hesap kaydınızı tamamlamak için, doğrulama adımını ( müşterinizi tanıyın anlamına gelen KYC)  tamamlamanız gerekir  » yani müşterilerin kimliğini doğrulama ve uygunluklarını ve olası uygunsuz riskleri değerlendirme süreci.

Binance KYC için gereken kimlik bilgileri bölgeye ve hesap türüne göre değişir. Aşağıda Türkiye’de yaşıyorsanız, aşağıdaki belgelerden biri Binance’in KYC doğrulamasını geçmenize izin verecektir:

  • Geçerli bir pasaport.
  • Bir devlet kurumu tarafından verilen bir kimlik kartı.
  • Ehliyet.

Kimlik doğrulama adımına geldiğinizde, tarama gerektiren seri numarası yerine Seri Numarası Kimliği seçeneğini seçin. Örneğin, ehliyet veya pasaport gibi kimlikler genellikle tarama gerektirir ve bu bazen doğrulamayı yavaşlatır.

Bir Kripto Para Borsası Nasıl Oluşturulur: 7 Temel Özellik

Kripto değişim piyasası, doğru bir şekilde yaklaşıldığında oldukça karlı olduğunu kanıtladı. Değişim platformlarının sayısı arttı, ancak bazı kaynakların hizmetlerinin kalitesi hala bir soru işareti olabilir. Kripto para birimi döviz kurlarının yönetilmediği göz önüne alındığında, düşünülemeyecek kadar yüksek seviyelere yükseldiler, ancak orada kalmalarının garantisi yok.

Bir yandan, “bir kripto para borsası nasıl kurulur” sorusu etrafındaki bu büyük yutturmaca, bu pazarı oldukça rekabetçi hale getiriyor. Ancak pazar ne kadar gelişirse, kullanıcılardan o kadar çok güven kazanır ve onunla nasıl çalışılacağını bilenlere o kadar fazla fayda sağlar. Bu nedenle, yüksek kaliteli bir kripto para birimi ticaret uygulaması oluşturmak harika bir fikir. Öyleyse, nelere dikkat etmeniz gerektiğine ve uygulama aracılığıyla bir kripto para birimi değişim hizmetini nasıl başlatacağınıza bakalım.

Giriş Yap, Kayıt Ol

Kayıt veya oturum açma sayfası, bir kullanıcının göreceği ilk şeydir, ancak asıl amacı, yalnızca kayıttan sonra insanları içeri almak değil, aynı zamanda sistemi yetkisiz oturumlardan, bilgisayar korsanlığı saldırılarından veya diğer her türlü manipülasyondan korumaktır. Bu nedenle, bu işlevsellik çok iyi geliştirilmiş ve en yüksek standartlara uygun olmalıdır. Genel giriş/şifre kombinasyonunun yanı sıra, kullanıcılara ek güvenlik sağlamak için bir 2FA da vardır.

Kullanıcı Doğrulaması

Kripto borsa piyasasının kullanıcılar arasında bu kadar güvenilir olmasının nedenlerinden biri, her kullanıcının baştan sona doğrulanmış olmasıdır. Doğrulama türüne bağlı olarak, doğrulanmış kullanıcılar genellikle daha fazla olasılığa sahiptir. Örneğin, doğrulanmış kullanıcılar için para çekme limitleri, doğrulanmamış kullanıcılardan daha yüksektir. Doğrulama, işlemlerin şeffaflığını sağlamak ve dolandırıcılık olasılığını en aza indirmek için önemlidir.

Para Yatırma/Çekme

Bu özellik, tüccarların kripto para birimi değişim yazılımının öne çıkardığı dahili cüzdana para yatırmasına ve ayrıca şirketin belirlediği limitlere göre yazılımın dışındaki cüzdanlara para çekmesine olanak tanır.

İşlem Oluşturma

Her kullanıcı, sistemdeki diğer kullanıcılara döviz alma veya satma olanağına sahip olmalıdır. Tüm işlemlerin hızlı ve herhangi bir sistem hatası olmadan gerçekleşmesi çok önemlidir. Kullanıcının o anda kendileri için uygun olanı seçmesine izin vermek için sistem, emir oluşturma için çeşitli olasılıklara sahip olmalıdır.

Analitik

Daha iyi görünürlük için çeşitli grafikler ve istatistikler oluşturmaya izin veren çok kullanışlı bir özellik.

Dahili API

Borsanın kendi API’si, kullanıcıların kripto para birimi değişim komut dosyasını kullanarak kendi otomatik ticaret sistemlerini veya doğrulanmış cihazlar arasında veri alışverişini oluşturmasına izin vermek için gereklidir.

Admin Paneli

Yönetim paneli yardımıyla borsa şirketi çalışanları, erişim seviyelerine göre alım satımları izleyebilecek ve borsada yapılan işlemleri yönetebilecek. Bunlar, yalnızca bu türden herhangi bir uygulamanın gerektirdiği temel özelliklerdir. Uygulamayı yalnızca kullanılabilir değil, aynı zamanda güvenli ve kullanıcı dostu hale getirmek için uygulanması gereken daha çok şey var.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505

BURAYA TIKLAYARAK BiNANCE ABONESİ OLABİLİRSİNİZ %20 KOMİSYON İNDİRİMLİ ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN.

Kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:

Binance’te Nasıl Hesap Oluşturulur?

Binance, çok düşük işlem ücretleri, yüksek hacim ve platformda listelenen birçok kripto para birimi ile dünyanın en iyi kripto para borsasıdır. İle bir Binance TR hesabı oluşturabilirsiniz. Ücretlerde %20 + %25 indirim ve borsada işlem yapmaya başlayın. Binance hesabı oluşturmak çok basittir ve birkaç adımda yapılabilir. Aşağıdaki adımları takip edin ve %20 + %25 komisyon indirimi ile Binance hesabınızı açın.

1. Adım: Binance kayıt sayfasını ziyaret edin

Önce aşağıdaki düğmeyi tıklayarak Binance kayıt sayfasını ziyaret edin ve ücretlerde %20 indirim kazanın.

2. Adım: Telefon veya e-posta ile kaydolun

Yukarıdaki butona tıkladıktan sonra bir sonraki adıma geçmek için kayıt sayfasındaki “ telefonla veya e-posta ile kayıt ol”  butonuna tıklayın. Bir varlık hesabı oluşturmak istiyorsanız, [ Bir varlık hesabı için kaydol ] seçeneğine basın. Lütfen hesap türünü dikkatli bir şekilde seçin. Kaydolduktan sonra hesap türünü değiştiremezsiniz.

Not: Hesap güvenliği için şifre 1 büyük harf ve 1 rakam olmak üzere en az 8 karakterden oluşmalıdır. Bir arkadaşınız tarafından Binance’e kaydolmanız için yönlendirildiyseniz, tavsiye kimliğini (isteğe bağlı) girdiğinizden emin olun.

Adım 3: Güvenlik kontrolünü gerçekleştirin.

Sistem, cep telefonunuza SMS yoluyla bir doğrulama kodu gönderecektir. Lütfen 6 haneli doğrulama kodunu 30 dakika içinde giriniz. Bunu alamıyorsanız, bunun yerine sesli doğrulamayı kullanmak için [ geri dön ] seçeneğine tıklayın veya [ Lütfen sesli doğrulamayı deneyin ] seçeneğine tıklayın.

Not: Kimlik doğrulama aşamasına geldiğinizde tarama gerektiren bir seçenek yerine seri numaralı bir tanımlama seçeneği seçin. Örneğin, ehliyet veya pasaport gibi kimlikler genellikle tarama gerektirir ve bu bazen doğrulamayı yavaşlatır. Ancak, Binance sayıları otomatik olarak doğruladığından, SSN veya BVN’niz gibi numara girişi doğrulama seçenekleri daha hızlıdır. Tebrikler, Binance’e başarıyla kaydoldunuz.

Hesabınızın güvenliğini artırmak için. Telefon doğrulaması ve Google doğrulaması dahil olmak üzere iki faktörlü kimlik doğrulamayı ( 2FA ) etkinleştirmek için [ Kontrol paneline git ] öğesini tıklayın. Mobil veya web uygulaması aracılığıyla (bilgisayarınızda) bir Binance TR hesabı oluşturabilirsiniz. Her iki platformda da süreç hemen hemen aynı olsa da, her ikisi için de adımları izleyeceğiz. Hesabınızı mobil uygulamadan oluşturmak istiyorsanız, stratejinin başka yerde olduğunu bilin.

Mobil Uygulamada Binance

Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Binance TR hesap oluşturmanın birkaç yolu vardır. Bunu telefon numaranız, e-posta adresiniz ya da Google hesabınız aracılığı ile yapabilirsiniz. iPhone ya da Mac kullanıyorsanız, Apple Kimliğinizi kullanarak kaydolabilirsiniz. E-posta adresi seçeneği, daha kapsayıcı olduğu için daha iyidir. Mobil uygulama kaydına başlamak için, henüz yapmadıysanız Play Store veya App Store aracılığıyla akıllı telefonunuza Binance yükleyin. Mobil uygulamayı açın ve şu talimatları izleyin:

Sol üst köşedeki ” Kaydol ” düğmesine basın . Ardından Telefon veya e-posta ile kaydol’u seçin. Ardından, ikamet ettiğiniz Ülke/Bölge açılır menüsünden ikamet ettiğiniz ülkeyi seçin. Kişisel hesap oluştur’u seçin.

E-posta adresinizi ve şifrenizi girin ve ”  İleri  “ye basın. Binance’ten güncelleme alıp almamayı seçmek için ekranın alt kısmındaki Evet veya Hayır’ı seçin. Bir güvenlik kontrol ekranı alabilirsiniz. Yerinde kaydırmalı kilit yaparak tamamlayın. Şimdi Binance e-posta doğrulama kodu için gelen kutunuzu kontrol edin. Kopyalayıp “E-posta Doğrulama Kodu” alanına yapıştırın. Ardından ”  İleri  »’ye basın. İstenirse, Binance için biyometrik kimlik doğrulamasına izin vermek üzere ”  Etkinleştir’e basın. Ardından, telefon numaranızı girin ve ”  İleri  ” ye basın. İstenirse telefon numaranızı doğrulayın.  Binance KYC sürecini başlatmak için ” Şimdi kontrol et” seçeneğine tıklayın.

Binance KYC’yi Mobil Uygulamada Tamamlayın

Doğrulama aşaması (KYC), Binance kaydının en önemli adımıdır. Bu aşamayı tamamlamadan Binance’te işlem veya döviz alım satımı yapamazsınız. Şimdi Doğrula’ya tıkladıktan sonra KYC aşamasını tamamlamak için:

  1. Kimlik bilgileri alanlarını uygun şekilde doldurun ve devam etmek için ”  Devam  ” düğmesine basın.
  2. Sağlanan alanlara ikamet adresinizi, posta kodunuzu ve şehir adınızı girin. Ardından ”  Devam  »’a basın.
  3. Daha sonra belge seçim sayfası gelir.  Kabul edilen diğer belgelerin bir listesini görüntülemek için  ” Diğer belgeler üzerine basın. Birini seçin ve ” Devam  » seçeneğine basın.
  4. Seçilen belge türü tarama gerektiriyorsa, kameranızın tüm açıları kapsadığından emin olun. Ardından, zayıf aydınlatılmış bir ortamdan kaçının. S Aksi takdirde, verilen alana kimlik numarasını girin. ” Devam » düğmesine basın.
  5. Bu aşama başarılı olduğunda, uygulama sizi yüz tanıma adımına götürecektir. ” Doğrulamayı başlat  » düğmesine basın. Yapay Zeka belirli zamanlarda başınızı sallamanızı, göz kırpmanızı veya gülümsemenizi isteyebilir. Bu talimatları dikkatli bir şekilde uygulayın.
  6. Şapkaları veya gözlükleri çıkarın ve bu aşamada kamera filtresi kullanmaktan kaçının. Ayrıca çevrede yeterli aydınlatma olduğundan emin olun ve akıllı telefonunuzu dik bir şekilde yerleştirin. Hatta daha iyi bir sonuç için birinden arka kamera konusunda size yardım etmesini isteyebilirsiniz.
  7. Yüz doğrulama başarılı olursa sonraki sayfada otomatik bir başarı mesajı alacaksınız. Kontrol panelinize erişmek için bu sayfayı kapatın.
Binance Global Hesabı Nasıl Açılır? Adım Adım Kılavuz

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

BURAYA TIKLAYARAK BıNANCE ABONESİ OLABİLİRSİNİZ %20 KOMİSYON İNDİRİMLİ ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN.