• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Mynet Sohbet Ortamı Burada!

Mynet Sohbet Ortamı Burada!

Bugün ki makalemiz mirc script üzerine olacak. Doğal olarak biraz eski zamanlara gideceğiz. Ortalama ilk mirc script 1995 yıllarında piyasaya sürüldü diyebiliriz. Fakat o dönemler gerçekten de internet dünyasının hiç gelişmeyen bir halde olduğunu düşünebiliriz. Daha çok program download adresleri gündemdeydi. Bunun sebebinden dolayı 2000 yıllarında bir mirc script patlaması oldu diyebiliriz. O dönemlerde internet cafeler çok meşhurdu. Bundan dolayı türkiyedeki internet cafelerin tamamı mirc script yükelemeye başladılar. O dönemlerde ev kullanıcısı fazla derecede yoktu. Doğal olarak bilgisayar kullanmak isteyen insanlar internet cafeye gidiyordu. Ve masa üstü uygulaması olarak bilinen mirc script ile irc sunucularına giriş yapıyorlardı.

Bu durum 2005 yıllarına kadar devam etti. 2005 yılından sonra ev kullanıcısının ileri seviyeye çıkışı ve web sektörünün inanılmaz gelişimi. Hem internet cafeleri hemde mirc script tarzı masa üstü uygulamarının sonu oldu diyebiliriz. Artık insanlar sosyal ağlara giriş yapacakları zaman, masa üstü uygulaması yerine ilgili web siteyi tercih etmektedir. O dönemlerde arama motorlarının algoritmaları inanılmaz gelişmeye başladı ve bu durum kullanıcıların arama kriterlerini de etkiledi. Sosyal ağ olarak o dönemlerde sohbet , sohbet odaları , mynet sohbet gibi kelimeler ön plandaydı.

Facebook ve twitter çıktıktan sonra ilgili kelimeler yavaş yavaş hitini düşürmeye başladı. Elbette sohbet odaları , mynet sohbet gibi kelimeler günümüzde hala popüler seviyede aratılmakta. Yani bahsettiğim şey sohbet gibi kelimelerin tamamen bittiğini anlatmak değil. Değişim sürecinin nasıl geliştiğini ve neleri etkisi altına aldığını göstermek. Günümüze doğru yaklaştığımızda akıllı telefonlar boy göstermeye başladı. Bilgisayar hiç kuşkusuz hayatımızın her alanında bir parçası. Fakat akıllı telefonlar ister istemez bilgisayar dünyasını etkiledi. Insanlar artık bir bilgisayara ihtiyaç duymadan diledikleri yere diledikleri zaman giriş yapabiliyorlar, bunun için internetlerinin olması yeterli.

Akıllı telefonlar aracılığı ile de sohbet odaları na giriş yapılabilmektedir. Gerek web tabanlı mobil sohbet sistemi, gerekse uygulama tabanlı irc sistemleri, ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılamaktadır. Sizlerde sohbet odaları na giriş yaparak insanlar ile dilediğiniz kadar sohbet edebilir ve kalıcı arkadaşlıklar oluşturabilirsiniz. Aramıza buyurun kaliteli ve seviyeli ortamda hep beraber yeni dostluklar kazanalım..